Π.ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ: "Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Τ.Α."

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Ηρακλείου Παντελής Βλασσόπουλος. Μεταξύ άλλων ο Π.Βλασσόπουλος τόνισε πως η θητεία της απερχόμενης δημοτικής αρχής, ήταν η πιο δύσκολη στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξαιτίας των επιπτώσεων των μνημονίων.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρθηκε σε σειρά παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής, ακόμη και μέσα σε ένα τέτοιο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον και ευχήθηκε το καλύτερο για τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ν.Μπάμπαλο.

Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το σημείο της παρέμβασης του, στο οποίο τόνισε πως ο ίδιος θα είναι παρών από την 1η Σεπτεμβρίου στο νέο ρόλο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και την λειτουργία γραφείων της παράταξης της απερχόμενης δημοτικής αρχής, της ΑΚΕΠ.

Απαντώντας σε ερώτηση της «Ζω» εάν κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του με τον Ν.Μπάμπαλο μετά τις εκλογές, υπήρξε κάποιο φλέγων θέμα, τόνισε ότι «μέχρι σήμερα είχαμε μια συνεργασία σε πολύ καλό επίπεδο, μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί κανένα απολύτως θέμα».

Επίσης αναφερόμενος στον Γιώργο Βλαντή, τόνισε πως «μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για τον Γιώργο Βλαντή. Έχουμε το δικαίωμα ο καθένας από εμάς να κρατάει τις απόψεις του. Η σημασία είναι πως ο Γιώργος δεν ήταν μαζί μας. Από εκεί και πέρα εγώ δεν μπορώ να κρίνω, ο κόσμος αποφασίζει. Καμιά φορά άλλα υπολογίζουμε που λένε, και άλλα μας έρχονται. Τον ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε αυτή τη θητεία και κάθε επιτυχία σ’ αυτό που θα επιλέξει να κάνει».

Δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=wl5FCJ-NHJA το βίντεο της Συνέντευξης Τύπου ή στην κατηγορία βίντεο.

Από www.zonews.gr