Τρίτη, Αυγούστου 19, 2014

30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Ηρακλείου Νίκου Μπάμπαλου και του Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Η τελετή θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της πόλης.

Από www.zonews.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

30 σχόλια:

 1. Έλλην ψηφοφόρος

  https://www.youtube.com/watch?v=ChyntJqigRk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απίστευτο,
  Σήμερα στον Real.Fm , και ώρα 9.35 ο αντιπρόεδρος των εφοριακών που διαχειρίζονται τους τεράστιους φόρους που πληρώνουμε και αγωνίζονται να συνεχίσουν να τους διαχειρίζονται , είπε μεταξύ άλλων ότι οι καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών που απεργούν, δούλευαν μαζί τους, και άφηναν όταν χρειάζονταν τη σκούπα και …..έπιαναν τα computer. Τόσο υψηλό το επίπεδο των εφοριακών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βλέπω τα θέματα του σημερινου κατεπειγοντως συμβουλιου και αναρωτιέμαι πως γίνεται να έχει τέτοια θέματα ένα συμβούλιο που σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. H ΠΑΣΟΚΙΚΗ παροχολογία και ασυναρτησία σε νέες δόξες

  http://www.e-mesara.gr/

  Του Ζαχαρία Καψαλάκη
  Ο συνάδελφος αιρετός του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου Δημήτρης Αποστολάκης είχε την υπομονή να καταγράψει τις εξαγγελίες Λοβέρδου.
  Λοιπόν έχουμε και λέμε:
  • Δεν θα απολυθεί κανείς από τους 1709 εκπαιδευτικούς που είναι σε διαθεσιμότητα.
  • Κομπόδεμα» θα έχουν οι Διευθυντές των σχολείων. Κάθε σχολείο θα έχει το δικό του ταμείο, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα μικροδαπάνες.
  • Μετατρέπονται σε ΝΠΔΔ όλα τα σχολεία της χώρας
  • Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου όλοι οι εκπαιδευτικοί θα γνωρίζουν σε ποιο σχολείο θα πάνε.
  • Στόχος είναι το Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) στο μέλλον και με την εφαρμογή των νέων προγραμμάτων σπουδών να επεκταθεί και σε άλλα ∆ημοτικά Σχολεία.
  • Μερική αυτονομία σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην επιλογή μαθημάτων.
  • Καμία απόσπαση εκπαιδευτικού στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
  • Γραμματεία σε κάθε 12θέσιο και άνω Δημοτικό Σχολείο.
  Οι κενές οργανικές θέσεις Γραμματέων σε σχολικές μονάδες, σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας, καλύπτονται με: αποσπάσεις ή μεταθέσεις διοικητικών υπαλλήλων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όταν γνωρίζουμε ότι ου Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης υπολειτουργούν λόγω του ελάχιστου αριθμού διοικητικών υπαλλήλων και αποσπάσεις ή μετατάξεις διοικητικών υπαλλήλων από άλλες υπηρεσίες.
  Συγχωρέστε με αν ξέχασα κάποια ακόμη μεγάλα λόγια, αλλά έχουμε χάσει το λογαριασμό τελευταία… συμπληρώνει ο Δημήτρης!
  Σήμερα έγραψε στη σελίδα του στο f/b: «Αποφασίσαμε με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο ύστερα από εισήγηση του Ειδικού Γραμματέα Ευρωπαϊκών Πόρων κ. Ευάγγελου Ζαχαράκη την εκχώρηση 45 εκατομμυρίων ευρώ από κονδύλια του ΕΣΠΑ στον ΟΑΕΔ, για την υλοποίηση προγράμματος πρακτικής άσκησης 8.500 αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ».
  Σίγουρα ζούμε σε μια άλλη εποχή, με ένα άλλο υπουργό παιδείας ο οποίος μάλλον βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση… Εξαγγελίες – μαζέματα, εξαγγελίες – μαζέματα…
  Δυστυχώς έχει βάλει ψηλά τον προσωπικό πολιτικό του πήχη και βέβαια είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος να περάσει από κάτω… όχι ότι μας νοιάζει δηλαδή, αλλά κάθε τρεις και λίγο κάνει άνω κάτω τη ζωή των συναδέλφων αναπληρωτών!
  Εμείς είμαστε πάντα δύσπιστοι με τους πολιτικούς…
  Η πείρα λέει να κρατάμε μικρό καλάθι όταν ακούμε πολλά λόγια…
  Πάντως είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε και τις αυριανές εξαγγελίες… Δεν μπορεί; Κάτι θα έχει να εξαγγείλει…
  Λοβερδιάδας το ανάγνωσμα…
  …Αλλά Ανδρέα πρόσεχε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ και η εκπαίδευση με τον Βλασσόπουλο που σε λίγες μέρες ευτυχώς φεύγει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πράγματι ευτυχώς φεύγει, μέσα σε ένα γενικό μπάχαλο που έφερε κάτι σαν τον Βλασσόπουλο στον αφρό. Η εκπαίδευση έχει ουσιαστική συμμετοχή αν όχι κύρια στο μπάχαλο , και το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι πρωταγωνιστής. Κάτι καθηγητές τύπου Λοβέρδου , Βενιζέλου κλπ. που ανέδειξε το μπάχαλο αυτό. Αλλωστε αυτοί που δημιούργησαν και καρπώθηκαν το μπάχαλο αλληλο-υποστηρίζονται. Αν το δούμε και πρακτικά ο μάνατζερ Σπυρόπουλος ψήφιζε Βλασσόπουλο και προώθιησε τη Ζούνη. Και η Ν.Δ. διόρισε τον τον πλέον ειδικό τον Σπυρόπουλο να λύσει το ασφαλιστικό πρόβλημα του ΙΚΑ και για να το λύσει μετέφερε το ΙΚΑ από τα δικά του κτήρια στη Ν. ΙΩΝΙΑ , εκεί που τα μετέφερε. Τέτοιες καραμπόλες , δύσκολα πλέον να τις παρακολουθήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οπότε τώρα μένει να δούμε που θα μεταφερθούν οι παιδικοί σταθμοί; Το κολυμβητήριο πάντως δείχνει να μένει στη θέση του μέχρι να πέσει τελείως η πολυκατοικία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΝΑΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗ ΒΛΑΝΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ

  ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΛΑΚΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αυτοί του ραδιοφώνου μπορούν να πουν πόσο κοστίζει ο σταθμός και τί έσοδα κάνει ; Για να δούμε πόσο πληρώνουμε τζάμπα αυτούς ποου κάθονται για να κάνουν κάθε φορά τον κολητό του εκάστοτε ισχυρού και να του προσφέρουν χαζοπροπαγάνδα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ τι το ανακυκλωνετε συνεχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πρέπει να το λέμε συνέχεια διότι δεν έχουμε διάθεση να πληρώνουμε κανένα πλυντήριο. Είναι αναξιοπρεπές και για αυτούς που υποτίθεται ότι εργάζονται σε αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Σωστά τα λέτε, πληρώνουμε ήδη μια ΝΕΡΙΤ που δε βλέπουμε, γιατί πρέπει να πληρώνουμε και δεύτερη; Στο κάτω κάτω ας τους πληρωσουν κι αυτούς από το ΕΣΠΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΑΓΑΠΗΤΕ 21-8-2014 7:15 θελω να σπυ επισημάνω ότι πράγματι πληρώναμε και πληρώνουμε την πρωην ΕΤ - ΝΕΤ και ήδη ΝΕΡΙΤ που δε βλεπαμε, σου θυμίζω όμως τον κακό χμό που έγινε όταν την εκλεισαν, οταν συγκεντρωνόταν πλήθος αγανακτισμενων που διαμαρτύροντο για το κλεισιμο που δυστυχώς δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και η ΝΕΡΙΤ λειτουργεί σχεδόν με τα ίδια πρόσωπα.- Μηπως το ίδιο θα συμβεί και με τον δημοτικό σταθμό???? να κλείσει και να ξανανοίξει μετά από απαίτηση δημοτών με δικά μας (δικά τους) παιδιά??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Να γίνει δημοψήφισμα για το αν θέλουν οι δημότες να πληρώνουν για το ραδιόφωνο. Στο κάτω κάτω γιατί τους πληρώνουμε; Για να μη λένε τίποτα για τα όσα γίνονται στην πόλη μας; Για το τσιμεντένιο έκτρωμα που χτίζεται τώρα εκεί που θα μπορούσε να είναι Πάρκο Δανιγγέλη και μεθαύριο θα γίνει το ίδιο στο 216 και μετά και αλλού γιατί δε λένε τίποτα; Αυτό είναι το έργο τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Όλοι οι σταθμοί θα πρέπει να βγάζουν τα έξοδά τους. Αν δεν τα βγάζουν κλείνουν. Το θέμα είναι απλό. Έσοδα/ έξοδα. Δεν μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που τρύπωσαν ( επί Μαστοράκου κυρίως και επί των επομένων ελάχιστοι και δεν είχαν και τα κότσια να τους πάψουν ) , και να πληρώνουν οι Δημότες αργομισθίες. Και στα σκουπίδια που δεν μαζεύουν , πολλοί που προσλαμβάνονταν κατέληγαν στα γραφεία, ενώ αυτοί που έμεναν έγραφαν ......υπερωρίες. Να γίνει δημοψήφισμα για όλα και να παρουσιαστούν τα στοιχεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ω ρε μπαμπαλε τι σε περιμενει ετσι και αρχισει ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!
  Κακη εποχη βρικες να γινεις (ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ) ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Δηλαδη και ο σταθμος του Ηρακλειου είναι σαν ΤΟ MEGA ένα πραμα;;;;
  ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!!
  ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ!!!!
  ΕΔΩ ΔΗΜΑΡΧΙΟ!
  ΕΔΩ ΔΗΜΑΡΧΙΟ!
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Επειδή υπάρχουν φήμες ότι θα μπει τάξη στην καθαριότητα, .....προειδοποιητικά οι ....εργαζόμενοι ( λέμε τώρα), μάλλον εμάς δουλεύουν , σταμάτησαν να μαζεύουν τις τελευταίες ημέρες τα σκουπίδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ρε αντε και γαμισου μαλακα που τολμας να μιλας για τους εργατες βρωμιαρη βλασοπουλικε το πουλο και στη γωνια σου 5 χρονια λαμογιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ

  ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ

  ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ
  ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΡΙΝΟΓΜΠΡΟ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

  ΑΛΛΑ

  ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ.
  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ)

  ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ
  ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ – ΜΟΝΙΜΑ—

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Αν ο Μπάμπαλος εφαρμόσει το πρόγραμμά του και δεν πέσει στις παγίδες που του άφησαν φεύγοντας θα είναι δήμαρχος για πάντα, αν συνεχίσει στο ίδιο στυλ με τους προηγούμενους θα βγάλει με δυσκολία την πενταετία, φυσικά για τους πολίτες το καλύτερο είναι το πρώτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Πως γινεται ολοι να σηκωνουν μανικια για δουλεια και σε 6 μηνες να τα κατεβαζουν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 24. Προς 30 Αυγούστου 2014 - 2:57 μ.μ.

  Όποιος κάνει κριτική στον εργάτη ( στη συγκεκριμένη περίπτωση προνομιούχο) είναι ……ιεροσυλία . Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέπτη για να δεις ποιος είναι Μαλ…….. Με Μ κεφαλαίο. Και να πας να γ.. εσύ, φαίνεται ότι το συνηθίζεις και το έχεις πρόχειρο να το λες. Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο σήμερα. Και τους υποτιθέμενους εργάτες τους χάϊδευε ο Βλασσόπουλος για να έχει Δημοκρατικό άλοθι, όπως κάνει χρόνια τώρα η Δεξιά , για να καλύπτει τις ανικανότητές του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. βλεπω εσενα μεσα μαλακα τραβα τωρα στην ακρη σου κομπλεξικε τα λεμε σε 5 χρονια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ!!!
  ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!!!
  Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Αυτό θα πρέπει να το δείξει στην πράξη να δει με ανθρωπιά τα προβλήματα του κόσμου που μετά από τόσα και τόσα φυσικά και είναι δύσπιστος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Τα μέχρι τώρα δείγματα δεν είναι θετικά ότι ο Μπάμπαλος δεν είναι Παντελής. Μάλλον μια απτα ίδια βλέπω να ναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ισως θα πρεπει να αξιοποιηθουν ορισμενα στελεχη στον Δημο οπως Μιχαηλιδης, Ζομπολας Γαλανης κ.λ.π Επιτελους αρκετα στη γωνια τους ειχαν τοσα χρονια.
  Το κακο ειναι οτι φευγει με συνταξη και ο Ντουρος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ρε Βασιλειου τοσα λεφτα εφαγες απο το Βλασοπουλο ακομα με το ιδιο μπλουζακι κυκλοφορας!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή