ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκλογές για το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου είχαμε το απόγευμα της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου και στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής. 

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής αναδείχτηκε με ευρεία πλειοψηφία ο κ. Γιώργος Πέτρουό. Όπως είχαμε ενημερώσει σχετικά, ο κ. Πέτρου αποτέλεσε πρόταση της δημοτικής ομάδας του Δημάρχου, κ. Νίκου Μπάμπαλου και ψηφίστηκε από τους 20 εκ των 31 παρόντων Δημοτικών Συμβούλων.

Αντίστοιχα, από τη μείζονα μειοψηφία προήλθε η πρόταση για την αντιπροεδρία του Δ.Σ., με τον επικεφαλής κ. Παντελή Βλασσόπουλο να προτείνει τη Μαίρη Ζούνη. Η κα Ζούνη, η οποία ήταν Αντιπρόεδρος του Σώματος και στην προηγούμενη περίοδο, εξελέγη με 26 σταυρούς.

Τέλος, από την ελάσσονα αντιπολίτευση η παράταξη "Δίκτυο Πολιτών" έκανε πρόταση για την γραμματεία, θέση την οποία κατέλαβε η Δέσποινα Καμπούρη με 26 ψήφους. Κάθε προσπάθεια για να αναβαθμιστεί η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου υποσχέθηκε να καταβάλει ο νέος πρόεδρος του Σώματος κ. Πέτρου στην πρώτη του δήλωση από τη νέα του θέση.
Λεπτομέρειες προσεχώς...

Από: www.xtypos.gr