Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2014

ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM


Με τα μελανότερα των χρωμάτων περιέγραψε την κατάσταση στην οποία παρέλαβε, ως νέα δημοτική αρχή, το δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ηρακλείου Αττικής, Επικοινωνία FM, ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Μπάμπαλος. Απλήρωτοι εργαζόμενοι με οφειλόμενα δεδουλευμένων πλέον των δέκα μηνών, χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία της τάξης των χιλιάδων ευρώ, και ένα σύνολο 1,5 εκατ. ευρώ σε ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι το οικονομικό σκηνικό που συνθέτει το κάδρο του αδιεξόδου και κρίνει αβέβαιο το μέλλον του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού. Σύμφωνα με τον κ. Μπάμπαλο, μέλημα της νέας διοίκησης είναι η συχνότητα να παραμείνει ανοικτή, καθώς αποτελεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του Δήμου, οι υφιστάμενες όμως συνθήκες καθιστούν κάτι τέτοιο σχεδόν αδύνατο.

«Αν δεν λάβουμε άμεσες, ακόμα και δύσκολες αποφάσεις, το λουκέτο θα είναι το πιθανότερο σενάριο για τον Επικοινωνία», τόνισε ο δήμαρχος μιλώντας στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, με αφορμή την απόφαση για την οικονομική «ένεση» των 300 χιλιάδων ευρώ, που χορήγησε ο Δήμος στο ραδιόφωνο προκειμένου να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι στο Μέσο κάποια από τα χρήματα που τους οφείλονται από μήνες πριν.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, το ραδιόφωνο κόστισε την τελευταία μόνο τετραετία περί τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να παρουσιάσει κάποια έσοδα. Αυτός ο συνδυασμός, που προήρθε, όπως παραδέχθηκαν οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, από τους λάθος χειρισμούς των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου – ιδιαίτερα την τετραετία 2007 -2011 – έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την κατάσταση: απλήρωτοι εργαζόμενοι στον σταθμό και ένας Δήμος που δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να στερείται τόσα χρήματα για να επιδοτεί το ραδιόφωνο.

Για τους παραπάνω λόγους, ο κ. Μπάμπαλος δηλώνει έτοιμος να βάλει το δάκτυλο επί των τύπων των ήλων και να αντιμετωπίσει προβλήματα που οι προηγούμενες διοικήσεις, διαχρονικά, έβαζαν κάτω από το χαλί. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις, δήλωσε ο δήμαρχος, με αντικειμενικότητα και τους κανόνες της δικαιοσύνης, όπως δεσμεύθηκε, οι οποίες θα αποτελέσουν την ύστατη προσπάθεια να παραμείνει ο Επικοινωνία ανοικτός αλλά και οι εργαζόμενοι να μην είναι πλέον «όμηροι» των απλήρωτων μισθών και της αβεβαιότητας.

Μπάμπαλος: Γενναίες αποφάσεις για να γλυτώσουμε το λουκέτο
«Είμαστε υποχρεωμένοι, και εμείς ως δημοτική αρχή, αλλά και όλο το δημοτικό συμβούλιο, να πορευτούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι δημότες, πριν από λίγους μήνες στις δημοτικές εκλογές, μας έδωσαν συγκεκριμένες εντολές. Θα κάνουμε ακριβώς αυτό που μας ζήτησαν. Σε ζητήματα, όπου οι προηγούμενες δημοτικές αρχές αδράνησαν, δεν τόλμησαν - άφησαν το καρκίνωμα να γίνει καρκίνος, να επεκταθεί σε όλο το σώμα του ραδιοφώνου - εκεί εμείς θα τολμήσουμε», δήλωσε ο κ. Μπάμπαλος.

Ο δήμαρχος σχολίασε ότι τα προηγούμενα χρόνια χάθηκαν πολύτιμοι πόροι, κυρίως εις βάρος των εργαζομένων του ραδιοφώνου, οι οποίοι παρείχαν τις εργασίες τους όμως δεν πληρώνονταν. «Εμείς, σε μια σχέση ειλικρίνειας με τους εργαζόμενους θα δώσουμε λύση. Και πιστεύουμε ότι αυτή η λύση θα είναι προς όφελος των κατοίκων της πόλης, αλλά και λυτρωτική για τους ίδιους τους εργαζόμενους στον Επικοινωνία. Προφανώς, αυτός ο δρόμος δεν θα είναι απόλυτα ευχάριστος για όλους. Θεωρούμε, όμως, ότι είναι απολύτως αναγκαία για να σταματήσει η οικονομική αιμορραγία του Δήμου, αλλά, προ πάντων, των πολιτών του Ηρακλείου», υπογράμμισε και συμπλήρωσε:
«Έχω συναίσθηση της ευθύνης, αναλογιζόμενος και τη δική μου υπαιτιότητα ως δημοτικός σύμβουλος, είτε παλαιότερα στη διοίκηση του Δήμου, αποδεχόμενος συμπεριφορές, προτάσεις και αποφάσεις που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση, είτε ως μέλος της αντιπολίτευσης, γιατί δεν πίεσα περισσότερο προς την κατεύθυνση μιας αποτελεσματικής λύσης. Σήμερα όμως ως δήμαρχος, επικεφαλής αυτής της δημοτικής αρχής, θα λάβω αποφάσεις. Δύσκολες αποφάσεις, που όμως είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε, εάν θέλουμε να κρατήσουμε τη συχνότητα και να δώσουμε ανάσες σε ανθρώπους. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ίδιες οι καταστάσεις και οι συνθήκες θα οδηγήσουν στο κλείσιμο του ραδιοφώνου».

Η ευκαιρία που χάθηκε
Κατά γενική ομολογία των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, η χρυσή ευκαιρία για μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα του ραδιοφώνου πέρασε και χάθηκε την τετραετία 2007 – 2011. Όταν εκείνη η δημοτική αρχή, επί δημαρχίας Σταύρου Γεωργόπουλου, μπορούσε να μεταφέρει όσο από το προσωπικό του δημοτικού ραδιοφώνου ήθελε στις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο πλέον θα πληρώνονταν απευθείας από το δημοτικό ταμείο, σε μια κίνηση που θα ελάφρυνε σημαντικά τον προϋπολογισμό του Μέσου. Όμως η προσωπική φιλονικία του τότε δημάρχου με τους εργαζόμενους του Επικοινωνία (διαμαρτύρονταν στο πεζοδρόμιο γιατί από εκείνες τις εποχές ήσαν απλήρωτοι), απέτρεψε την διοίκηση του Δήμου να δώσει την παραπάνω λύση.

Σύμφωνα με τον τέως δήμαρχο της πόλης, νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Παντελή Βλασσόπουλο, αυτή η χαμένη ευκαιρία οδήγησε και στο αδιέξοδο το οποίο αντιμετώπισε και εκείνος, ως διοίκηση, με το ραδιοφωνικό σταθμό. «Κρατήσαμε τον Επικοινωνία ανοικτό μέχρι να βρεθεί μια λύση μεταφοράς του προσωπικού, είτε στον κεντρικό Δήμο, είτε στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα. Κάναμε όλες τις απαιτούμενες επαφές, αλλά το μνημόνιο έκοψε τα όποια σχετικά σχέδια», σχολίασε ο πρώην δήμαρχος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως κατέθεσε και ο επικεφαλής της ελάσσονος Κυριάκος Κουτρούλης, από το 2007 κιόλας, με χειρισμούς της τότε διοίκησης, διαλύθηκε και το διαφημιστικό τμήμα του ραδιοφώνου, με αποτέλεσμα το Μέσο να απεμπολήσει έστω και τα λιγοστά έσοδα που έβαζε στο ταμείο του.

Πλέον, όλοι καταλαβαίνουν ότι ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Εύκολη λύση δεν υπάρχει, ή τουλάχιστον δεν έχει κατατεθεί ακόμα στο δημοτικό συμβούλιο. Από τη στιγμή δε που θα απαιτηθεί υπερπροσπάθεια για να μείνει ο Επικοινωνία έστω και ανοικτός, καταλαβαίνει κανείς την «καυτή πατάτα» που έχει να χειριστεί, άμεσα κιόλας, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δικές του δηλώσει, ο Νίκος Μπάμπαλος.

Από www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

42 σχόλια:

 1. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=36690
  Τάκης Καραγιάννης
  Ο ευρωπαϊκός επαρχιωτισμός του Αβραμόπουλου
  Προσπάθησα να παρακολουθήσω την ακρόαση του Αβραμόπουλου για το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης κι Εσωτερικών Υποθέσεων της Ένωσης. Το προσπάθησα με πολλούς τρόπους. Αρχικά παρακολουθώντας την οπτικοακουστικά. Δύσκολο, οι κινήσεις με τα χέρια του προκαλούν ναυτία στο πεντάλεπτο. Αφήνεις ανοιχτό το παράθυρο, παίζει το link μόνο με ήχο. Αλλά και πάλι. Ναυτία, από τα γέλια αυτή τη φορά.
  Ο Αβραμόπουλος -θεωρητικά- έπρεπε να απαντήσει στις 45 ερωτήσεις των ευρωβουλευτών για θέματα που άπτονται του νέου του ρόλου. Κι έπρεπε να το κάνει αυτό μέσα σε περισσότερες από δυόμιση ώρες* που κράτησε η όλη διαδικασία. Ωστόσο, επί, σχεδόν, δυόμιση ώρες προσπαθούσε να αποφύγει να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις. Προφανώς ανεπιτυχώς.

  Στην αρχή ήταν τα καλά αγγλικά του. Μετά τα ικανοποιητικά γαλλικά του. Κάποια στιγμή, όμως, η έκπληξη των ευρωπαίων (πολιτικών, δημοσιογράφων, απλών πολιτών που σχολίαζαν στα social media) μετατράπηκε σε απορία για τα όσα λέει ο Έλληνας πολιτικός. Η απορία αυτή γρήγορα φόρεσε το μανδύα της ανίας για να συνεχίσει με σφοδρή κριτική πριν καταλήξει σε ειρωνεία και γέλια. «Κάνουμε monitoring», «να δείξουμε solidarity», προτάσεις που άρχιζαν με γαλλικά και τελείωναν σε αγγλικά, αστειάκια που φανερώνουν δήθεν άνεση με το προεδρείο για το χρόνο των απαντήσεων. Το «solidarity για όλους» ηχεί ακόμη στα αυτιά μου τόσες φορές που το άκουσα. Εάν οι ευρωπαίοι ηγέτες θέλουν να δείξουν αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό ας μας χορηγήσουν δωρεάν όλα τα απαραίτητα έγγραφα να μεταναστεύσουμε στις χώρες τους και να αποφύγουμε την πολιτική πραγματικότητα που βιώνουμε.
  Ο Αβραμόπουλος - ο οποίος πρέπει να είναι ο μόνος πολιτικός στον πλανήτη που έχει τελειοποιήσει την κίνηση του χεριού του, σε συνάρτηση με όσα λέει- θύμιζε συνδικαλιστή που προσπαθεί να αποφύγει τις επί της ουσίας απαντήσεις. Είχε βάλει την κασέτα να παίζει και δεν ξέφευγε ούτε ίντσα από το σχέδιο που είχε στο μυαλό του. Καμία απάντηση για το Δουβλίνο, καμία δέσμευση για την επόμενη ημέρα, καμία συγκεκριμένη κατεύθυνση για τη χρηματοδότηση της Frontex, μόνο γενικότητες για το ότι η Ευρώπη πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Καναδά και της Αυστραλίας στο μεταναστευτικό και πως η ένταξη της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στις χώρες της Συνθήκης Σένγκεν θα βοηθήσει στην προάσπιση της ίδια της συνθήκης. Κατά τ' άλλα όλο «ενδεχόμενα», όλο «δεν μπορώ να δεσμευθώ», όλο «στενότερη συνεργασία». Και το χειρότερο; Κάθε δεύτερη ή τρίτη πρόταση τόνιζε πως δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί και πως δεν έχει γνώση της κατάστασης. Λες κι η άγνοια αποτελεί δικαιολογητικό χαρτί. Ήταν από τις λίγες φορές που χρειάστηκε να μιλήσει προγραμματικά, ούτε καν να δράσει. Και δεν τα βρήκε απλά σκούρα, αλλά κατάμαυρα.

  Η ασάφεια θέλει ταλέντο, ειδικά όταν καταφέρνεις να επιβιώνεις τόσα χρόνια στην πολιτική χωρίς να λες απολύτως τίποτα. Κι αυτό το ταλέντο ο Αβραμόπουλος το έχει σε αφθονία. Το πρόβλημα είναι πως άπαξ και περάσεις τα ελληνικά σύνορα, αυτός ο τρόπος δεν είναι ο μόνος να επιβιώσεις, είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να γελοιοποιηθείς.

  Το θέμα είναι ότι βρίσκεται 21 χρόνια στην πολιτική και άρα υπάρχουν ψηφοφόροι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σύμφωνα με τον κ. Μπάμπαλο, μέλημα της νέας διοίκησης είναι η συχνότητα να παραμείνει ανοικτή, καθώς αποτελεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του Δήμου, οι υφιστάμενες όμως συνθήκες καθιστούν κάτι τέτοιο σχεδόν αδύνατο.
  Πως λοιπόν θα μείνει ανοιχτή η συχνότητα αφού κάτι τέτοιο είναι αδύνατο ; Μας δουλεύει ο Μπάμπαλος .
  Μπάμπαλος: Γενναίες αποφάσεις για να γλυτώσουμε το λουκέτο
  «Είμαστε υποχρεωμένοι, και εμείς ως δημοτική αρχή, αλλά και όλο το δημοτικό συμβούλιο, να πορευτούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι δημότες, πριν από λίγους μήνες στις δημοτικές εκλογές, μας έδωσαν συγκεκριμένες εντολές. Θα κάνουμε ακριβώς αυτό που μας ζήτησαν.
  Τι συγκεκριμένο λοιπόν του ζήτησαν οι Δημότες σχετικά με τον ραδιοφωνικό σταθμό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. TA BΡΑΔΙΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΣΟΥΛΙΤΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ειμαι κεφατη γυριζω απ τον Μπαμπαλο
  ειμαι κεφατη γυριζω απ τον Μπαμπαλοοοοοοοοοοοοοοο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είμαι πιωμένη γυρίζω απ τον Βλασσόπουλο
  Είμαι πιωμένη γυρίζω απ τον Βλασσόπουλοοοοοοοοοοοοο ^^

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ειμαι βλαμενη και παω στον Μπαμπαλοοοοοοοοοοοοο
  ειμαι και καθυστερημενη και φευγω απ τον Βλασσοπουλοοοοοοοοοο
  ειμαι μαλακισμενη και μενω στο Ηρακλειοοοοοοοοοο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. όχι τιποτα άλλ,ο αλλα εχω γειτονες κατι μαλακες σαν και σας από πανω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΝΑ ΓΚΕΙ ΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ ΠΩ ΠΩΩΩΩΩ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.-

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ GAY BAR ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΤΟ GAY PRIDE (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ)

  ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ GAY BAR ΚΑΙ ΤΟ GAY PRIDE.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. 24 Οκτωβρίου 2014 - 4:33 μ.μ.

  ΟΥ ΟΥΥΥΥΥΥ ΠΕΙΡΑΤΗΗΗ ΤΟ ΤΟΠΙΙ ΜΟΥΥΥΥ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ας κάνει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ( ¨Οπως το 2007 ) να μεταφερθούν και αυτοί στον Δήμο . Λεφτά υπάρχουν ( 500.000 € πλεόνασμα ) , κενές οργανικές θέσεις στην καθαριότητα υπάρχουν μετά από τόσες μετατάξεις , συνταξιοδοτήσεις κλπ . Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι ήρωες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Εγώ προτείνω να πάνε στο ραδιόφωνο δημότες ερασιτέχνες και να κάνουν εκπομπή για ένα συμβολικό ποσό μέχρι να μειωθούν τα ελλείματα του ραδιοφώνου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΑΣ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...

  ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ, ΜΠΗΚΕ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας είναι ίσως οι μόνοι που προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στον πολίτη γιατί να μην πάνε όσοι περισσεύουν αλλού στην καθαριότητα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Μπάμπαλε βγες και μίλα για όλα τα θέματα στους πολίτες σαν τον Ψινάκη όσο και να κακοφανεί σε κάποιους λίγους θα κερδίσεις τους πολίτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Μπαμπαλος: ¨΄Ειμαι δημαρχος και θα κανω οτι θελω εγω¨"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
  Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
  - ΕΠΡΕΠΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ και όχι να αιωρούνται διάφορα
  - ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ , ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
  ΑΝ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .

  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΗΔΕΝ (0)

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΟΧΙ για μεγάλο διάστημα ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΤΩΝΕΙΣ…….

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. 31 Οκτωβρίου 2014 - 3:45 μ.μ.

  ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 50 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ??

  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αφού έτσι νομίζει ο ογκόλιθος της πολιτικής γαμοδέλτας ... έτσι θα είναι... ξέρει αυτός ... στο χωριό του πηδούσε γίδια γιατί έχει να του κάτσει γκόμενα πάνω από δεκαετία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Τι σχέση έχει άμα έχει γκόμενα; Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος είναι καχύποπτος και έχει φτάσει στα όριά του με τα όσα γίναν τα προηγούμενα χρόνια.

  Σωστά βέβαια ότι δε λύνονται όλα σε δυο μήνες αλλά κι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει κάτι με την καθαριότητα να πάνε εκεί όσοι περισεύουν και αφού το ραδιόφωνο δεν έχει έσοδα να γίνει ερασιτεχνικό να πέσουν και τα έξοδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Πρεπει να κλείσει το ραδιόφωνο και τα λεφτα να πανε σε εργα για το δημο και μειωση των δημοτικων τελων. ετσι και αλλιως αυτοι που δουλευουν στο ραδιοφωνο ειναι ο μπλογκερ και μερικοι δημοσιογραφοι που δεν τους ακουει κανεις (οπως ολο το ραδιοφωνο) και δεν ειναι κ ηρακλειωτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. τελικα η κοντη τι θα κανει θα παει στον αντρα της η θα κατση με τον γκομενο????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ) ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
  ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
  ΤΟ ΑΚΡΟ ΑΩΤΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ :
  1. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
  2. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Αχχχχχ κακόμοιρα γίδια τι τραβάτε με τον κομπλεξομαλάκα !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ???ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΠΑΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. χορευαν πεντοζαλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Το ριξανε στους χορους απο τωρα; Ο μπλοκερ ομως που ταν τοσο εναντιον του μπαμπαλου τωρα που υπαρχουν θεματα σα να σταματησε να γραφει τι συμβαινει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. MPAMPALE ...ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ δει το εργο ρε γαμωτο απο το ιδιο στουντιο τα ιδια πραγματα ..τελειωνε με το τους απληρωτους εργαζομενους... η διωξε τους η κρατα τους ..μονο στην μεση μη τους αφηνεις γιατι εμποδιζουν την κυκλοφορια των αλλων.!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Έχω μέχρι τώρα την εικόνα ότι ο Μπάμπαλος ξέρει ποιό είναι το σωστό σε κάθε τέτοια περίπτωση αλλά το σκέφτεται να ακολουθήσει τον ένα ή τον άλλο δρόμο αυτό που γράφει ο από πάνω σα να μη το θέτει κι άσχημα Μπάμπαλε ο Γ&Δ και οι άλλοι καλά στο λένε πάρτο απόφαση κι άσε τα νερόβραστα τώρα εσύ μπορεί να πεις ας κάνω ότι κι ο προηγούμενος να περνάει ο χρόνος έτσι αλλά με τέτοιο τρόπο στο τέλος τα πράματα βαλτώνουνε εδώ ο Ψινάκης τα κανε άνω κάτω κι όλη η ελλάδα μαζί του είναι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Να μου το θυμηθείτε: Ο ΓιΔάς είναι κρυφή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ενώ εσύ είσαι φανερή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΤΟ ΣΑΙΤ --> http://www.e-irakleio.gr/ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΚΕΠ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΠΟΥ Κ ΑΝΟΙΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΚΑ...ΕΔΩ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ Ο ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ.-

  ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΕΠ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΤΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΨΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. 1 Νοεμβρίου 2014 - 6:55 μ.μ.
  "τελικα η κοντη τι θα κανει θα παει στον αντρα της η θα κατση με τον γκομενο????"

  Ποια είναι η κοντή και ποιόν έχει γκόμενο???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. 9 Νοεμβρίου 2014 - 11:22 μ.μ.
  το χαζο μας κανεις δεν ξερεις ποια ειναι η κοντη ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. 11 Νοεμβρίου 2014 - 1:45 μ.μ

  Δώσε κανένα στοιχείο, έχει αρκετές κοντές ο δήμος, σε ποια κοντή αναφέρεσαι εσύ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. 11 Νοεμβρίου 2014 - 3:53 μ.μ
  Αντε να σε βοηθησω στοιχειο 1.ειναι κοντη 2.δεν ειναι ψιλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. O Tαταρογλου ετοιμαζει και δεύτερη εφημερίδα,κουβέντα κανείς...ποιός "Σπονσοράρει" άραγε τον δημοσιογράφο??? ...τα άρθρα του κατάπτυστα, δεν νομίζω να φτάνει ο μισθός ενός δημοσιογραφίσκου σε ευτελισμένο ραδιόφωνικο σταθμό για να διατηρεί 2 εφημερίδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Εγώ βλέπω ότι δε γράφει και κανένας κάτι ουσιαστικό μόνο μαζεύουν τα δελτία τύπου της κάθε παράταξης χωρίς καμία κριτική ούτε να πάνε οι ίδιοι να πάρουν συνεντεύξεις και φωτό όπως παλιά που μάλιστα φιλοξενούσαν και απόψεις οπότε τι να τους κάνεις δεν έχουν καμιά χρησιμότητα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. πάει ο Τατάρογλου που λές και κολλάει με ταινία κολλητική το μαγνητόφωνο στο ηχείο της αίθουσας και φέυγει χαχαχα δημοσιογραφία της δεκάρας...αλλα θα κονομάει απο τις διαφημίσεις που βάζει στην φυλλάδα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΝΙΚΟΛΑΕ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ????
  ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙΣ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ?? Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ Η ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ??? ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΑΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ .. .. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ
  ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ....ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ,,, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ .ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή