Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2014

ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ


Πλήρως ανακαινισμένα θα είναι σύντομα στη διάθεση των κατοίκων του Ηρακλείου Αττικής τα δημοτικά γήπεδα του τένις, που βρίσκονται στο σκεπασμένο κομμάτι της Αττικής Οδού (δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Πρασίνου Λόφου). Προς αυτή την κατεύθυνση, η νέα διοίκηση του Δήμου προχωρά στην άμεση αντικατάσταση του φθαρμένου ταρτάν και στα δύο «κορτ», καθώς η υφιστάμενη κατάσταση του δαπέδου (όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία) καθιστά τα γήπεδα μη λειτουργικά για την διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων.

Καθοριστικό βήμα για τον παραπάνω σκοπό, ο μειοδοτικός διαγωνισμός που διεξάγει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Δήμου στις 30 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να βρεθεί εργολήπτης για να αναλάβει την αντικατάσταση, η οποία έχει προϋπολογισμό στα 70.103 ευρώ. Να σημειωθεί ότι το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

“Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του νέου δήμαρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου, η δημοτική αρχή της πόλης θέτει σε προτεραιότητα τις παρεμβάσεις εκείνες, που θα αποκαταστήσουν την εικόνα και τη λειτουργικότητα των δημοτικών υποδομών” σημειώνεται στο δελτίο τύπου του Δήμου.

Από: www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου