Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2014

Η «ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Στις δύο πρώτες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, από το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν ορισμένα που από την μια εγείρουν σοβαρές ανησυχίες, και από την άλλη δείχνουν ξεκάθαρα τις αντιλήψεις τις κατευθύνσεις και τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής.

Υπερψηφίστηκε έγκριση δαπάνης 50.000€ σε βάρος του ΚΑ 35-7341.001 του προϋπολογισμού του δήμου για εκπόνηση ερευνητικού έργου με τίτλο: «ανάπτυξη συστήματος για την ολοκληρωμένη διαχείριση προδιαλεγμένων βιοαποβλήτων». Το έργο θα ενταχθεί σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 850.000 € . Στη συνέχεια μέσω της συμμετοχής του δήμου στο πρόγραμμα LIFE της Ε.Ε θα χρηματοδοτηθεί και πάλι από πρόγραμμα ΕΣΠΑ ύψους 1.000.000 €, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών περί του ως άνω προγράμματος.

Είναι αδιανόητο και σκανδαλώδες καταρχάς, σε εποχή κρίσης, λιτότητας και ανεργίας ο δήμος να σπαταλά 50.000€ για μία μελέτη, που ο ίδιος δεν θα μπορέσει να αξιοποιήσει. Τα χρήματα θα καρπωθεί στην κυριολεξία μία ερευνητική ομάδα του ΕΜΠ, που στο πλαίσιο ανοίγματος των ΑΕΙ στην αγορά, κάνει μπίζνες.

Είναι αδιανόητο επίσης να το προβάλλουν σαν σύγχρονη λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών διότι:

Το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων αντιμετωπίζεται αποσπασματικά και μάλιστα σε μια περίοδο που προωθείται η αφαίρεση από τους δήμους της δυνατότητας για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Η υλοποίηση του προγράμματος δεν θα γίνει από το δήμο. Θα γίνει μέσω ΕΣΠΑ και ανοίγει την πόρτα της ιδιωτικοποίησης.

Το όφελος βασικά θα είναι για την ιδιωτική εταιρία ΕΠΤΑ Α.Ε, την ερευνητική ομάδα του ΕΜΠ και το ιδιωτικό εργοστάσιο της κομποστοποίησης.

Τα χρήματα που θα πάρει ο δήμος από το ΕΣΠΑ θα τα πληρώσει ο λαός, όπως γίνεται συνήθως, διπλά και τριπλά.

Υπερψηφίστηκε από την συμπολίτευση και την αντιπολίτευση, με εξαίρεση την «Ρήξη και Ανατροπή» που το καταψήφισε, η έγκριση δαπάνης 7.985 € για την προμήθεια ηλεκτρονικών ρολογιών που θα λειτουργούν με το δακτυλικό αποτύπωμα των εργαζομένων και θα αντικαταστήσουν το υπάρχον σύστημα καρτών.

Την στιγμή που μειώνονται οι εργαζόμενοι στο δήμο, περικόπτονται οι μισθοί, δεν πληρώνονται υπερωρίες, υπάρχουν απλήρωτοι υπάλληλοι επί μήνες και η αξιολόγηση, η διαθεσιμότητα και η απόλυση έχουν γίνει καθημερινός εφιάλτης, η νέα δημοτική αρχή θεωρεί αναγκαίο και πρωταρχικό την στενότερη παρακολούθηση των εργαζομένων.

Στο όνομα του εκσυγχρονισμού και της εξυγίανσης των υπηρεσιών του δήμου, εντείνει την αστυνόμευση και την εντατικοποίηση, παίρνοντας βαθιά αντιδημοκρατικά μέτρα, καταρρακώνοντας και προσβάλλοντας την προσωπικότητα των εργαζομένων, που τους θεωρεί δυνάμει κοπανατζήδες. Μας βρίσκει ριζικά αντίθετους και θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων για να μην υλοποιηθεί το μέτρο.

Υπερψηφίστηκε και η 7η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2014, στο πλαίσιο πάντα της ισοσκέλισης που επιβάλλει ο Καλλικράτης και το Οικονομικό παρατηρητήριο. Η θέση μας μετά από κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις ήταν το λευκό διότι από την μία δεν γνωρίζαμε τις προηγούμενες έξι αναμορφώσεις και τον προϋπολογισμό του 2014 και από την άλλη θα αναλύσουμε διεξοδικά τις απόψεις μας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2015.

Πέρα όμως από τα αντικειμενικά και τεχνικά ζητήματα που επιβάλλουν την όποια αναμόρφωση πιστεύουμε ότι τόσο οι αναμορφώσεις όσο και ο προϋπολογισμός πρέπει να γίνονται στη βάση των αναγκών της κοινωνίας και του δήμου και όχι στην βάση που επιβάλλει ο Καλλικράτης και το Οικονομικό Παρατηρητήριο, με μειωμένη κατά 60 % της κρατικής επιχορήγησης στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι προηγούμενες έξι αναμορφώσεις καθώς και η τελευταία καταδεικνύουν την αγωνιώδη προσπάθεια για ισοσκέλιση του τρέχοντος προϋπολογισμού και στο πλαίσιο αυτό αποδεικνύουν τον παραλογισμό όταν οι προϋπολογισμοί δεν γίνονται στη βάση των αναγκών. Κάθε αναμόρφωση όπως και κάθε προϋπολογισμός εκφράζει τις τάσεις για την οικονομική και κοινωνική πολιτική του δήμου. Μια πολιτική που θεωρούμε ότι δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα των δημοτών και των εργαζομένων, ενώ αντίθετα είναι εναρμονισμένη και υλοποιεί στην ουσία την κυβερνητική πολιτική των μνημονίων και της βαρβαρότητας.

Τέλος μόνο έκπληξη και οργή μπορεί να προξενήσει η πρωτοφανής κίνηση του Δημάρχου να καλέσει την αστυνομία για να συλλάβει υπάλληλο του δήμου με τον οποίο είχε διαφωνία ως προς την κυριότητα κάποιων αντικειμένων.

Καταγγέλλουμε αυτή την ενέργεια και είμαστε ενάντια σε κάθε εμπλοκή της αστυνομίας για την λύση οποιασδήποτε διαφοράς μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης του δήμου. Οι λύσεις αυτές, ανεξάρτητα από τις προθέσεις του Δημάρχου, οδηγούν αναπόφευκτα σε καθεστώς φόβου, τρομοκρατίας των εργαζομένων και αστυνομοκρατίας. Το θέλει αυτό ο Δήμαρχος ή μήπως αυτό αποτελεί εφαρμογή στην πράξη του αιτήματος, που είχε προεκλογικά θέσει ο κ. Μπάμπαλος στον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, για περισσότερη αστυνόμευση στο Ηράκλειο;

ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


από το www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

30 σχόλια:

 1. Τα καλά του Γεωργόπουλου με το καλημέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΤΙ ΘΕΛΕ ΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ :
  ΣΚΥΛΟΙ ΜΠΗΤΕ ΑΛΕΣΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μητσάραααααα...... ΕΛΕΟΣ.... Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.... ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ?
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΥΠΝΑΚΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΕ ?? ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ !!!

  ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 666... ^^^

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δηλαδή αυτό με το δακτυλικό είναι ψέμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι. ψεμα ειναι αφου προκειται για καρτα. ηλεκτρονικη¡¡¡ Αλλα το αποτυπωμα ειναι πιο πιασιαρικο εεε;; Μητσαρα θεε παρε πισω τη ΠΑΕ¡¡¡

   Διαγραφή
 5. Ασε μας ρε Μητσαρα ο φιλος σου ο Παντελης το ειχε ηδη κανει επι δημαρχιας του την ηλεκτρονικη καρτα ρωτα πριν γραφεις παπαριες και εκτιθεσαι!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το “μεγάλο κόλπο” του ΠΑΣΟΚ με τις πρόωρες εκλογές.

  Πηγή: ysterografa.gr
  Είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε με όρους πολιτικής επιβίωσης, σε αυτή τη μάχη χαρακωμάτων με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ανοίγοντας το ίδιο παράθυρο πρόωρων εκλογών για τον Μάρτιο του 2015.

  Ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν εκείνος που, σύμφωνα με το πολιτικό παρασκήνιο,
  εισηγήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά την πρόταση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, ήταν και ο ίδιος που, για πρώτη φορά, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάρτιο, και μάλιστα μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο.

  Ενώ, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, που θεωρείται εκ των πλέον “δικών του ανθρώπων”, έσπευσε να συντηρήσει και να φουντώσει το κλίμα εκλογολογίας, ακυρώνοντας στην πράξη την επιδίωξη του Μεγάρου Μαξίμου να βάλει τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών.

  Την ίδια ώρα, πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πήραν τον λόγο στη Βουλή, μίλησαν για την αναγκαιότητα συγκρότησης κυβέρνησης “ειδικού σκοπού”, δηλαδή επί της ουσίας αντικατάστασης του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία, με δέλεαρ τη συγκρότηση προεδρικής πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή, και την αποτροπή των πρόωρων εκλογών λόγω αδυναμίας εκλογής του διαδόχου του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

  Είναι ξεκάθαρο ότι το ΠΑΣΟΚ και η ηγετική ομάδα Βενιζέλου παίζουν ένα παιχνίδι υψηλού πολιτικού ρίσκου, προκειμένου να καταγράψουν τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη για την επομένη των εκλογών, διεκδικώντας τη συμμετοχή του Κινήματος σε μια κυβέρνηση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.
  Δηλαδή…χωρίς τη Νέα Δημοκρατία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το πασοκ έχει πεθάνει και δεν το έχουν πάρει είδηση.
  Στα 28/10/2014 ο ΓΑΠ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΝΕΟΝΑΖΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να εισχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ και να επανέλθουν τα ίδια πρόσωπα που έκαναν αυτά που έκαναν με άλλο καπέλο. Οι της Ν.Δ. .......δεν το καταλαβαίνουν ΄. Οι Βλασσόπουλοι που το έπαιξαν υπερ-κομματικοί απλά για να καταλάβουν τις καρέκλες , και οι ανάλογοι σε κεντρικό επίπεδο .....και δεν το καταλαβαίνουν , και είναι λίγοι και τελειώσανε. Η Δεξιά θα πρέπει να βρει κάποιους ικανούς να βάλει μπροστά για να έχει την όποια παρουσία. Αυτοί που έχει ,εξυπηρετούν μόνο τους άλλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΜΠΟΛΑ!!
  ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
  ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ!
  Ο ΒΛΑΝΤΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΜΕ!!!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΑΛΑ Ε

  ΒΛΑΝΤΗΣ
  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
  ΒΡΟΥΣΤΗΣ

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

  ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  Γ&Δ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ!!! ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΕΣΕΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αυτός ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΕ ιδίως με το σοσιαλιστικό πούρο , που έγινε πρόεδρος μετά από σκληρή εργασία και σύμφωνα με τα ανεπανάληπτα προσόντα του , είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα προάσπισης των λαϊκών διεκδικήσεων και συμφερόντων. Και έχει και τις γνώσεις για να καθοδηγεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΕΧΟΥΜΕ
  ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΔΥ ΕΧΟΥΜΕ

  ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΥΜΕ

  ΚΑΙ ΤΙ Μ ΑΥΤΑ;;;;;;; ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ;;;;

  ΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ) ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΕΡΙΟΧΗ;;;;;;;;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αυτός ο Μοσχονάς ο κολητός του Βλαντή που ήταν αντιδήμαρχος και με τον Βλασσόπουλο επειδή ο Βλασσόπουλος ήθελε υποτίθεται να κάνει διεύρυνση προς τα αριστερά, που μάλωσε και έφυγε από τον Βλασσόπουλο, που είναι αντιδήμαρχος και σήμερα με τον Μπάμπαλο , με ειδικότητα τα σκουπίδια και αυτός, παρά το ότι λέγεται ότι έχει μια οικονομική επιφάνεια , έχει και μια κακομοιριά στην εμφάνιση σαν να τον λυπάσαι και να σου ζητάει να του δώσειςε ελεημοσύνη, βοήθεια, που δεν την έχουν φτωχοί άνθρωποι με υπερηφάνεια. Το πολιτικό πρόβλημα είναι κυρίως κοινωνικό.
  Και βασικά οι ψηφοφόροι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΝΑΠΗΡΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΝΑ ΒΛΑΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΒΡΕ 15 Οκτωβρίου 2014 - 6:55 μ.μ.
  ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ?
  Ο ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!
  Α 'Ι' ΧΑΣΟΥ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Κάτι τέτοιοι ηλίθιοι είναι οι υποστηρικτές αυτού του ογκόλιθου του Μοσχονά. Που είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να αποκαλούν τους άλλους "βλάκα¨.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ενω αυτοι του κεσκενιδη? του γιγαντα!!!!!! γιαννακηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!! σεβλεπω.............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. O Βλαντής εμφανίζονταν ως υπεύθυνος Μηχανικός σε ταμπέλα σε οικοδομή του Μοσχονά δίπλα στου Μαστοράκου απέναντι στον Τυφώνα. Ο αριστερός Μοσχονάς δεν είναι μηχανικός για να μπορεί να υπογράφει τις οικοδομές του ; είναι υπομηχανικός; Εργοδηγός ; ή απλά έμπορος κεφαλαιούχος εμποροσπιτάς χωρίς κανένα δίπλωμα ; Και μετά κατηγορούσαν τον Κεσκινίδη και τον Βλασσόπουλο. Και τη σχεδιάστρια Αντιπρόεδρο Ζούνη που υποστήριζαν οι Σπυρόπουλοι ( με τον …σόϊ Ακαδημαϊκό που θα σώσει το ΙΚΑ ως ειδικός ). Κήπος το Ηράκλειο !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΒΡΕ 17 Οκτωβρίου 2014 - 9:59 π.μ.
  ΕΔΩ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΤΟΠΙΚΟΥΣ (!) ) ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΨΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ, ΒΙΤΡΙΝΑ FRANCHISE ΤΟΥ ΒΕΝΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΤΕ...

  ΚΑΙ ΜΑΖΙ Σ' ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΝΕ Τ' ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ 5' ΚΑΙ 1L ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΠΕΖΟΥΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ...

  ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ε;

  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΡΓΗΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ...

  ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΒΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ...

  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΕΚΛΕΙΣΕΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΥΦΑΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΠΡΟΣ
  Ανώνυμος
  29 Οκτωβρίου 2014 - 3:51 μ.μ

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ.
  ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ.

  ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ.

  ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΟΓΓΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΑ (απ ότι φαίνεται) ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

  ΥΓ ΜΠΑΜΠΑΛΕ
  Η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΡΑΜΠΕΣ ΚΤΛ......ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΑΙΚΗΣ ΟΧΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΙΔΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΧΟΥΝ ΚΤΛ ΚΤΛ....ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΗΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΜΟΝΟ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΣ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ....(ΡΕ ΜΠΑΜΠΑΛΕ Η ΤΖΗΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ne ne ki esi perimenes tora oti 8a pai o babalos na bali ta dio podia tu psaraki kai tu gampru tu se ena papoutsi kai 8a ftiaxi ti kinonia mas... ki epeses apo ta sinefa...

  edo tus eklise to everest pu halage tin piatsa (giati kafeteries sto iraklio exume liges)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΛΙΚΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΝΑ ΠΟΥ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ. ΗΛΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. 30 Οκτωβρίου 2014 - 12:13 μ.μ.

  Βρε ζωων το ΕΒΕΡΕΣΤ εφυγε γιατι άνηκε σε ιδιώτη (οχι εταιρικό δηλαδη) και ο επιχειρηματίας αποφάσισε οτι έπρεπε να μεταφέρει την επιχείρηση του κοντά στην περιοχή οπου διαμένει (Καισαριανή).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Αυτό με την πλατεία είναι αλήθεια είναι σχεδόν αδύνατο να περάσεις με καρότσι λαικής είπαμε αλλά όχι και να το παρακάνουμε έτσι

  ΑπάντησηΔιαγραφή