ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΕΠ

Λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες της ΑΚΕΠ, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η παραγωγή έργου και η επικοινωνία με τον πολίτη κάποιους ενοχλεί

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΕΠ

Σχετικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής, ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος σχολιάζει τα εξής: «Φαίνεται ότι η άμεση παραγωγή έργου από τη νέα Δημοτική αρχή, αλλά και η υλοποίηση της δέσμευσης της ότι θα επικοινωνεί σταθερά με τους κατοίκους της πόλης μας, κάποιους έχει ενοχλήσει. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη της απελθούσας δημοτικής αρχής, μετά την αποδοκιμασία της από την πλειοψηφία των δημοτών στις εκλογές, να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της. Το να κατηγορεί όμως το Δήμαρχο για "έλλειψη σεμνότητας" επειδή θέλει οι κάτοικοι της πόλης μας να είναι πλήρως ενημερωμένοι για το έργο που γίνεται στο Δήμο και τους αφορά, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.

Απόφαση μας είναι να συνεχίσουμε και να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα και επιλογή μας είναι να επικοινωνούμε όσο το δυνατόν περισσότερο με τους κατοίκους της πόλης μας. Χωρίς να μηδενίζουμε όσα θετικά έχουν γίνει μέχρι σήμερα, προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση των δεσμεύσεων μας, που αλλάζουν την εικόνα της καθημερινότητας στην πόλη μας.
Σε ένα σημείο συμφωνούμε απολύτως με την ανακοίνωση της Α.Κ.Ε.Π. Οι κάτοικοι της πόλης μας δεν πάσχουν από αμνησία. Διαθέτουν και μνήμη και κρίση και το απόδειξαν με την επιλογή τους στις Δημοτικές εκλογές».

Από www.xtypos.gr