ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM

Η ενίσχυση των κοινωνικών δομών αποτελεί τη βασικότερη προτεραιότητα του νέου Δημάρχου Καισαριανής Γιώργου Κοντόσταυλου. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, με την ανάληψη των καθηκόντων του, έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο με την οποία ζητεί 65 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», ο κ. Κοντόσταυλος υποστήριξε πως το πνεύμα της νέας δημοτικής αρχής θα είναι «οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη», ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως μόνη ελπίδα για την Αυτοδιοίκηση είναι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και η αλλαγή Κυβέρνησης.

Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τους 19 δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ, που αρνούνται την αποστολή στοιχείων για την μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, ο δήμαρχος διευκρίνισε πως δεν έχει καμία σχέση με τον έλεγχο πλαστότητας και απάντησε με τη λέξη «έλεος» στους ισχυρισμούς του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη περί κάλυψης των επίορκων υπαλλήλων.

Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr.

Το μοναδικό αυτοδιοικητικό μαγκαζίνο στα ερτζιανά για 17η σερί χρονιά με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.