Η ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις διοίκησης ως Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής γνωστοποίησε στα στελέχη της παράταξης του ο νέος Δήμαρχος κ. Νίκος Μπάμπαλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του xtypos.gr
Ειδικότερα (σ.σ. με τη σειρά που εμφανίζονται από αριστερά στην παρακάτω φωτο), Αντιδήμαρχος Οικονομικών αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Μπάρμπούνης που θα είναι και Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, ενώ Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών η κα Μαριάννα Ζούρου η οποία θα αναλάβει Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Τον τομέα της καθαριότητας αναλαμβάνει και πάλι ο κ. Ηλίας Μοσχονάς (είχε θητεύσει ως αντιδήμαρχος και επί δημοτικής αρχής Βλασσόπουλου), τους τομείς παιδείας-αθλητισμού-πολιτισμού η κα Δέσποινα Αϊβατζίδου (και εκείνη έχει θητεία ως Αντιδήμαρχος Παιδείας επί διοίκησης Γεωργόπουλου) και τον τομέα της πρόνοιας ο κ. Γιώργος Οικονομίδης.



Προεδρίες
Την Προεδρία στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Τσεκούρας (αριστερά στη φωτο), ενώ στη δημοτική εταιρεία ΚΕΑΔΗΑ τοποθετείται ως Πρόεδρος ο κ. Γιάννης Φίλανδρος. Τέλος τη δημοτική ραδιοφωνία αναλαμβάνει ως Πρόεδρος η κα Μαρία Παντερή με τον κ. Δημήτρη Κειμπίνο ως Αντιπρόεδρο.


Από www.xtypos.gr