Πέμπτη, Ιουλίου 17, 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ


Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνάντηση με το νέο Υπουργό Βασίλη Κικίλια, ο κ. Μπάμπαλος ζήτησε την συνδρομή του Υπουργείου για να επιλυθούν προβλήματα όπως τα φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών στο κέντρο της πόλης και την κεντρική πλατεία, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες, αλλά και η παράνομη στάθμευση – ιδιαίτερα στους δρόμους γύρω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ – η οποία μένει ανεξέλεγκτη μετά και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αλλά και να ενταθούν οι περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ., σε βαθμό τέτοιο που να αναπληρωθεί επάξια η απώλεια των Δημοτικών Αστυνομικών που υπηρετούσαν στον Δήμο.

Ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι θα εξετάσει θετικά τα ζητήματα που του έθεσε ο κ. Μπάμπαλος, ενώ, προερχόμενος από την Αυτοδιοίκηση και ο ίδιος, σχολίασε την επιθυμία του για αγαστή συνεργασία με τους δημάρχους.

Από www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

31 σχόλια:

 1. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο θα γεμίσουν οι καφετέριες ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ από αστυνομικούς και τροχονόμους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτός ο Μπάμπαλος σε ποιό Ηράκλειο μένει στο Ηράκλειο Αττικής ή στο Ηράκλειο Κρήτης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δε κατάλαβα θα ελεγξουν και τις καφετέριες για τα τραπεζοκαθίσματα ή μόνο όσους παρκάρουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανεξέλεγκτο είναι και το κάπνισμα στις καφετέριες του κέντρου, εκεί τι λέει ο Μπάμπαλος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΚΤΙΚΟ..ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΟ..!

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αφού δε θέλαν παραβατικές συμπεριφορές στη πλατεία να μη τη τσιμεντωναν και να μη καναν εκείνη τη τρύπα, όσο για τον από πάνω που γράφει για τον Γ&Δ να προσέχει να μη βγουν τα δικά του στη φόρα :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τα τέλη στις καφετέριες είναι πολύ υψηλά.
  Θα πρέπει ο νέος Δήμαρχος να τα κατεβάσει, αλλιώς θα κλείσουν και καφετέριες και περίπτερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τα τέλη στα καφενεία είναι χαμηλότερα από αυτά που πληρώνουν οι Δημότες για τα σπίτια τους που είναι υπέρογκα. Τέτοια κοινωνική πολιτική κάναν οι προηγούμενοι. Δεν είναι και κακό να κλείσουν τα κεφενεία μπας και μπει τάξη στην πλατεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μας έχουν πρήξει με τα καφενεία τόσα χρόνια μέχρι και ότι ο σταθμός ΗΣΑΠ στο Ψαλίδι θα είναι εις βάρος των καφενείων μας έλεγαν κάποιοι τελικά θα μας πούνε να πληρώνουμε κιόλας τα καφενεία για να παραμένουν στη θέση τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σαν ιδέα είναι καλή.
  Ο νέος Δήμαρχος να αυξήσει τα τέλη των κατοίκων και να κατεβάσει των καφενείων.
  Έτσι θα έχουμε όλοι δουλειά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο ένας θέλει δουλειά...ο άλλος θέλει καθαρές πλατείες...ο άλλος θέλει χαμηλότερα τέλη...
  δεν μας χέζεται λέω εγώ...

  Κανένας δεν μίλησε για τις συνθήκες εργασίας για αυτούς που δουλεύουν κάθε μέρα στις καφετέριες του Ηρακλείου.

  Κανένας δεν μιλάει για τις κολομαφίες και τα μπραβιλίκια που υπήρχαν υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
  Κανένας δεν μιλάει για κάθε είδους φασισταριό και σκατοπατριώτη που περιφέρεται στις καφετέριες κάνοντας και τον δημοτικό σύμβουλο.

  Αλλά μια ζωή μέσα στη μαφία, στα μπραβιλίκια στα φράγκα και που και που αναζητάμε και κανέναν σωτήρα(βλέπε βλαχοδήμαρχο μπάμπαλο που παλιά ήταν χέρι χέρι με τον μάγκα μαστοράκο) και τον ψηφίζουμε...

  Αυτοί είστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Φυσικά και περιμένουν από τον Μπάμπαλο που ψήφισαν να βοηθήσει στο να δημιουργηθούν δουλειές, να είναι οι πλατείες καθαρές , να μειωθούν τα τέλη που είναι τα υψηλότερα της Αττικής ( η φάμπρικα άρχισε έπί Μαστοράκου και τη συνέχισαν και οι άλλοι που αντιγράφουν τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ σε όλα, δεν έχουν καμία φαντασία και γνώση μια ζωή καθυστερημένοι και άξεστοι ήταν , ελεύθερη οικονομία σου λένε τη φεουδαρχία κλπ.) .Τον Μπάμπαλο δεν τον ψήφισαν επειδή δεν έχει μαλιά. Τον ψήφισαν για να κάνει κάτι.
  Οι καφετέριες τις πλατείες πρέπει να μπουν σε τάξη ή να κλείσουν. Καλύτερα να κλείσουν, γιατί ταλεπωρούν και τον κόσμο και τους εργαζόμενους με αυτά που αναφέρει ο παραπάνω για μπραβιλίκια κ.λ.π. Τα παιδιά που τα εκμεταλεύονται , κάπου θα βρουν καλύτερα από αυτές τις συνθήκε;ς εργασίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τα τέλη στις καφετέριες είναι πολύ υψηλά.
  Θα πρέπει ο νέος Δήμαρχος να τα κατεβάσει, αλλιώς θα κλείσουν και καφετέριες και περίπτερα τις πλατειάς. Αυτά που γράφονται για μπραβιλικια είναι τις φαντασίας σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ότι χρειάζεται να μπει μια τάξη στην πλατεία ... χρειάζεται...
  Αλλά εγώ μια ζωή την πλατεία με καφετέριες την θυμάμαι ... μην φτάσουμε στο άλλο άκρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τα τέλη για τους Δημότες είναι ψηλότερα. Είναι καλύτερο να κλείσουν τα σπίτια ; Δεν γίνεται κανείς επιχειρηματίας με προνόμια . Ούτε αρχίσαμε καν , πως να φθάσουμε στο άλλο άκρο. Και γιατί να χαρισθούν τα χρωστούμενα από τα καφενεία ; Επειδή απασχολούν την ανεργία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Εγω που είπα να μην φθάσουμε στο άλλο άκρο προφανώς και δεν εννοώ ότι πρέπει να χαριστούν τα χρωστούμενα. Ωστόσο διακρίνω κάποια απωθημένα (όπως και οι περισσότεροι που ξεθυμαίνουν εδώ μέσα και γίνονται έστω και για λίγο γα...δες, γιατί στο σπίτι πέφτει παντόφλα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Δεν μπορεί να μειωθούν/ χαρισθούν ή οτιδήποτε άλλο χαριστικό, επειδή κάποιοι αντιδήμαναπαρχοι απέκτησαν καφενείο, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο. Δεν είναι απωθημένο αυτό. Θα έπρεπε οι ίδιοι να αποφεύγουν προνομιακές παροχές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Μέχρι εκεί συμφωνούμε... Αλλά με καφετέριες στην πλατεία μεγαλώσαμε... δεν θα τις βγάλουμε να βάλουμε εκθέσεις ζωγραφικής στη θέση τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ο κόσμος αλλάζει και πολύ γρήγορα , αν μείνουμε σε αυτά με τα οποία μεγαλώσαμε χαθήκαμε. Το τι θα βάλουμε στη θέση τους θα πρέπει να το σκεφθούμε. Ανάλογα και με τι κάνει ο άλλος κόσμος που θέλουμε να ανταγωνισθούμε όπως λέει και ο Μάνατζερ ο Σπυρόπουλος ( αυτός που δεν είχαν να βάλουν άλλον καταλληλότερο για να σώσει το ΙΚΑ ) .Πάντως τα καφενεία δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Μπαμπαλε κάνε κάτι ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ είναι πολύ υψηλά ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ χρεωθεί θα πρέπει και τώρα να κάνεις κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ αλλιώς ανάπτυξη το Ηρακλειο δεν θα εχει!!!!!!
  Ο τεμπέλης θα πηγαίνει Μαρούσι Μεταμορφώσει, Ν Ιωνία και θα ρημάξει το κέντρο.
  Αυτό θέλεις ;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Μόνο και μόνο που αποκαλείς καφενεία τις καφετέριες δείχνει πόσο εμπαθής είσαι... Μάλλον θα είχες προσπαθήσει να ανοίξεις καμμία και δεν θα τα κατάφερες. Οπότε ας κλείσουν και οι αλλοι. Κάφρος νεοελληναράς ψηφοφόρος Χ.Α. στάνταρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Συγνώμη για τις καφετέριες που είναι μάλλον πολιτιστικά κέντρα για σένα τον μη κάφρο ( μάλλον ιδιοκτήτη καφετέριας δεν γίνεται παραπάνω ), και τις αποκάλεσα καφενεία ( τι είναι άραγε για σένα τα καφενεία ;) Δεν προσπάθησα να αναπτυχθώ τόσο πολύ και να αποκτήσω καφενείο /καφετέρια σαν και σένα, γι' αυτό να είσαι σίγουρος .Θα το θεωρούσα κατάντημα. Και ναι νομίζω ότι όλοι εσείς εκεί πρέπει να κλείσετε, διότι ταλαιπωρείται τον κόσμο και τους νέους ποικιλλότροπα . Όσο για το ποιος είναι κάφρος είναι προφανές. Όπως και το ότι δεν απευθύνομαι σε κάτι "ανεπτυγμένους" του είδους σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. για το χρυσαβγίτης κουβέντα εε ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Τέλος στα ελλείμματα των δήμων , με υποχρεωτικά πλεονάσματα για δήμους και περιφέρειες φέρνει ο προϋπολογισμός του 2015.
  Αυτό σημαίνει ότι σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να έρθουν αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ή στα ανταποδοτικά τέλη για να καλυφθούν οι «τρύπες» και τα ελλείμματα.
  Όλα αυτά, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της αυστηρής δημοσιονομικής διαχείρισης που θα ακολουθήσει τον επόμενο χρόνο, γράφει σήμερα η Ναυτεμπορική.

  ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΠΑΜΠΑΛΕ !!!!!!!!!!!
  ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ;;;;;;;;

  ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ όποτε εσύ κανόνισε να πας ΤΟΙΧΟ – ΤΟΙΧΟ.

  FREE KAFETZIDES

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Αυτά που παρουσιάζεις ως νέα ισχύουν εδώ και πολύ καιρό... Γεια σου FREE MAKAKA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΝΑΙ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗ ΙΣΧΥΟΥΝ FREE ΚΑΦΡΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. 31 Ιουλίου 2014 - 4:25 μ.μ. εσύ γιατί γράφεις ανώνυμα; Τόσο βλάκας είσαι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ……( Ο31 Ιουλίου 2014 - 4:25 μ.μ)
  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Εδώ 4:25... Εγώ εδώ μέσα ξεχαρμανιάζω στα διαλείμματα μου κι εκεί που προσπαθώ να ενημερωθώ λιγάκι μου σκάνε κάτι κομπλεξάρες που πάνε σε βαφτίσια για να δούνε νιμου... αει στ διαλα νουμερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή