ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣA

Στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής να αποκτήσει τις υποδομές που έχει ανάγκη η πόλη, προχωράει σταδιακά ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, πολύ νωρίτερα από την επίσημη ανάληψη της δημοτικής αρχής (η οποία θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου). Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μπάμπαλος επισκέφθηκε πρόσφατα τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Γρηγόρη Δημητριάδη, στα γραφεία του Οργανισμού, με σκοπό να εξασφαλίσει την ενίσχυση τόσο της δημόσιας όσο και της δημοτικής συγκοινωνίας στο κέντρο και τις γειτονιές του Ηρακλείου.

Ο νέος Δήμαρχος ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ την αναβάθμιση, αλλά και την διεύρυνση των τοπικών γραμμών 640 και 642, ενώ κατέθεσε αίτημα για την παραχώρηση ενός λεωφορείου από το στόλο του ΟΑΣΑ στο Δήμο, προκειμένου να ενισχυθεί η Δημοτική Συγκοινωνία της πόλης.

Ο κ. Δημητριάδης δεσμεύθηκε να εξετάσει αμφότερα τα αιτήματα του κ. Μπάμπαλου, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους σε εξίσου θετικό κλίμα και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής.

Από www.syneidisi.com