ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ;

Στον αέρα είναι η χρηματοδότηση του έργου κατασκευής παιδικού σταθμού από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής στην περιοχή του Ψαλιδίου και συγκεκριμένα στο οικόπεδο Δανιγγέλη (συμβολή Τζουμαγιάς και Χρυσανθέμων).

Ο λόγος είναι, όπως μάθαμε, πως το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει φρενάρει τα έργα με χρηματοδότηση από κοινοτικά κονδύλια και τα οποία ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει.

Ο Δήμος Ηρακλείου βέβαια βρίσκεται κυριολεκτικά ένα βήμα πριν το έργο καθώς έχει γίνει ο διαγωνισμός και έχει επιλεγεί ο ανάδοχος, έχει γίνει η σχετική αλληλογραφία και απομένει μόνο η κατάθεση εγγυητικής από μέρους του. Και αυτό ακριβώς το γεγονός εξήγησαν στον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, τόσο ο νυν Δήμαρχος κ. Παντελής Βλασσόπουλος όσο και ο νεοεκλεγείς κ. Νίκος Μπάμπαλος σε κοινή επισκέψη τους για αυτό το θέμα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Γιώργο Βλαντή.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου ζήτησαν να μην ανασταλεί η χρηματοδότηση για ένα έργο που είναι ουσιαστικά έτοιμο να ξεκινήσει, πήραν υποσχέσεις για επανεξέταση και πλέον αναμένουν να δούν τι θα γίνει με αυτό το μεγάλο έργο ο προϋπολογισμό του οποίου ανέρχεται στα 2.500.000 ευρώ.

Από www.syneidisi.com