ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μια ξεχωριστή στιγμή για την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αλλά και τη Διεύθυνση Πρωτοβάμιας Εκπαίδευσης ήταν ο αγιασμός που έγινε στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2014-2015. Και αυτό γιατί το σχολείο πλέον στεγάζεται στο νέο κτίριο που χτίστηκε στο Ψαλίδι από τον ΟΣΚ, ευοδώνοντας τους κόπους και τις προσπάθειες πολλών ετών. Σημειώνεται πως μέχρι πέρσι το σχολείο συστεγαζόταν με δύο δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου στο συγκρότημα της οδού Καζαντζάκη.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Αθανάσιος Μπούρας τους ευχαρίστησε πολύ και πρόσθεσε ότι θεωρεί την παρουσία τους στον σχολείο ένα είδος δέσμευσης για το μέλλον καθώς όπως είπε: "σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε όλους δίπλα μας καθημερινά".

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Β΄Αθήνας, κ. Π. Βεντήρης, τόνισε σχετικά στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, ότι πέραν του τεράστιου οικονομικού οφέλους που έχει για τον Έλληνα πολίτη, το εγχείρημα της συνύπαρξης του Ειδικού Σχολείου με τη Διεύθυνση προάγει την αγαστή συνεργασία της Διοίκησης με την Εκπαίδευση, επ' ωφελεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Παρουσίες
Τον Αγιασμό, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής, τίμησαν με την παρουσία τους οι ακόλουθοι: ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης του ΥΠΑΙΘ, κ. Ε. Ζαχαράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, κ. Γ. Καραμέρος, ο νυν Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Ν. Μπάμπαλος, ο τέως Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Π. Βλασσόπουλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Δ/μιας Εκπ/σης Αττικής, κ. Δ. Γκίνης ...καθώς και οι : Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Αιβατζίδου ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κος Η.Μοσχονάς η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κα Μαριάννα Ζούρου η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κα Ζούνη η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολ. Επιτροπής κα Παναγιωτακοπούλου , η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολ. Επιτροπής κα Αρώνη ο Δημ Σύμβουλος κος Σπηλιόπουλος ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Παιδείας κος Μπούκης ο αναπληρωτής Προϊστάμενος της Δνσης ΠΕ Β Αθήνας κος Νάτσης η Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων της Δνσης ΠΕ Β Αθήνας κα Καραμπά ο Προϊστάμενος Εκπ. Θεμάτων της Δνσης ΠΕ Β Αθήνας κος Ζιάραγκας.

Από www.xtypos.gr