Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ "Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Το θέμα του «κτηρίου του Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου», είναι παλιό. Ένα κτήριο που χτίστηκε για να στεγάσει το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (κατά τη δήλωση του αναπλ. διευθυντή διεύθυνσης και του σχολικού συμβούλου την Τετάρτη 15/10/2014). «Άλλες πλευρές» (όπως ο διευθυντής του ειδικού ) τα αρνούνται αυτά (16/10/14).

Η ποικιλία αυτή απόψεων και η δυσκολία «ερμηνείας» δημιουργεί υποψίες ότι πάει κάτι να συγκαλυφθεί.

Σήμερα διατίθεται για να στεγάσει μόνο το Ειδικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Ηρακλείου.

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας πήρε το υπόλοιπο κτήριο για τα γραφεία της.

Αυτοί που συγχωνεύουν και κλείνουν σχολεία. Αυτοί που συμπτύσσουν τμήματα και «παστώνουν» μαθητές μέσα σε ακατάλληλες και κρύες τάξεις. Αυτοί που αφήνουν τις τάξεις με ειδικά παιδιά χωρίς παράλληλη στήριξη. Είναι οι ίδιοι που για τον εαυτό τους ετοιμάζουν πολυτελή «φαραωνικά» κτίρια.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» έχει καταγγείλει ξανά την συγκεκριμένη μεθόδευση. Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες του έργου, όλες τις αλλαγές χρήσης και το πώς αυτές επιβλήθηκαν ή μεθοδεύτηκαν. Ούτε τον τρόπο της «μοιρασιάς» και το διακύβευμά της. Γιατί δεν είμαστε ούτε πολεοδομία, ούτε ΟΣΚ, ούτε άλλη δημόσια υπηρεσία για να ελέγχει τη σκοπιμότητα ή και τη νομιμότητα. Ας απαντήσουν όλοι αυτοί κι ο Δήμος. Το κύριο είναι – κι αυτό θέλουμε να τονίσουμε - ότι :

1. Το κτήριο αυτό αποφασίστηκε, σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε για να γίνει σχολείο. Να μείνει λοιπόν αμιγώς σχολικό κρήριο και να στεγάσει μόνο Σχολεία.

2. Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στη ΔΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα ψηφίσει αυτή την πρόταση, που την καταθέτουμε επίσημα προς το Δήμο. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που προτείναμε προς τους Δήμους της περιοχής την ίδρυση και λειτουργία νέων δημοτικών σχολείων και ίδιαίτερα νηπιαγωγείων, για να καλυφτούν οι ανάγκες, αλλά και για να εκσυγχρονιστούν τα ήδη παλιά σχολικά κτήρια.

3. Οι πολίτες του Ηρακλείου και τα παιδιά τους έχουν ανάγκη από νέα σύγχρονα σχολικά κτήρια. Κι όχι από πολυτελή γραφεία στα οποία στεγάζονται και ζεσταίνονται μια φούχτα γραφειοκράτες σε βάρος των μαθητών και των σχολείων.

Από: www.zonews.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

31 σχόλια:

 1. ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΕΓΡΑΦΑ

  «ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ για τον τόπο ) ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΑΥΤΟΥΣ ή ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ή ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΟΝΟΜΟΠΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Χ ΕΡΓΟ κάποιο από αυτά ήταν το ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

  Και ένα παράδειγμα : ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΕΣΠΑ)
  ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ και από ότι ακούω υπάρχουν πιέσεις ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΕΙ

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
  ………………….
  ……………….
  ………………..
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΗΓΕ Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΙΣΩΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ)
  ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΙΚΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ – ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ).»

  ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο Σ . ΣΕΦΕΡΗΣ καλιο αργα παραποτε.

  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γ&Δ βάλε όοοοολο το απο επάνω που έγραψες στο κώλο σου μαλάκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΣΕ Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
  ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

  ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΪ κλπ ) ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

  ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΕΧΘΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ.

  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

  Υγ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΑΩ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ¨ασε μας ρε Μάκη... πάρε την σύνταξη σου και αει απο δω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΡΟΣ 25 Οκτωβρίου 2014 - 7:27 μ.μ.

  ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΡΕ ΜΟΥΣΧΑΡΕ "Γ&Δ" ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτοί που βρίζουν δε κάνουν καλή υπηρεσία στο Μπάμπαλο... δε ξέρω για το συγκεκριμένο θέμα αλλά ο ΓΔ στο παρελθόν έχει πει πράματα που επαληθεύτηκαν... είναι και γεγονός ότι ο κόσμος δίνει όλο και λιγότερες ευκαιρίες πλέον μετά τα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ο γίδας επαληθεύτηκε..... χαχαχαχα.... καλό !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο κόσμος είναι αρκετά οργισμένος.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
  ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΩΝ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ
  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΒΓΗΚΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ
  ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μπαμπαλε η καταθεση στεφανου σημερα ηταν για τα μπαζα,αργησες να ερθεις (εγινες φιρμα τωρα ) το τελετουργικο αρχησε με μιση ωρα καθυστερηση (και τα παιδια περιμεναν) ο ηχος ηταν χαλια ,κανεις δεν γνωριζε την θεση του στο τελος εμεινες να φωτογραφιζεσαι με παρατρεχαμενους σαν τραγουδιαρα!!!!Μαζεψου λιγο δεν ειναι κακο!Φανταζομαι και στην παρελαση να περασουμε ετσι ομορφα!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πάντως πιστεύω ότι ο Μπάμπαλος θα πρέπει να μαζέψει όλα τα θέματα που βρίσκονται σε κακό δρόμο με ευθύνη προηγούμενων είτε οικονομικά είτε για έργα είτε για το ραδιόφωνο είτε ότι άλλο και να κάνει συνέντευξη τύπου να τα πει στο κόσμο να κάνει ότι έκανε κι ο Ψινάκης κι αν δυσαρεστηθούν κάποιοι είτε στο συνδυασμό του είτε στους εργαζόμενους θα κερδίσει τον κόσμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Σημερα η παρελαση μπορω να πω οτι ηταν μια απο τις χειροτερες των τελευταιων ετων!! Δεν φροντισανε να φυγουν τα αυτοκινητα απο το χωρο συγκεντρωσης των παιδιων (τα παρκαρισμενα) 11,50 βοθροληματα κανανε την εμφανιση τους 100 μετρα πριν τον Βενετη και τρεχανε μεχρι το φρεατιο μπροστα στο Βενετη οτι καλυτερο για τα παιδια που καθοτανε εκει!!!!!!!απο 12 ωρα εναρξης ξεκινησε 12,15 οι εκφωνητες δεν ακουγονταν καθαρα και γενικα ο ηχος ηταν παλι χαλια και σημερα ,δεν υπηρχε αστυνομευση και ο κοσμος εκοβε βολτες μεσα στο χωρο της παρελασης!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. "11,50 βοθροληματα κανανε την εμφανιση τους 100 μετρα πριν τον Βενετη"
  ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΥΚΗ;; ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 3 ΑΣΤΕΡΙΑ;;;;

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 7,47 ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. κωστακη κοψε τις μακακιες.... ξεφτιλιζεσαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Δε πήρανε τη ντροπή του μέταλ να φτιάξει τον ήχο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.
  ΕΛΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ μονο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΟΛΟΙ 10 ΑΤΟΜΑ Κ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ....ΖΩΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ 3-4 ΓΕΡΟΝΤΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Είμαστε σε εποχές δύσκολες καλά κάνει ο δήμος και δε ξοδεύει πολλά ούτε για παρελάσεις ούτε για γιορτές και κάνει οικονομία και θετική η κίνηση να μην υπάρχει εξέδρα. Όσο για τον ήχο να πάει άλλη φορά ο μεταλάς να κάνει εθελοντική προσφορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ο "ΜΕΤΑΛΑΣ και Σια" κανανε την ΑΚΕΠ μεγαλύτερο μπουρδελο απο οτι ητανε πριν,.. και θες να αναλαβει κ τις κοινωνικες εκδηλώσεις του Δημου για να ξεφτυλιστούμε τελείως??!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ας μην είμαστε και υπερβολικοί για τα μέτρα της ακεπ μια χαρά είναι τα παιδιά!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΓΙΑΥΤΟ Η ΑΚΕΠ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ (ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΚΕΠ) ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΝΕΚΡΟΙ". ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΚΑΦΕΝΕΙΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ(ΒΛΕΠΕ ΛΕΖΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΕΣΚΙΝΙΔΗ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Η ΝΔ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΕΠ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ...ΠΛΕΟΝ ΞΟΦΛΗΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. 3:21 π.μ φτιάξαν και οι 2 πρώτοι καφετέριες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Να γυρίσει ο Βλαντής να σώσει τη παράταξη :-))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. 10,53 Η εξεδρα τη εβγαλε ο Βλασοπουλος πολυ νωρις απο Γεωργοπουλο ειχες να ερθεις στην παρελαση????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Προχτές ξεφόρτωνε ένα φορτηγό μπύρες λέτε να το ρίξανε στη μπύρα που πήγαν στα αζήτητα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΚΑΛΑ Η ΝΔ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΕ Ο ΓΔ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΜΑ

  ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ;

  ΓΔ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΤ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;

  ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΙΝΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ Σ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:

  ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;;;;;;;;;;

  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

  1. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΦΤΙΑΧΘΗΙΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (ή ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)

  ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ (διεύθυνση πρωτοβάθμιας) ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΟΣΚ

  2. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΟΥ ΣΥΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΥΛΑΞΗ .
  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ;;;;;;;;;;;;

  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΤΕ
  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ;;;;;;;;;;

  ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Γ&Δ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ;;;;;;;;;;;

  ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Που βρίσκεται αυτό το σχολείο που λέτε; Ποιός το έχτισε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή