Πέμπτη, Ιουλίου 17, 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ


Την αρωγή της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, στον αγώνα που έχει να δώσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων της πόλης ζήτησε ο νέος Δήμαρχος, κ. Νίκος Μπάμπαλος.

Συγκεκριμένα, εκπροσωπώντας το Ηράκλειο, ο κ. Μπάμπαλος παρευρέθη στην προ ημερών συνάντηση της νεοεκλεγείσας Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου με τους δημάρχους του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Εκεί, έθεσε δυναμικά τα μείζονα ζητήματα της πόλης προκειμένου, αφενός μεν να ενημερώσει, αφετέρου δε να αποσπάσει τη δέσμευση τόσο της κ. Δούρου - ότι η Περιφέρεια θα βοηθήσει σε σημαντικές παρεμβάσεις για το Ηράκλειο - όσο και των δήμαρχων των όμορων δήμων για κοινή γραμμή σε θέματα υπερτοπικού χαρακτήρα.

Πρώτα και κύρια, ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής έβαλε στο τραπέζι το πάγιο αίτημα πολιτών και Δήμου για την απόκτηση του Κτήματος Φιξ, προκειμένου να δοθεί σε δημόσια χρήση, ζητώντας από την Περιφέρεια τη χρηματική υποστήριξη ώστε να γίνει πράξη ένα όραμα χρόνων, που καμία από τις πρόσφατες διοικήσεις του Δήμου δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα.

Σε άλλα θέματα, ο κ. Μπάμπαλος προανήγγειλε την κατάθεση αιτημάτων για την χρηματοδότηση μιας σειράς από μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης, όπως η ανάπλαση και ο εξωραϊσμός της λεωφόρου Ηρακλείου, η κατασκευή ενός δεύτερου Κλειστού Γυμναστηρίου – Προπονητηρίου, παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια και το κυκλοφοριακό στην πόλη κ.α.

Σχετικά με το επίκαιρο ζήτημα της ανέγερσης του παιδικού σταθμού στο Ψαλίδι (Τζουμαγιάς και Χρυσανθέμων), που κινδυνεύει να μην γίνει επειδή έχουν υπάρξει καθυστερήσεις στην πρόοδο της διαδικασίας του έργου και στην απορρόφηση των κονδυλίων της χρηματοδότησης, ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής ζήτησε τη βοήθεια της Περιφέρειας για να μην χαθεί το έργο. Σε αυτό το σημείο να υπογραμμισθεί πως, μολονότι δεν έχει αναλάβει ακόμα την ευθύνη της δημοτικής αρχής, ο κ. Μπάμπαλος πιέζει ήδη προς την κατεύθυνση του Υπουργείου Ανάπτυξης για να μην απενταχθεί ο παιδικός σταθμός του Ψαλιδίου από το πρόγραμμα των χρηματοδοτούμενων έργων του ΕΣΠΑ. Σε περίπτωση που οι πιέσεις του δεν αποδώσουν, ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου ζήτησε από την Περιφέρεια να εντάξει εκ νέου τον εν λόγω παιδικό σταθμό στον προγραμματισμό των δικών της έργων.

Τέλος, ο κ. Μπάμπαλος έθεσε το μεγάλο έργο της διάνοιξης της λεωφόρου Κύμης, από το Ηράκλειο έως και την Εθνική Οδό, προκειμένου να λυθούν πολλά κυκλοφοριακά προβλήματα τόσο του Ηρακλείου όσο και των γειτονικών δήμων.

Η κ. Δούρου, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της νέας περιφερειακής αρχής, άκουσαν με προσοχή τις θέσεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, δεσμευόμενοι ότι οι πόρτες της Περιφέρειας θα είναι ανοικτές για τον κ. Μπάμπαλο και τη νέα δημοτική αρχή της πόλης, προκειμένου από κοινού, όπου είναι δυνατό, να εργαστούν για να γίνουν πράξη οι παραπάνω παρεμβάσεις.

Από την πλευρά της η κ. Δούρου, συντάχθηκε με τη γραμμή των δημάρχων για το θέμα της «αξιολόγησης» των δημοτικών υπαλλήλων, επισημαίνοντας τον κίνδυνο, μέσα από το μέτρο αυτό, να απολυθούν εργαζόμενοι και να παραχωρηθούν σε ιδιώτες σημαντικές υπηρεσίες των δήμων.

Από www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

94 σχόλια:

 1. ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ (ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ) ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;;;;;;;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Μπάμπαλος πρέπει να'ναι ο πρώτος δήμαρχος που πριν ακόμα αναλάβει επίσημα έχει πετάξει στα σκουπίδια το πρόγραμμά του με το οποίο έπεισε τον κόσμο να τον ψηφίσει και έχει υιοθετήσει το πρόγραμμα του χαμένου των εκλογών.


  Πριν από τις εκλογές μας έλεγε ότι θα λύσει τα προβλήματα του Ηρακλείου δηλαδή την καθαριότητα και το πράσινο, τώρα ξαφνικά το πρόβλημα του Ηρακλείου είναι πως θα τσιμεντώσουν άλλον έναν ελεύθερο χώρο για να κάνουν τάχατες παιδικό σταθμό στου Δανιγγέλη!!


  Είναι αυτό δείγμα αξιοπιστίας; Και μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα πηγαίνει πάλι στην Παναγίτσα να πάρει αντίδωρο και να κάνει τον χριστιανό!!


  Θυμάμαι τότε που έγινε η ιστορία με τον Μαστοράκο και φώναζε ο Μπάμπαλος στην πλατεία στα τραπεζάκια της Δωδώνης ότι ξέρετε εγώ τιμάω τα παντελόνια που φοράω. Έτσι τα τιμάς τα παντελόνια σου ρε Μπάμπαλε, όταν άλλα έλεγες στον κόσμο προεκλογικά; Που είναι το πράσινο; Που είναι η καθαριότητα; Αυτά δεν ήταν προεκλογικά οι προτεραιότητές σου; Τώρα μετά τις εκλογές άλλαξαν και προτεραιότητά σου είναι να κάνεις παιδικό σταθμό στην άκρη της Χρυσανθέμων; Από που θα περνάνε όλα αυτά τα οχήματα που θα πηγαινοφέρνουν τα παιδιά και τις προμήθειες; Μετά λες κι ότι θα λύσεις τα κυκλοφοριακά προβλήματα του Ηρακλείου; Εδώ δε βλέπεις το αυτονόητο και θα λύσεις τα υπόλοιπα;  Κι αυτό με την ανάπλαση της Ηρακλείου τι είναι; Θα γκρεμίσεις τα σπίτια και τις πολυκατοικίες ή θα τις βάψεις;


  Μπάμπαλε ξεκίνησες με σκοπό να γίνεις ο χειρότερος δήμαρχος του Ηρακλείου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν κάνεις ένα έργο που απευθύνεται στους δημότες θα πρέπει να ρωτήσεις και τους δημότες αν το θέλουν. Στην περίπτωση του παιδικού σταθμού υπήρξε κάποια ενημέρωση των δημοτών ή έστω μια μακέτα να δουν τι θέλει να κάνει ο δήμος; Ας πούμε ότι ο Βλασόπουλος δε τα κανε αυτά, αφού δε βγήκε σημαίνει ότι ο κόσμος τον αποδοκίμασε, ο Μπάμπαλος γιατί ξεκινάει από αυτό το σημείο και δείχνει απαξίωση για τους δημότες; Εγώ θα περίμενα σύμφωνα με την προεκλογική του εικόνα να πάει ο ίδιος και να δει τι έχουν να πουν οι άνθρωποι που μένουν εκεί.αντί να δείχνει τέτοια συμπεριφορά απαξίωσης για τους δημότες που στο κάτω κάτω τον ψήφισαν βασισμένοι σε όσα έλεγε πριν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα πρέπει να γίνει τοπικό δημοψήφισμα και να πουν όλες οι πλευρές τα επιχειρήματά τους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο λαός στενάζει, οι δανειστές απαιτούν

  Του Μιχάλη Ιγνατίου
  Ηελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης με τους δανειστές της, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού και του υπουργού των Οικονομικών να επιδιώξουν τη μείωση της πίεσης προς τους Ελληνες φορολογούμενους. Ολα τα ελληνικά σπίτια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,αντιμετωπίζουν
  οικονομικά προβλήματα και μία ελάφρυνση των βαρών, που προστέθηκαν λόγω του Μνημονίου, θα ήταν καλοδεχούμενη από τον λαό. Οι φοροαπαλλαγές, όπως και η διανομή του πλεονάσματος, θα μπορούσαν να προσφέρουν μία μικρή ανάσα στους πολίτες, οι οποίοι έχουν εξαναγκαστεί να αποδεχτούν μέτρα άδικα και σκληρά.

  Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις στην ουσία απέρριψε κάθε σκέψη για μείωση της φορολογίας, ενώ δεν αποδέχτηκε αλλαγές στην αγορά εργασίας και στο δικαίωμα της απεργίας. Το «κλειδί» για τους δανειστές είναι η έγκαιρη εφαρμογή των συμφωνηθέντων και, αν αληθεύουν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, ζητούν να γίνουν οι 600δράσεις (!) που εκκρεμούν. Ο αριθμός από μόνος του προκαλεί σοκ, διότι αυτό που βασικά υποστηρίζουν οι αξιωματούχοι της τρόικας είναι ότι, παρά τις θυσίες των πολιτών, η χώρα υστερεί στην υλοποίηση των υποχρεώσεών της.

  Ο πρωθυπουργός και ο νέος υπουργός των Οικονομικών δεν έχουν πολλά περιθώρια αντίδρασης, αλλά αυτή η διαπίστωση δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρέπει να υποκύψουν στις ορέξεις των δανειστών. Οι ξένοι είναι ξένοι και δεν πρόκειται ποτέ να αφουγκραστούν τις αγωνίες του ελληνικού λαού, ούτε τη φτώχεια και την εξαθλίωση που βιώνουν οι πολίτες. Η συνέχιση της σκληρής λιτότητας απογοητεύει τον λαό, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο όταν αυξάνονται οι φόροι και οι απαγορεύσεις στο όνομα του ελληνικού προγράμματος. Η συνέχιση της ελληνικής προσπάθειας διάσωσης της οικονομίας, για πέμπτη συνεχή χρονιά, μας έχει κάνει δύσπιστους όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του Μν第¬μονίου, που οδήγησε τη χώρα στα βράχια.

  Η χώρα κινδυνεύει να «σκάσει» σαν ένα φτηνό μπαλόνι εάν συνεχιστούν η λιτότητα και η αβεβαιότητα για το μέλλον, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Ο κ. Σαμαράς, ο κ. Χαρδούβελης και οι συνεργάτες τους πρέπει να βρουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα που έρχεται. Η σύγκρουση με την τρόικα είναι αυτό που επιθυμεί η πλειοψηφία του λαού, αλλά οδηγεί στην αβεβαιότητα. Ετσι, στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερη η συνεννόηση κατευθείαν με τους επικεφαλής της τρόικας για να αποφευχθεί η κατάρρευση...

  Πηγή: ethnos.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. O Μαστοράκος στέλνει Αγγελινά και Παπουτσή το βράδυ των Δημοτικών εκλογών στο εκλογικό κέντρο του Μπάμπαλου για να δείξειι ότι τον βοήθησε ( ο ίδιος δεν πήγε ) , συνεργάζεται παρασκηνιακά με τον Βλασσόπουλο ( και εμφανώς σε πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας του Βλασσόπουλου, για παράδειγμα Χαίνη ) , κάνει διαρροές ότι αυτός θα διορίσει τους Αντιδημάρχους του Μπάμπαλου, τελικά τι θέλει αυτός ο τύπος ; Αρκετά δεν μας βοήθησε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δηλαδή μια χαρά τα μαστορεύει όλα ο Μαστοράκος που πήρε αυτό το τεράστιο ποσοστό στις εκλογές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Προς 17 Ιουλίου 2014 - 9:51 μ.μ.: Μεγάλε... δεν ξέρω ποιος είναι ο χειρότερος δήμαρχος του Ηρακλείου, αλλά ξέρω ποιος είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας στο Ηράκλειο: ΕΣΥ

  Ρε νούμερο κάνεις κριτική σε κάποιον για πράξεις που ΘΑ κάνει (κατά τη γνώμη σου) πριν καν αναλάβει ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΖΩΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΚΩΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.....ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ!.... ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ!!!! Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 11:02 μ.μ, το άρθρο της Συνείδησης λέει ότι ο Μπάμπαλος προτού ορκιστεί δήμαρχος τρέχει από δω κι από κει για να κάνει τη δουλειά του ο Βλασσόπουλος... θεωρείς λοιπόν ότι οι άλλοι είναι κάφροι και μπορείς να τους δουλεύεις; Γιατί δε τα βάζεις με την εφημερίδα που τα γραψε να πεις ότι δε τα λέει καλά;

  Η εφημερίδα το λέει καθαρά: «μολονότι δεν έχει αναλάβει ακόμα την ευθύνη της δημοτικής αρχής, ο κ. Μπάμπαλος πιέζει ήδη προς την κατεύθυνση του Υπουργείου Ανάπτυξης για να μην απενταχθεί ο παιδικός σταθμός του Ψαλιδίου από το πρόγραμμα των χρηματοδοτούμενων έργων του ΕΣΠΑ. Σε περίπτωση που οι πιέσεις του δεν αποδώσουν, ο νέος Δήμαρχος Ηρακλείου ζήτησε από την Περιφέρεια να εντάξει εκ νέου τον εν λόγω παιδικό σταθμό στον προγραμματισμό των δικών της έργων.»

  Ποιός είναι λοιπόν αυτός που γλείφει κώλους όπως λες; Μήπως εσύ που προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα;

  Τώρα το ότι ο Βλασσόπουλος ήταν μάγκας και κατάφερε να κράζουν τον αντίπαλό του για τις δικές του επιλογές αυτό είναι άλλη ιστορία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Από το διαδίκτυο

  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψηφίζουν όσοι παρακολουθούν μόνο τηλεόραση!!!
  Απίστευτο και όμως αληθινό. Το ποσοστό όσων Ελλήνων δεν ασχολούνται με τη χρήση υπολογιστή και internet, είναι περίπου και το ποσοστό που ψηφίζει τη συγκυβέρνηση, δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

  Συγκεκριμένα,σύμφωνα με έρευνα του Παρατηρητηρίου για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ, η οποία
  διεξήχθη το 2013,σχετικά με τη χρήση των νέων τεχνολογιών από τους πολίτες, ένας στους τρεις Έλληνες (ποσοστό 34,4%) δηλώνει ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ το 36,3% δηλώνει ότι δεν έχει συνδεθεί ποτέ στο διαδίκτυο.

  Από την έρευνα αυτή προκύπτει και κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό σε σχέση με τις ηλικίες που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα: Ποσοστό 73,4% ατόμων ηλικίας 66 - 74 ετών, λέει ότι δεν έχει πρόσβαση από το σπίτι στο διαδίκτυο.Ποσοστό 57,3% ατόμων ηλικίας 55 -65 ετών, λέει ότι δεν έχει επίσης πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το μικρότερο ποσοστό μη πρόσβασης αφορά στους νέους 16-25 ετών (18,4%).

  Αν όμως δούμε ποιες ηλικίες ακριβώς ψηφίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, θα εκπλαγούμε όταν διαπιστώσουμε ότι ποσοστιαία η συγκυβέρνηση λαμβάνει ψήφους αντίστοιχες με τις ηλικίες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δηλαδή πολίτες που ενημερώνονται αποκλειστικά από τα τηλεοπτικά κανάλια του καθεστώτος.

  Συμπερασματικά μπορούμε (με ένα βαθμό ασφάλειας) να πούμε ότι όσο οι ηλικίες που δεν ασχολούνται με το διαδίκτυο θα αποσύρονται, τόσο και θα πέφτει η επιρροή της τηλεόρασης επί των πολιτών, προχωρώντας σε μια πλήρως απομαζικοποιημένη κοινωνία. Μάλιστα με την εισαγωγή της τηλεόρασης smart, το διαδίκτυο θα αντικαταστήσει και τεχνολογικά την τηλεόραση.
  ΥΓ. Τελικά φίλοι μας, τα πιο πάνω αποδεικνύουν πως όλοι εμείς που ασχολούμαστε εδώ μέσα στο διαδίκτυο, είμαστε εκείνοι που διαμορφώνουμε τη νέα κοινωνία. Γι' αυτό και η ευθύνη μας είναι μεγάλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Για να εξορθολογισθεί το ΙΚΑ που δεν έχει να πληρώσει συντάξεις , μετακινήθηκε από ιδιόκτητο κτίριο στη Ν.Ιωνία και νοίκιασε κτίριο από ιδιώτη ( συγγενή ΠΑΣΟΚΟΥ στελέχους) στη γέφυρα στο Ηράκλειο που δεν μπορεί και να πλησιάσει εύκολα κανείς, και πληρώνει και τεράστιο νοίκι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Νικολάκη μην χυδαιολογείς και μην σου κακοφαίνονται όσα σου γράφουν... έχασες την αξιοπιστία σου με το καλημέρα... κρίμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΑΦΟΥ Η ΑΚΕΠ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ..ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΤΕ Κ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΥΤΗΝ??? ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΛΗΞΗ Η ΣΥΜΒΑΣΟΥΛΑ (ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ????? ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΝ ΕΤΗ 2014 ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τελικά ο κόσμος ψήφισε Μπάμπαλο και του βγήκε Βλασσόπουλος. Δεν εξηγείται αλλιώς να πηγαίνει ο Μπάμπαλος και να προωθεί τα σχέδια του Βλασσόπουλου ή αντί για το αρχικό πρόγραμμα να ακούμε άσχετα.

  Ας πούμε ο παιδικός σταθμός, το πρόγραμμα του Μπάμπαλου έλεγε ότι θα τον κάνει στην Πλαπούτα, πως τώρα πηγαίνει και λέει να γίνει στο Ψαλίδι όπου ήθελε να τον κάνει ο Βλασσόπουλος χωρίς να μπει στον κόπο να ενημερώσει κανέναν λες και κάνει ότι θέλει και δε δίνει λογαριασμό στους δημότες; Και μάλιστα σε χώρο ακατάλληλο που δεν έχει ούτε πεζοδρόμιο;

  Το κυκλοφοριακό στην πόλη... προεκλογικά ακούγαμε για το σταθμό του ΗΣΑΠ, τώρα ο Μπάμπαλος δείχνει να το ξέχασε και συναντιέται με τον υπεύθυνο του ΟΑΣΑ αλλά όχι με του ΗΣΑΠ.

  Παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια... όταν θέλεις ο κόσμος στο Ηράκλειο να χρησιμοποιεί ΙΧ και οι δρόμοι είναι σε πολλά σημεία τελείως ανηφορικοί (πχ Χρυσανθέμων ή γύρω από τη Βίτσι) και θες να κάνεις και έργα που θα προξενήσουν μεγάλη κυκλοφορία σε στενούς ακατάλληλους δρόμους... τότε για ποιά οδική ασφάλεια μιλάμε; Ειδικά όταν ξεκινάς με περιορισμούς των ελεύθερων χώρων και προωθείς την πυκνή δόμηση;

  Άσε το άλλο με τα αυτοκίνητα που παρκάρουν στο κέντρο του Ηρακλείου, εδώ έχουν τσιμεντώσει όλη την πλατεία του Ηρακλείου, τα τραπεζοκαθίσματα δίνουν και παίρνουν, πολλοί οδηγοί χάνουν το μπούσουλα επειδή κάποιοι κλείσαν την Κηφισίας, τα αυτοκίνητα που παρκάρουν είναι το πρόβλημα;

  Εδώ ακόμα και γύρω από το κέντρο του Ηρακλείου το πράσινο έχει γίνει έρημος και η εικόνα του Ηρακλείου χαλάει επειδή κάποιος πήγε να πιεί έναν καφέ το σάββατο βράδυ και δεν είχε να παρκάρει και πάρκαρε όπου βρήκε;

  Και το σχόλιο του 3:24 πολύ περίεργο εγώ δεν είδα να κλαίει κανένας εδώ για την ΑΚΕΠ, ίσα ίσα που το γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι κακές αποφάσεις της ΑΚΕΠ που πάρθηκαν χωρίς να ξέρει κανένας τίποτα συνεχίζουν να στηρίζονται από τον Μπάμπαλο.

  Τελικά είναι ειρωνικό να σε λένε Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη και να ξεκινάς με τσιμεντώματα αντί για πράσινο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. 19 Ιουλίου 2014 - 3:24 μ.μ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ και όχι να τρέχεις και να προωθείς (όπως γράφει η εφημερίδα που σε ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ
  ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

  Υγ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ blog
  ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011 πολλοί από τους οποίους ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΕΣΑΕΙ (εφόσον υπάρχει και το blog) , και ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ όπως ΥΠΗΡΧΑME ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ BLOG.
  ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΤΟΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΝΜ...ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΝΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΚΙΑΑΑΑΑ!

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΑΓΑΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑΑΑ
  ΟΜΟΡΦΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ ΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΝΗΡΑΑΑΑ
  (ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΑΚΟΣ!!...ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ! ;) <3 <3 <3

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Προς 19 Ιουλίου 2.50.
  Από πότε η πραγματικότητα είναι χυδαιολογία ; Τόσο πολύ βιάζονται κάποιοι να χάσει την αξιοπιστία του ο νέος Δήμαρχος ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Όταν βγαίνεις και λες ζώα αμόρφωτα και βύσματα που γλείφουν κώλους τους ανθρώπους που νοιάζονται για την πόλη τους αυτό δεν είναι χυδαιολογία; Η πραγματικότητα είναι ότι από την Ανθρώπινη Πόλη πήγαμε απότομα στην Τσιμεντένια Πόλη. Ενδεικτικα σου λέω ότι τις μέρες των εκλογών μιλούσα με κάτοικο φιλόζωο και οικολόγο και υποψήφιο και μου λεγε ξέρεις μετά τις εκλογές θα γίνει αυτό θα γίνει εκείνο... η κουβέντα πήγε και στα διάφορα κτήματα και το Φιξ και τα μικρότερα... και διαβάζοντας όλη αυτή την ιστορία με τον παιδικό σταθμό σκεφτόμουν αυτόν τον άνθρωπο κι έλεγα πως θα βγει τώρα ο ίδιος άνθρωπος χωρίς ο κόσμος να λέει κοίτα τον ψεύτη όταν αντί για πράσινο βλέπουμε να κτίζονται ντουβάρια; Μεγάλο φάουλ η ταύτιση με τον Βλασσόπουλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ακόμα δεν έγινε δήμαρχος ο καμπινεδαρχης του Ηρακλείου και έχει αμολήσει τα σκατά του να βρωμίσουν τον τόπο.
  Αίσχος παλιοαλητες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Μπαμπαλε μην τους ακούς. Ήμαστε μαζί σου. Οι εργολάβοι σε στηρίζουμε Ξεκίνα να χτίζεις ότι άφησαν άχτιστο οι προηγούμενοι Δήμαρχοι. Στα παλιά σου τα παπούτσια οι βλάκες που σε ψήφισαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Όλοι μαζί να γλύψουμε τον νέο μας ΔΗΜΑΡΧΟ το καμάρι του τόπου μας που έχει και τους καλύτερους οπαδούς έναν και έναν που κάνουν το καλύτερο γλείψιμο THE BEST GLICIMO IN THE WORLD, για μια θέση στο δήμο, για ένα έργο στον τόπο, αλλιώς τσέπες δεν γεμίζουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΙΑΖΩ ΣΤΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Για να μη σας δουλεύουν οι ακεπίτες ότι τάχα τους νοιάζει για τα παιδάκια και για να μπορούν να δουλέψουν οι γονείς τους πηγαίνεται στο http://irakleionews.blogspot.gr/2014/06/5-15.html και διαβάστε τι λέει ο 12 Ιουνίου 2014 - 10:11 π.μ.

  Εναλλακτικά πηγαίνεται και στην παιδική χαρά Χρυσανθέμων και Μακεδονίας να δείτε χάλια που τάχα βάλανε ένα πλαστικό πάνω από το χώμα για να μη χτυπήσουν τάχα τα παιδάκια και γύρω γύρω το πράσινο είναι κατάξερο και ρημαγμένο και οι κούνιες λες κι έγινε βομβαρδισμός. Άμα πάτε να πάρετε και μπεταντίν άμα σας τσιμπήσουν τα μολυσμένα κουνούπια. Κατά τα άλλα κάτι υποκριτές νοιάζονται τάχα για τα παιδάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Από το διαδίκτυο
  Δεν είναι φως στο τούνελ. Είναι η αναλαμπή του μελλοθάνατου.
  H Ελλάδα πληρώνει φέτος (2014) πάνω από 502 εκατομμύρια ευρώ το μήνα μόνο για τόκους!!!.Το 2022 θα πληρώνει 2,ο4 δισεκατομμύρια το μήνα για τόκους!!!!!!

  Για φέτος(2014), τα χρεολύσια μόνο (δηλαδή μόνο το κεφάλαιο) που πρέπει να καταβάλουμε
  είναι24,9 δισεκατομμύρια!!!

  Ας σημειωθεί ότι όλα αυτά αφορούν τα παλιά χρέη (μετά το κούρεμα του PSI) και όχι τα καινούργια που δανείζεται και θα δανείζεται στο μέλλον η χώρα μας. Αντιλαμβάνεστε δηλαδή σε τι λούκι είμαστε και αν υπάρχει οποιαδήποτε προοπτική εξόδου.

  Αντιλαμβάνεστε ότι το Ελληνικό πωλήθηκε για ενός μηνός τόκους!!! και το 30% της ΔΕΗ, που πωλείται1,5 δισεκατομμύρια, πωλείται μόνο για τριών μηνών τόκους!!!

  Όμως έτσι,ακόμα και ολόκληρη η Ελλάδα να πωληθεί και πάλι δεν φτάνουν τα χρήματα μόνο για τόκους.

  Ταυτόχρονα τα χρέη των πολιτών προς την εφορία για φέτος (2014) αυξάνουν κατά ένα δισεκατομμύριο ευρώ το μήνα!!!!!! και η κατάσταση προφανώς θα χειροτερεύσει.
  Δεν συζητάμε φυσικά για τα χρέη των ιδιωτών προς τις τράπεζες κ.λ.π.

  Δείτε τα επίσημα στοιχεία του ελληνικού κράτους από τον ΟΔΔΗΧ
  http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=576520

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Δηλαδή για να ναι μέσα στο πνεύμα των ημερών μας λένε συνέχεια να τσιμεντώνουμε για να μη χάνουμε τα ΕΣΠΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΖΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!!!!!!!!!!!!

  ΜΙΛΑΜΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ!!!!!

  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ»!!!!! ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. 21 Ιουλίου 2014 - 10:06 π.μ.
  ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ, ΗΜΟΥΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΤΕΣΠΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ, ΕΓΩ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΡΩ(ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ).

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ""όλοι αυτοί" που υποτίθεται γράφουν εδώ μέσα κατά του παιδικού σταθμού είναι ο γνωστός ΕΝΑΣ και ΜΑΛΑΚΑΣ που μένει απέναντι από κει που πρόκειται να χτιστεί ο παιδικός σταθμός και θέλει το οικόπεδο για πάρτη του....
  Γι αυτό βγαίνει και βρίζει εδώ και παριστάνει μάλιστα ότι είναι και παραπάνω από ένας..

  ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. 21 Ιουλίου 2014 - 1:03 μ.μ.
  ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Κι εγω μένω λίγο πιο πέρα και θέλω να πηγαίνει το παιδί μου στον παιδικό σταθμό γιατί τώρα το πάω σε ιδιωτικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Κι εγω μένω λίγο πιο πάνω και θέλω να πηγαίνει το παιδί μου στον παιδικό σταθμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Κι εγω μένω λίγο πιο δεξιά και θέλω να πηγαίνει το παιδί μου στον παιδικό σταθμό γιατί τώρα το πάω σε ιδιωτικό που είναι κοντά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Κι εγω μένω λίγο πιο αριστερα και θέλω να πηγαίνει το παιδί μου στον παιδικό σταθμό γιατί τώρα δεν το πάω πουθενά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Κι εγω μένω λίγο πιο εκείθε και θέλω να πηγαίνω στον παιδικό σταθμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Κι εγω μένω λίγο πιο δώθε και θέλω να πηγαίνω στον παιδικό σταθμό για να με πάρει σαν υπάλληλο στο δήμο ο νέος μας φερελπις και πολύ καλός ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ Νικος Μπαμπαλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Κι εγω μένω λίγο πιο και θέλω να φτιάξω στον παιδικό σταθμό για να κανω και την αρπαχτη μου ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ που μπλέκετε στο έργο ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Φαίνεται ότι ο μπαμπαλοβλασόπουλος που γράφει τις παραπάνω βλακείες ξεχνάει ότι όταν πήγε ο Μαστοράκος να τσιμεντώσει μαζεύτηκαν πολλές υπογραφές τις οποίες και ο Γεωργόπουλος σεβάστηκε αλλά όχι οι επόμενοι. Και μετά μας λέγαν παραμύθια ότι τάχα ο Γεωργόπουλος ήταν αυταρχικός.

  Επίσης μιλώντας για ατομικό συμφέρον ξεχνάει ότι μαζεύτηκαν και χιλιάδες υπογραφές για το σταθμό του ΗΣΑΠ, αλλά εκεί δε λένε για το κοινό καλό. Όταν ο Γεωργόπουλος έκανε ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ για το σταθμό του ΗΣΑΠ, και όχι στα μουλωχτά σα το Βλαντή που το παίζει κι αριστερός, εμφανίστηκε ΜΙΑ κάτοικος που είπε ότι ενοχλείται που θα της κόψουν ένα δέντρο έξω από την πόρτα της.


  Γιατί οι μπαμπαλοβλασοπουλομαστοράκοι δε λένε τα ίδια και για τις δύο περιπτώσεις; Δηλαδή ότι ζητάνε οι περισσότερες υπογραφές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Διότι είναι ΠΟΥΣΤΟμπαμπαλοβλασοπουλομαστοράκοι ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Εγώ κόβω τον παιδικό σταθμό να τον θέλει κάποιος που μένει απέναντι και θέλει να πετάγεται να φέρνει το παιδί του χωρίς να κουράζεται και δεν τον ενδιαφέρει για το κοινωνικό σύνολο. Ίδια περίπτωση με κείνον που δεν ήθελε τον σταθμό του τρένου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. O Γ&Δ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ(Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΖΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ Γ&Δ) ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΤΟ ΦΟΥΡΝΑΡΗ...

  ΦΙΛΗ Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Τι με νοιάζει τι θέλετε εσείς ρε ζώα.... εγώ μένω απέναντι και θέλω να παρκάρω εκεί την αυτοκινητάρα μου και να χω την άπλα μου... χέστηκα για τον παιδικό σταθμό ... τα παιδιά μου είναι μεγαλύτερα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Απορώ με τον τρόπο που παρουσιάζουν το 'έργο' εκείνοι που το προωθούν: Μας λένε ότι θα είναι ένα ντουβάρι, ότι θα έχει συνέχεια φασαρία, ότι οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι κίνηση, ότι θα καταστραφεί μια από τις ήσυχες γειτονιές του Ηρακλείου, αλλά θα πέσουν τα εκατομμύρια από τα ΕΣΠΑ οπότε οι κάτοικοι δεν πρέπει να μιλάνε γιατί έτσι αποφάσισαν ο Βλασσόπουλος και ο Βλαντής. Θαυμάστε δημοκρατικό πνεύμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Μεγάλε έτσι παρουσιάζουν το έργο οι δέκα κάτοικοι παρακείμενων πολυκατοικιών... Από πότε ένας χώρος εκπαίδευσης είναι ¨ντουβάρι¨ ?
  Και για να τελειώνουμε .... οι δέκα κάτοικοι είχαν αντιδράσει και επί Μαστοράκου όταν επρόκειτο να γίνει γηροκομείο γιατί έλεγαν ότι με τους γέρους θα υποβαθμιστεί η γειτονιά τους... Τώρα ??? ούτε τα παιδάκι θέλουν... ??? Να προτείνω εγώ κάτι άλλο ?
  Να το απαλλοτριώσει ο δήμος και να το κάνει χώρο πρασίνου... Να βάλει όμως τις παρακείμενες ιδιοκτησίες να πληρώσουν την απαλλοτρίωση όπως προβλέπει ο νόμος... Ειδάλλως να γκρεμιστεί και εμένα το οικοδομικό τετράγωνο που είναι απέναντι μου για να έχω την άπλα μου....

  Επιτέλους φτάνει πια με τους παρτάκηδες Ελληναράδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Το κτήμα ηλίθιε 7:45 μ.μ. ανήκει ήδη στο δήμο. Μήπως σειρά για τσιμεντοποίηση έχει τώρα και το κτήμα Μηλίγγου; Και μετά και το ΦΙΞ;

  Οι δέκα κάτοικοι που στην πραγματικότητα ήταν πάνω από εκατό είχαν έρθει τότε στο δημαρχείο και ο εκπρόσωπός τους βγήκε και είπε γιατί ο χώρος είναι ακατάλληλος για τέτοιες οικοδομές και κακοφάνηκε σε κάποιους που νομίζαν ότι μόνο ο αρχηγός τους είχε δικαίωμα να μιλάει. Αυτό λέει όλο το Ηράκλειο ότι αρκετά πια με το τσιμέντο που μέχρι και την κεντρική πλατεία την έκαναν μαύρο χάλι για να πέσει τσιμέντωμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ – ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΦΡΟΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG
  Αλλιώς ΔΕΝ θα τους ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

  N-Μ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Κοίτα ρε τους παρτάκηδες Ελληναράδες να μη θέλουν να βγάλει το απωθυμένο του ο Γιωργάκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. κληροδότημα είναι ηλίθιε 7:58. Και στα κληροδοτήματα τον σκοπό και την χρήση τον καθορίζει ο αποθανών...

  Μήπως θα πρέπει ο δήμος να αποποιηθεί το κληροδότημα και να επιστρέψει το κτήμα στους κληρονόμους ? Να σου κοτσάρουν μες στη μούρη σου μια πολυκατοικιάρα και συ μάζευε υπογραφές.... όρνιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Το πολυόροφο που ήθελε να χτίσει ο Μαστοράκος δεν ήταν πολυκατοικιάρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Μόνο το κτήμα θα πρέπει να επιστραφεί στους κληρονόμους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΜΕ ΛΕΝΕ Γ&Δ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ - ΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Για τον παιδικό σταθμό θα χρησιμοποιήσουν τα σχέδια που είχε κάνει ο Μαστοράκος για το γηροκομείο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Οι παιδικοί σταθμοί δεν είναι χώροι εκπαίδευσης αλλά απασχόλησης εκτός αν έχεις βγάλει το σχολείο με σκονάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ;;;;;;;;;;
  ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΜΕ και εσείς θα κοιτάτε που κάνουμε το ΕΡΓΟ.
  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ;;;;;;;; ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;
  ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ.

  Μ-Ν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Προς 22 Ιουλίου 2014 - 12:56 μ.μ.: Ρε μεγάλε μήπως είναι και χώροι παρκαρίσματος ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ο Μ-Ν θέλει να το παίξει (Μ)αλάκας (Ν)έος στο μπλογκ... αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ΠΑΛΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ εδώ μέσα....

  Γιατί δεν γυρνάς στο χωριό σου ρε γίδι ? εκεί ούτε πολυκατοικίες ούτε τίποτα.. Θα βρίσκεις και να βοσκάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Φυσικά και για κάποιους είναι και χώροι παρκαρίσματος. Ειδικά μερικούς που θέλουν να τα πετάνε απέναντι για να μη κουράζονται να τα πηγαίνουν στους παιδικούς σταθμούς που είναι λίγους δρόμους πιο πέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Προσέξτε το ύφος του 21 Ιουλίου 2014 - 1:03 μ.μ. που πρέπει να το θεωρήσουμε ενδεικτικό του ύφους της διοίκησης που είχαμε και έχουμε (μιά και όλοι ίδιοι είναι): Οι πολίτες που λένε τη γνώμη τους και δεν αφήνουν τον κάθε δήμαρχο να κάνει ότι γουστάρει θεωρούνται 'ανώνυμα σκουλήκια', και αυτός που τους βρίζει δεν τολμάει φυσικά να γράψει ο ίδιος ποιός είναι. Αυτή είναι η δημοκρατικότητα των παρατάξεών τους και πρέπει να τα βλέπει αυτά ο ηρακλειώτικος λαός ώστε μέχρι τις επόμενες εκλογές να βγουν νέα πρόσωπα και να πάνε τα παλιά εκεί που πρέπει να μάθουν να σέβονται περισσότερο τον κόσμο. Αλλά πριν από τις εκλογές δεν τους πειράζει που είσαι ανώνυμος κι έρχονται και σε χαιρετάνε και σου λένε για το πρόγραμμά τους που δεν έχουν σκοπό να τηρήσουν. Ντροπή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. 22 Ιουλίου 2014 - 6:37 μ.μ.
  ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;;
  ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΓΙΔΙ.
  ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΣΚΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ΑΥΤΟΣ Ο (Μ)ου-(Ν)ι μπορεί να είναι (Μ)ΑΛΑΚΑΣ – (Ν)ΕΟΣ αλλά μπορεί να είναι και (Μ)ΠΑΜΠΑΛΟΣ – (Ν)ΙΚΟΣ
  ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Κοιτάξτε καλά το ύφος του 22 Ιουλίου 2014 - 7:41 μ.μ. για να δείτε πόσο δημοκράτες είναι κάποιοι που πριν τις εκλογές τάζανε πολλά και διάφορα για πράσινο και καθαριότητα και αποδεικνύεται από όσα γράφουν ότι το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να βγουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Αυτοί δεν μπορεί να τάζανε διότι δεν μπορεί να εκπροσωπούν κανέναν εκτός ίαπό τον ευατό τους . ( Και αυτόν με κάποια αμφιβολία διότι δεν καταλαβαίνουν ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Το έργο υποτίθεται ότι θα στεγάσει 100 παιδιά. Από που θα προέρχονται αυτά τα παιδιά; Από το Ψαλίδι; Χλωμό το βλέπω να μαζέψει και 10 παιδιά.

  Αρα ΑΠΌ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ;

  Και αν έρχονται από άλλες περιοχές πχ Μαρούσι ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ;

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ Η ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Το ότι ο 7:41 και ο 5:55 είναι το ίδιο πρόσωπο κάνει μπαμ από χιλιόμετρο.... προβοκάτορας της πλάκας, γραφιάς μαλάκας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Κατασκευή κήπων σε δημοτικούς εγκαταλελειμμένους χώρους με τη δημιουργία «πράσινων διαδρομών»

  Δεντροφυτεύουμε σε σημεία που έχουν κοπεί ή ξεραθεί δένδρα και αντικαθιστούμε τα γερασμένα.

  Προχωρούμε τη δημιουργία του βρεφονηπιακού σταθμού στο οικόπεδο που βρίσκεται επί των οδών Πλαπούτα και Παλαμά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Το ότι αυτά γράφαμε στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
  Σαν ΜΑΛΑΚΕΣ που είσθε τα διαβάσατε και μας ψηφίσατε. Εμείς φταίμε που είσθε εσείς βλάκες;;;;;;; Τα ίδια κάνατε ποιο μπροστά και με τον Σαμαρά- Βενιζέλο .

  ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.

  Υγ το ΔΙΣ δεν σημαίνει δισεκατομμύριο αλλά ΔΥΟ, ΒΛΑΚΕΣ ε ΒΛΑΚΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. 29 Απριλίου 2014
  ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ


  Δε σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή. Αυτή τη φορά, με το να κλείσουν τις παιδικές χαρές του Δήμου Ηρακλείου! Πρωτοφανές και πρωτάκουστο. Τώρα που αρχίζει ο ανοιξιάτικος καιρός και οι Δημότες μαζί με τα παιδιά τους θα αρχίσουν να επισκέπτονται τις παιδικές χαρές, ο Δήμος έχει τη δική του απάντηση: Τις κλείνει, βάζοντας παντού κορδέλες, που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση, καθώς τις θεωρεί ακατάλληλες.

  Και είναι ακατάλληλες, αφού στο σύνολο τους στερούνται φύλαξης, περιφράξεων (πλην ελαχίστων), ασφαλών παιδικών οργάνων, με εδάφη επικίνδυνα για τα παιδιά σε περίπτωση πτώσης. Και φθάσαμε 20 μέρες πριν το τέλος της θητείας τους να τις κλείσουν, ενώ έπρεπε εδώ και 3,5 χρόνια να τις συντηρήσουν. Αντίθετα, τις αφήσανε να ρημάξουν, εκτός από κάποια σκόρπια βαψίματα, πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα ξεγελάσουν τους πολίτες.

  Κύριοι της Διοίκησης βγείτε από το «γυάλινο πύργο» του δημαρχείου. Τώρα που βγαίνετε προς άγραν ψήφων ακούστε τι λένε οι συνδημότες μας. «Οι παιδικές χαρές της περιοχής μου είναι κακοσυντηρημένες, χωρίς περίφραξη και σε πολλά σημεία επικίνδυνες. Το βλέμμα μου πρέπει να είναι διαρκώς καρφωμένο πάνω στα πιτσιρίκια. Γι' αυτό και αν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, πάμε σε κάποιους χώρους που ξέρω σε γειτονικούς Δήμους» λέει η κα Άννα, κάτοικος Παλιού Ηρακλείου. Και τους ακούμε και τους καταλαβαίνουμε.

  Ποιος τελικά θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη για όσα τραγικά συμβαίνουν στο Δήμο μας;

  Το Γραφείο τύπου & επικοινωνίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Από τη μία τρέχουν και παρακαλάνε τη Δούρου και από την άλλη κάποιοι διαδίδουν στους κατοίκους ότι δήθεν το έργο το κάνει η περιφέρεια και ο δήμος δεν έχει σχέση! Θαυμάστε με τι τρόπο αντιμετωπίζουν τους δημότες! Τα ξέρει η Δούρου αυτά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Πήγαινε να της τα πεις... Είμαι σίγουρος μόλις δει την φάτσα σου θα σκάσει στα γέλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Τσιμπήσατε ;;;;;;;;;;;;;;;;;

  Μας ψηφίσατε !!!!!!!!!!

  ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ.

  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ και θα τα βάφετε πράσινα κάθε χρόνο.

  Το Γραφείο τύπου & επικοινωνίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. νταξ.... μεγάλε θα σου περάσει.... φτιάξε καμμια φραπεδιά να ισιώσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ να τα χαιρόμαστε !!!!!!!!!!!!!!!!

  ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

  "Στην υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών οικοδόμησης του παιδικού σταθμού στην συμβολή των... οδών Τζουμαγιάς & Χρυσανθέμων (κτήμα Δανιγγέλη) προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτη 24 Ιουλίου ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος παρουσία του αντιδημάρχου Υποδομών & Ανάπτυξης Γιώργου Βλαντή." αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και συνεχίζει:

  "Το έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με 2.500.000€ θα στεγάσει Βρεφονηπιακό και αναμένεται να αποδώσει πολλαπλά οφέλη για το Δήμο, τους Δημότες και τα Παιδιά.

  Με τη δημιουργία του σταθμού επιτυγχάνεται η αναβάθμιση της ποιότητας των Υπηρεσιών στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας και της Παιδείας ενώ παράλληλα αξιοποιείται το κληροδότημα "Δανιγγέλη" και επιτυγχάνεται ο βασικός στόχος ιδιοκτησίας ενός σημαντικού χώρου με ταυτόχρονη ελάφρυνση από τα έξοδα ενοικίασης αντίστοιχου χώρου.

  Κατά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Γιώργο Βλαντή υπογράμμισε τη σημαντική του συμβολή στην εκπόνηση του συγκεκριμένου έργου."

  Μπαμπαλε έφυγε ένα βάρος από πάνω σου !!!!!!!
  ΕΣΥ ΘΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΤΟΥΡΟ ΚΕΣΚΙΝΙΔΑΚΙΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Μελέτη για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του 'παιδικού σταθμού' έχει γίνει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Συμφωνησε ολη η μπιχλα του Ηρακλείου για το σταθμό ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; όχι ο κόσμος ;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. 24 Ιουλίου 2014 - 3:31 μ.μ.

  Πήγαινε να της τα πεις... Είμαι σίγουρος μόλις δει την φάτσα σου θα σκάσει στα γέλια
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Γιατί η Δούρου θα σκάσει στα γέλια άμα δει τη φάτσα ενός ενεργού πολίτη κι όχι άμα δει τη φάτσα πχ του Μπάμπαλου ή του Βλασσόπουλου; Αλλά να βλέπουν οι δημότες αυτά τα σχόλια για να δουν πως βλέπουν κάποιοι τον πολίτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. 8 Αυγούστου 2014 - 9:28 μ.μ
  Τι ασχολείσαι με τον ΜΑΛΑΚΑ !!! Κάτι τέτοιοι τύποι πάνε πίσω τον τόπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Ενεργού τιιιιιιιιι ?????????????? χαχαχα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Που ενεργείται και μετά έρχεται ο Μ Ν και μαζεύει το προϊόν που έβγαλε ο ενεργών πολίτης !!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ;;;;;;;;; και μετά θα έρθει ο Μ Ν να τα μαζέψει;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. κάνεις δεν κάνεις .... το ίδιο μας κάνεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Κάποιοι δεν αντέχουν τη συμμετοχή των ενεργών πολιτών στα κοινά για να μη φαίνεται το δικό τους χαμηλό επίπεδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. το ακούσαμε κι αυτό.... παπαρολογώντας σε ένα μπλογκ γίνεσαι ενεργός πολίτης και συμμετέχεις στα κοινά...

  όσο για το αν σε αντέχω... γράφε άνθρωπέ μου ότι θες, αδιάφορος μου είσαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. το βλέπουμε ότι σου είναι όλα αδιάφορα γιαυτό γράφεις βλακείες (κατά το βλακεπ) για να ρίξεις στάχτη στα μάτια του κόσμου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. ΡΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Είμαι στην παραλία αραχτός και ετοιμαζόμουνα να βουτήξω ... αλλά μόλις είδα σχόλιο του μακάκα - "πολίτη" και επειδή με τσούζει και με πονάει δεν θα βουτήξω........

  Όξω μωρή νουμεροψωνάρα...... ουουουουουουυυυυυυυυυ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Επειδή δε σε νοιάζει κάθησες από την παραλία να γράψεις ότι δε σε νοιάζει; Ρε να πάτε στην τρύπα που ανοίξατε να δώσετε εξηγήσεις στους πολίτες και να μάθετε να σέβεστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. 12 Αυγούστου 2014 - 2:34 μ.μ

  Καλα ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ BLOG;;;;;

  Σε λίγο θα μας πεις ότι τον παίρνεις και πανω στα δεντρα !!!!!!!!!

  ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΦΡΙΚΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. ναι ρε νούμερο στην παραλία... περιμένω να πέσει το κύμα και κοιτάω εάν γράψει κανένας ενεργός κοπρίτης σαν κι εσένα για να γελάσω να περάσει η ώρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Η μαλακια σου Ενεργε Μαλακα ποτε Θα πεσει είναι το ερωτημα ;;;;;;;;;;;;;;;;; και όχι το κυμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή