Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΚΕΠ: ‘’NEA ΗΘΗ’’ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


Δε συμπληρώθηκαν καλά-καλά 20 μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοίκησης του Δήμου και γίναμε μάρτυρες διαδικασιών και μεθοδεύσεων πρωτόγνωρων για τα δεδομένα της Πόλης μας. Αναφέρουμε δύο περιστατικά ενδεικτικά της ‘’νέας’’ λειτουργίας:

Στο χώρο απέναντι από το γήπεδο ποδοσφαίρου της Πρασίνου Λόφου έχει παραχωρηθεί από το Δήμο χώρος για να στεγαστεί ο ‘’Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηρακλείου Αττικής’’. Λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοίκησης ζητήθηκε από τους παλαίμαχους να εγκαταλείψουν το χώρο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο (δεύτερο ενδεχομένως και τρίτο) του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος. Οι παλαίμαχοι δείχνοντας κατανόηση δέχθηκαν τη μετακίνησή τους σε κάποιο νέο χώρο, τον οποίο περίμεναν να τους υποδειχθεί από το Δήμο. Όμως αντί για κάποια αντιπρόταση έλαβαν στις 16/9/2014 εξώδικη πρόσκληση υπογεγραμμένη από το Δήμαρχο να παραδώσουν το χώρο εντός 5 ημερών και ότι ‘’η παραμικρή καθυστέρηση παράδοσης του χώρου συνεπάγεται ποινικές και αστικές ευθύνες για τους εκπροσώπους του Σωματείου’’.

Πέρα από τη θυμηδία που προκαλεί η τοποθέτηση του κ. Μπάμπαλου ότι ‘’πρόσφατα πληροφορήθηκε πως το Σωματείο χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο χώρο’’, ενώ είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια (όπου είχε υποσχεθεί ότι οι παλαίμαχοι θα παραμείνουν στα γραφεία τους) αλλά και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον ίδιο χώρο, έχει ενδιαφέρον η διάθεσή του να στείλει φυλακή εκπροσώπους κάποιου σωματείου, το οποίο μάλιστα στοχεύει στη διάδοση του αθλητισμού.
Αποφασίστηκε από το Δήμαρχο να αλλάξουν οι κλειδαριές κάποιων γραφείων στον 94,0 ‘’Επικοινωνία’’, προκειμένου να διενεργηθεί απογραφή του υλικού. Απολύτως θεμιτή και σωστή η διαδικασία απογραφής για μια Διοίκηση που αναλαμβάνει, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι η αλλαγή κλειδαριών καλό είναι να γνωστοποιείται στους χρήστες των γραφείων, μήπως εκεί υπάρχουν κάποια πράγματα αξίας, τα οποία αν χαθούν θα δημιουργηθούν προφανή ζητήματα. Το θέμα όμως πήρε σοβαρότερες διαστάσεις επειδή σε έναν από τους χώρους που κλειδώθηκαν υπήρχε πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή που ανήκει σε εργαζόμενο του σταθμού, ο οποίος τον χρησιμοποιούσε και για τις ανάγκες του ραδιοφώνου. 

Ο εργαζόμενος πήγε στην Πρόεδρο του Ρ/Σ της εξήγησε ότι ο υπολογιστής είναι δικός του και μάλιστα της επέδειξε τα τιμολόγια αγοράς στα οποία αναγράφονταν και ο σειριακός αριθμός. Μετά από αυτό θεώρησε ότι μπορεί να παραλάβει τον υπολογιστή του, αφού είχε αποδείξει ότι ήταν δικός του. Τότε κατέβηκε ο κ. Μπάμπαλος στο υπόγειο του Δημαρχείου και όχι μόνο απαγόρευσε στον εργαζόμενο να πάρει τον υπολογιστή του αλλά κάλεσε και την αστυνομία. Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ., στην οποία προσέφυγε ο υπάλληλος, για να λάβει την υπόσχεση του Δημάρχου ότι θα του παραδώσουν τον υπολογιστή του, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι τη σύνταξη του παρόντος.

Όσα εξιστορούμε παραπάνω είναι πράγματι καινοφανή για το Δήμο μας. Σε 20 μέρες ο κ. Μπάμπαλος έστειλε απειλητικό εξώδικο σε τοπικό σύλλογο και κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει εργαζόμενο. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί ούτε στα 8 χρόνια δημαρχίας του Γρηγοριάδη, τα 8 του Ηλιακόπουλου, τα 16 του Μαστοράκου, τα 4 του Γεωργόπουλου και τα 4 του Βλασσόπουλου. Από όσο γνωρίζουμε δεν είχαν συμβεί καν επί δικτατορίας.

Υπάρχει όμως στις περιπτώσεις αυτές ένας κοινός παρονομαστής που αφορά άμεσα την παράταξή μας και μας δίνει το δικαίωμα να θεωρούμε ότι πρόκειται για δίωξη στελεχών της Α.Κ.Ε.Π. αφού 3 μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου παλαιμάχων, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος, ήταν υποψήφιοι με το Δημοτικό Συνδυασμό μας (οι υπόλοιποι ήταν υποψήφιοι με άλλες παρατάξεις εκτός αυτής του κ. Μπάμπαλου).

Αλλά και ο εργαζόμενος στο Ρ/Σ, του οποίου κρατούν τον υπολογιστή, είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της Α.Κ.Ε.Π. και αδελφός υποψηφίου.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας υπενθυμίσουμε ότι κατά τη θητεία μας στο Δήμο δεν καταδιώξαμε κανένα υπάλληλο σε όποια παράταξη και αν ανήκε και όσοι συναλλάσσονταν με το Δημαρχείο γνωρίζουν ότι υπάλληλοι – στελέχη άλλων παρατάξεων διατηρήθηκαν ή τοποθετήθηκαν σε καίριες θέσεις.

Αυτό δεν οφείλονταν σε αδυναμία αλλά στη δυναμική και δημοκρατική άποψη να μη διώκονται οι ιδέες. Επίσης δεν οφείλεται σε αδυναμία η ήπια κριτική που ασκούμε μέχρι στιγμής στη νέα Δημοτική Αρχή, γιατί θεωρούμε αυτονόητο να επιδείξουμε κατανόηση για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η στάση μας αυτή όμως απέχει πολύ από το να ανεχθούμε τη δυσμενή μεταχείριση στελεχών της παράταξής μας, για λόγους που δεν αφορούν τη λειτουργία τους ή την εργασία τους αλλά μόνο και μόνο επειδή ανήκουν ή στήριξαν την Α.Κ.Ε.Π.. Στους παραπάνω αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο σύλλογο ή εργαζόμενο αλλά και συμπολίτη μας βρεθεί αντιμέτωπος με αντίστοιχη αυθαιρεσία η παράταξή μας θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και θα τους συνδράμει ακόμα και νομικά σε περίπτωση που θίγονται υλικά ή πνευματικά τους δικαιώματα. Και αυτή η δέσμευσή μας αφορά όλους ανεξάρτητα αν ανήκουν στην παράταξή μας ή όχι.

Για μας η Δημοκρατική λειτουργία του Δήμου είναι στάση ζωής και αποτελεί υποχρέωσή μας να μην επιτρέψουμε την αυθαιρεσία.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Κ.Ε.Π.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

37 σχόλια:

 1. ΒΡΕ...ΒΡΕ ΤΟ ΄΄ΚΑΛΟ΄΄ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΕΙΠΕ ΕΕΕΕ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ...ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ? ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να και οι απειλές!!!!!!!!Νέα ήθη στο Δήμο.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για το νυχτοφυλακα επισης που το πληρωνανε 1500 ευρωπουλα το μηνα απο την Κεαεδηα για να κανει το κλητηρα της πεθερουλα του στους παιδικους ε;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΚΕΠ ΝΑ ΜΕ ΦΥΛΑΕΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΠΙΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΟ SITE E-HRAKLEI.GR ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΑΝΗΚΕΙ ή ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ;;;;;;;

  ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ;;;;

  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ SITE ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ POLIS.
  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΦΕ (ΜΑΛΛΟΝ) ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

  Υγ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ :
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;;;;; πάντως μην προσπαθήσεις ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μεχρι και τον αδελφο σου Κωστακη βγαλαμε γραμματεα στην ΑΚΕΠ για να σε προσεχουμε! Κοψε τις μακακιες στο δημο γιατι υπαρχουμε και οι αλλοι στην ΑΚΕΠ που σας περιμενουμε στη γωνια Γιαννη ακους;;;

  Ανταρσια της ΑΚΕΠ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Γ&Δ εσύ υποτίθεται ότι ξέρεις πολλά και με λεπτομέρειες από τον δήμο...
  άκου να σου πω λοιπόν ένα μυστικό μήπως και χαλαρώσεις.

  για το e-irakleio δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ ο δήμος, δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει κάποιες από τις δράσεις μέσω ΚΕΑΗΔΗΑ. Οι δράσεις αυτές έφεραν κέρδος στην ΚΕΑΗΔΗΑ 25.000 και έχει να λαμβάνει άλλα 30.000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ.

  Αυτές οι δράσεις εξαρτιόνταν από σύμβαση και δεν ήταν επ' αόριστο.

  Ο νέος δήμαρχος αγνόησε για τους δικούς του λόγους ότι είχε να κάνει με αυτές τις δράσεις, προτίμησε να ακούσει τύπους σαν και εσένα που μιλούσαν και μιλάνε για λαμόγια και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο δήμος να χάσει αυτή την συνεργασία και ότι έσοδα θα μπορούσε να του επιφέρει.

  Συνεπώς βάλε και τον εαυτό σου στους υπεύθυνους για το ότι δεν συνεχίστηκε αυτή η συνεργασία, και αν δεν γνωρίζεις πράγματα κάνε και λίγο τουμπεκί, αν έχεις λίγο τσίπα επάνω σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ποιοί είναι οι "παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλείου" και πως γίνεσαι μέλλος ; Σε ποια ομάδα ήταν και πως προωθούν τον αθλητισμό ; Ο καθένας μπορεί να πάει και να πάρει μια αίθουσα του Δήμου, να ελέγχει με την κλίκα του τον σύλλογο, και να κρατάει μια σφραγίδα για τους γνωστούς λόγους ; Γέμισε συλλόγους επιδοτούμενες σφραγίδες το Ηράκλειο . Μέχρι και η Ζούνη έχει υποτίθεται τον....πολιτισμό...
  Όσο για το ραδιόφωνο , πρέπει να γίνει απογραφή, και να βγουν τα λεφτά που χρωστάει, πόσο στοιχίζει η λειτουργία του, τα έσοδά του και αν συμφέρει στους Δημότες να λειτουργεί, δηλαδή σε όλους εμάς που δεν έχουμε διάθεση να επιδοτούμε δήθεν δημοσιογράφους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τόσοι πολλοί είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στο Ηράκλειο και πρέπει να χουν έναν τεράστιο χώρο του δήμου δικό τους; Ποδόσφαιρο θα παίζουν εκεί μέσα; Ή θέλουν μεγάλη βιτρίνα για να κολλάνε τα προεκλογικά της ΑΚΕΠ; Και γιατί να πληρώνει ο πολίτης για να συντηρούνται οι χώροι αυτοί χωρίς έσοδα για το δήμο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ενώ είναι πιο τίμιο και χρήσιμο ο χώρος αυτός να παραδοθεί για να γίνει 2ο ή 3ο γραφείο του αντιδημάρχου περιβάλλοντος, ο οποίος είναι ουδέτερος και δε θα κάνει προπαγάνδα για την παράταξη του.

  ποιόν προσπαθείτε να κοροιδέψετε ρε βούρλα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG.ΑΚΕΠ ΝΟΜΙΖΩ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 'καλό είναι να γνωστοποιείται στους χρήστες των γραφείων'

  εδώ οι κάτοικοι κατήγγειλαν ότι ο δήμος τόσα χρόνια δεν είχε ενημερώσει για τα έργα που θα κανε έξω από την πόρτα τους και κάποιους τους έπιασε τώρα ο πόνος για ενημέρωση και γνωστοποιήσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ετσι πρεπει αμα ειναι στελεχη της ΑΚΕΠ πως να το κανουμε κυρια μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Μαλλον εσεις που μιλατε για τους παλαιμαχους δεν εχετε επισκεφθει ποτε το γηπεδο....Ουτε καν απ'εξω για να δειτε για τι γραφεια μιλαμε....Λοιπον υπαρχει ενας μεγαλος χωρος που χρησιμοποιει το σωματειο Ερμης Ηρακλειου....Ενας αλλος χωρος (και αυτος μεγαλος ) που χρησιμοποιει η ΑΕ. Ηρακλειου και ενας χωρος γυρω στα 10 τετραγωνικα (ισως και λιγοτερα) που εχουν παραχωρηθει στους παλαιμαχους οι οποιοι με προσωπικη δουλεια τον εχουν διαμορφωσει και τον εχουν φτιαξει ισα ισα για να φυλανε τον αθλητικο εξοπλισμο τους και τις αναμνησεις τους....Ουτε γραφειαρα εχουν ουτε τιποτα...Ενα τραπεζι μια βιβλιοθηκη και πολλες φωτογραφιες.....Για αυτον τον χωρο μιλαμε....Απεναντι προς το γηπεδο υπαρχει ενα μικρο αναψηκτηριο (εκλεισε και αυτο) και ενα αρκετα μεγαλο γραφειο που στεγαζει την γραμματεια του Δημου...Τωρα γιατι θελει το συγκεκριμενο χωρο ο Δημος ενω υπαρχει αρκετος και στα απεναντι γραφεια αλλα και κατω απο τις εξεδρες του γηπεδου , δεν μπορω να το καταλαβω!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΑΙΖΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤEΣ;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Δε μπορείς να καταλάβεις γιατί ο Δήμος δε πάει κάτω από τις εξέδρες και θέλει το μικρό (λέμε τώρα) χώρο των "παλαιμαχων" αλλά μπορείς να καταλάβεις γιατί ο Δήμος επί του προηγούμενου προτίμησε να κάνει παιδικό σταθμό στα στενά της Τζουμαγιάς αντί για τον άνετο χώρο της Πλαπούτα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Μάλλον οι σύμβουλοι του μπάμπαλου που γράφουν στο μπλοκ πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι πλέον διοίκηση και όχι αντιπολίτευση.

  Τώρα θα μιλάτε γι' αυτά που κάνατε ή δε κάνετε, το τι έκανε ή δεν έκανε η ΑΚΕΠ το έκριναν οι δημότες στις εκλογές. Πλέον τους δημότες τους ενδιαφέρουν τα δικά σας πεπραγμένα και όχι των προηγούμενων που καταδίκασαν με την ψήφο τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΠΡΟΣ
  Ανώνυμος
  28 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:15 μ.μ

  ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ :
  http://www.e-irakleio.gr/article/902/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85

  φυσικά πιστευω ότι γρηγορα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 7 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΚΕΠ :
  «Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας υπενθυμίσουμε ότι κατά τη θητεία μας στο Δήμο δεν καταδιώξαμε κανένα υπάλληλο σε όποια παράταξη και αν ανήκε και όσοι συναλλάσσονταν με το Δημαρχείο γνωρίζουν ότι υπάλληλοι – στελέχη άλλων παρατάξεων διατηρήθηκαν ή τοποθετήθηκαν σε καίριες θέσεις.

  Αυτό δεν οφείλονταν σε αδυναμία αλλά στη δυναμική και δημοκρατική άποψη να μη διώκονται οι ιδέες. Επίσης δεν οφείλεται σε αδυναμία η ήπια κριτική που ασκούμε μέχρι στιγμής στη νέα Δημοτική Αρχή, γιατί θεωρούμε αυτονόητο να επιδείξουμε κατανόηση για κάποιο χρονικό διάστημα.»

  ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΑΛΛΑ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ

  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ .

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Γ&Δ τι κεραμίδες ήταν αυτές; Αλλά άμα έκανε συμβάσεις τότε γιατί δεν αύξησε και το προσωπικό στην καθαριότητα; Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι μειώθηκε κιόλας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. 5:19 μ.μ. σωστά οι δημότες έκριναν την ΑΚΕΠ στις εκλογές. Μπορείς λοιπόν να μας εξηγήσεις γιατί ο Βλασσόπουλος μετά τις εκλογές προχώρησε την κατασκευή του παιδικού σταθμού δεσμεύοντας την επόμενη διοίκηση με αποτέλεσμα αυτή τώρα να είναι αντιμέτωπη με προβλήματα που διαφορετικά θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί ευκολότερα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΘΕΤΩ ΗΤΑΝ ΝΤΕΣΚΤΟΠ ΜΕ ΠΡΙΝΤΕΡ ΣΚΑΝΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ "" Ο ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ "" ^^^

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. εδώ η Κα δέσποινα έχει φέρει ολόκληρο καθιστικό για το γραφείο της, ένα desktop μία οθόνη και ένας πρίντερ σας κάνει εντύπωση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. και το καλο παιδι και ο μεταλοκοπροσκυλος στο ραδιοφωνο θα πανε στον εισαγγελεα συντομα..τα στοιχεια ειναι πλεον πολλα και ο φακελος σιγα σιγα γεμιζει...και οι καφετεριες σας...ετοιμαζονται για φουντο τρανταχτο...θα κλαιτε με μαυρο δακρυ το χειμωνα χαχαχαχα ΥΠΟΜΟΝΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΠΡΟΣ
  Ανώνυμος
  30 Σεπτεμβρίου 2014 - 5:01 μ.μ

  ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ
  ΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΛΗ ΟΤΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ που ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΨΑΝΧΕΙ, αφου τις σιγουρεψει:
  1. ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ
  2.. ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΤΖΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΗ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ (ΛΟΓΩ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ!!!)

  ΜΟΣΧΟΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!
  ΧΑΛΑΡΩΣΕΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ;;;;;;;;;;;;;;
  ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
  ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΘΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΗ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΕΝΩΣΗ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Τελικά υπάρχει κάποιος βλακέπας που να μπορεί να γράψει 2 προτάσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. 1 προταση : ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΕΠΑΣ
  2 προταση: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΠΑΣ

  ευχαριστημενος;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Εσύ είσαι πολύ καλός την επόμενη φορά να σε κάνουμε αντιδήμαρχο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. 5.01 προς το παρόν άλλος έχει νταραβέρια με εισαγγελείς. Ας κοιτάξει να καθαρίσει και βλέπουμε για αυτούς που εννοείς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. παράκληση προς τον BLOGGER: φτιάξτε ένα ανθολόγιο με όσα 'εχουν γράψει τόσα χρόνια οι Μπαμπαλικοί για Μοσχονά, Περδικάρη, Οικονομίδη και Αϊβαζίδου. Ας τους τα θυμίσει κάποιος τώρα που παραμέρισαν την αξιοπρέπεια τους και είναι αγκαλίτσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Μας αρεσουν καλυτερα αυτοι απο τους κυριακακιδες τι να κανουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Αφού οι προηγούμενοι δημιούργησαν μεγαλύτερο κυκλοφοριακό πρόβλημα με το έργο στο Ψαλίδι, και μάλιστα με τρόπο ώστε να τα ρίξουν στον Μπάμπαλο, πρέπει να μπει πάλι το θέμα του σταθμού του ΗΣΑΠ στο Ψαλίδι και της δημοτικής συγκοινωνίας ώστε να μειωθεί η κίνηση των αυτοκινήτων.

  Και οι πεζόδρομοι γιατί να μη γίνουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Στην διερεύνηση του ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ PORTAL ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (www.kifissia.gr) προχωρά η νέα Δημοτική Αρχή.

  Να σημειώσουμε ότι κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24/09/2014 προέκυψε ότι για την κατασκευή της ιστοσελίδας του Δήμου…
  που χρηματοδοτήθηκε από το Γ΄ΚΠΣ, δαπανήθηκε το ποσό των 238.282,12 ευρώ. Το έργο παραδόθηκε το 2009 και ήταν συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (75%) και από Εθνικούς Πόρους (25%).

  ΑΝΤΕ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ)

  ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΣΩΣΤΑ, και θα έχετε την κατάληξη ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ. (και ο βλαξ ΜΟΝΟ δεν μαθαίνει από τα λάθη )

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Γ&Δ από τους γειτονικούς δήμους βγήκε κι άλλη μια είδηση ότι στο Ψαλίδι μετά την Κύμης ΚΛΕΙΝΟΥΝ παιδικούς σταθμούς ενώ στο Ψαλίδι πριν την Κύμης ΑΝΟΙΓΟΥΝ καινούριους

  ΑπάντησηΔιαγραφή