Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM».


Πίσω από την αόριστη διατύπωση «συζήτηση και λήψη απόφασης για θέματα προσωπικού που αφορούν στον εξορθολογισμό της λειτουργίας της ΔΕΡΗΑ» στην ημερήσια διάταξη της 13/11/2014 συνεδρίασης του Δ.Σ της δημοτικής επιχείρησης ραδιοφωνίας του Δήμου Ηρακλείου, κρυβόταν η ειλημμένη απόφαση της διοίκησης Μπάμπαλου να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζόμενων.

Παρά την έντονη αντίθεση των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ της επιχείρησης, πάρθηκε τελικά η απόφαση να απολυθούν 4 δημοσιογράφοι και ένας ραδιοφωνικός παραγωγός.

Θεωρούμε την πρόεδρο Μ. Αρώνη και τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δ.Σ της επιχείρησης, αλλά κυρίως τον ίδιο τον Δήμαρχο πολλαπλά εκτεθειμένους . Χωρίς την υποβολή ενός συγκεκριμένου σχεδίου για το μέλλον και την ανασυγκρότηση της δημοτικής ραδιοφωνίας, χωρίς να έχουν διατυπώσει την παραμικρή συγκεκριμένη προγραμματική δέσμευση, χωρίς να φέρουν το θέμα σε συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και πολιτικής δεοντολογίας υλοποιούν με απόλυτα αυταρχικό τρόπο, το σχέδιο συρρίκνωσης και οριστικού κλεισίματος της δημοτικής ραδιοφωνίας.

Το «Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής- Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» καταδικάζει απερίφραστα την αντιδημοκρατική μεθόδευση και στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων του «Επικοινωνία 94FM».

Απαιτούμε τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το μέλλον της δημοτικής ραδιοφωνίας.

Η προγραμματική μας άποψη και δέσμευση για τον «Επικοινωνία 94 FM» είναι: ο «Επικοινωνία 94FM», η φωνή της πόλης μας, όχι μόνο πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί, αλλά μπορεί να γίνει κύτταρο δημιουργίας και εναλλακτικής πολιτισμικής παρέμβασης και έκφρασης. Να γίνει ένα «ραδιόφωνο δρόμου», πανταχού παρόν σε όλα τα σημεία αιχμής της πόλης, εστία πληροφόρησης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας

Όσοι απασχολούνται σε άλλες υπηρεσίες να μεταταχθούν σε αυτές και να εφαρμοστεί ένα σχέδιο ανάπτυξης για τον σταθμό με τη συμμετοχή των εργαζομένων, των κοινωνικών φορέων και των συλλογικοτήτων της πόλης και των ίδιων των κατοίκων της

-  Η συχνότητα του «Επικοινωνία 94FM» είναι δημόσια περιουσία και δεν εκχωρείται, δεν πωλείται.

- Εκσυγχρονισμός και βελτίωση του τεχνικού εξοπλισμού, για να μπορεί να εκπέμπει και να ακούγεται τουλάχιστον σε όλα τα σημεία της πόλης

- Ποιοτική αναβάθμιση του προγράμματος και άνοιγμα του στην τοπική κοινωνία και τους φορείς. Συνεργασία με αυτοδιαχειριζόμενα και ανεξάρτητα εγχειρήματα (όπως η ΕΡΤopen)

- Απ' ευθείας αναμετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

- Διαδημοτική συνεργασία ώστε να γίνει η αυτοδιοικητική φωνή όλης της Βόρειας Αθήνας

- Διεκδίκηση κρατικής διαφήμισης και σχεδιασμός ειδικών προγραμμάτων προβολής των εμπορικών επιχειρήσεων και κάθε δραστηριότητας της πόλης μας αλλά και των γύρω περιοχών.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

13 σχόλια:

 1. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ.
  ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ.
  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΣΑΣΤΑΝ.
  Ο ΒΛΑΝΤΗΣ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;; ΤΙΠΟΤΑ.

  «Απαιτούμε τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το μέλλον της δημοτικής ραδιοφωνίας.»
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ;;; ή ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΒΟΛΕΥΦΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΚΑΚΟ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΕΛΗΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ των απολύσεων δηλαδή ) ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙ/Μ).

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επειδή έχεις αρχίσει τις πίπες Γ&Δ οι μόνοι που έχουν βολευτεί στον δήμο από τότε που άνοιξε το ραδιόφωνο είναι η Γιώτα, η Ασπασία που ο πατέρας της υποστήριξε τον Μπάμπαλο και ο μέντορας του Μπάμπαλου Γεωργόπουλος την βόλεψε στον δήμο, και πολύ πριν η Ιδιαιτέρα του Μπάμπαλου η οποία ποτέ δεν είχε δουλέψει στο ραδιόφωνο.

  Από τους ΑΜΕΑ ο ένας εξ αυτών που δεν ξέρουμε γιατί ακριβώς είναι ΑΜΕΑ και είχε να πατήσει στον δήμο 2 χρόνια τοποθετήθηκε στον δήμο, μάλλον ως επιβράβευση για την συνέπεια του στην υπηρεσία.

  Με απλά λόγια, με τέτοιες εκκαθαρίσεις το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνουν γλύφτες και άεργοι, ενώ φιλότιμοι και εργατικοί είναι εκείνοι που πληρώνουν την νύφη.

  Σε ότι αφορά τα πρώτα χρόνια του ραδιοφώνου ο προυπολογισμός ήταν πάρα πολύ μικρός, ούτε ρουσφέτια έγιναν, ούτε ατασθαλίες, μετά επί μαστοράκου ο ραδιοφωνικός σταθμός έγινε τρένο για να χρηματοδοτούνται διάφορες επιχειρήσεις που δεν είχαν δικαίωμα επιχορήγησης από τον δήμο.

  Το μεγαλύτερο πρόβλημα προέκυψε όταν επινοικιάστηκε ο σταθμός σε ιδιώτη το 1994-1996 ο οποίος άφησε τεράστια χρέη και εργαζόμενους περισσότερους από εκείνους που παρέλαβε και μάλιστα απλήρωτους.

  Άσε λοιπόν τις μαλακίες και τις θεωρίες σου και αν θέλεις να μιλάς και να χαρακτηρίζεις κόσμο πρέπει πρώτα να ξέρεις στα σίγουρα αυτά που νομίζεις ότι γνωρίζεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξεχασανε που τους μοιραζε ο Μπαμπαλος ψηφοδελτια του Βρουστη??? Ξεχασανε τον Καραμερο που εδωσε στηριξη????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για το τσιμέντωμα στου Δανιγκέλη δεν ισχύανε πολλά απ αυτά; Εκεί γιατί δε βγάλαν άχνα να πουν κάτι; Μήπως επειδή ο γέρος είχε από χρόνια απωθυμένα με τον κάτοικο που του την είπε στο δημοτικό συμβούλιο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος
  14 Νοεμβρίου 2014 - 6:22 μ.μ

  ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.

  ΓΡΑΦΕΙΣ
  «Επειδή έχεις αρχίσει τις πίπες Γ&Δ οι μόνοι που έχουν βολευτεί στον δήμο από τότε που άνοιξε το ραδιόφωνο είναι η Γιώτα, η Ασπασία» ΜΟΝΟ;;;;;;;;;;;
  ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΙΝΑΝΕ ΤΟ 1990 ΠΟΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ;;;;;;;;;;;;
  ΤΙ ΠΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

  ΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ.
  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ SITE;;;;;;;;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Γιατί να μη γίνουν απολύσεις και σε άλλους τομείς του δήμου πχ στην τεχνική υπηρεσία; Εκεί που χρειάζονται εργαζόμενοι είναι στην καθαριότητα, να βρεθεί πόσοι περισσεύουν και να φύγουν γιατί δε γίνεται να πληρώνει ο κοσμάκης τόσα δημοτικά τέλη μόνο και μόνο για να πληρώνονται υπάλληλοι, να γίνουν περικοπές σε όλο το προσωπικό για να ανασάνει ο κόσμος οικονομικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. To ραδιόφωνο είναι η "μαύρη τρύπα" του Δήμου, τα 900.000Ε το χρόνο (..με μηδεν έσοδα) ΔΕΝ καλύπτονται με λόγια, θέλει δραστικές αποφάσεις,τί φταίει ο δημότης να πληρώνει για τα (ραδιοφωνικά) ρουσφέτια των πρώην Δημάρχων.?.? Αυτά τα λεφτά πρέπει να πάνε σε κοινωνική πολιτική.,.στους φτωχούς,στους πολύτεκνους,στην τρίτη ηλικία και στους νέους!!!

  Δεν περίμενα κάτι καλύτερο απο την αντιπολίτευση..είναι πολύ εύκολο να λές σε ΌΛΑ όχι, αλλά κατα βάθος ακόμα και τα σωματεία,ακόμα και ο τελευταίος δημότης βλέπει θετικά τις λειτουργικές αλλαγές που γίνονται! "ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΟΜΕΛΕΤΑ".-

  ..Όλα δείχνουν οτι ο Μπάμπαλος χτύπαει τα συμφέροντα (συλλόγους - ραδιόφωνο - ΚΑΠΗ - πλατεία(ήδη έχει στείλει επιτροπή κ έχουν οριοθετήσει τα τραπεζοκαθίσματα με μόνιμες κίτρινες γραμμές για να μη κλέβει κανείς μέτρα...κ έρχεται κ άλλο φυστίκι στους ιδιοκτήτες καφετεριών που "έχτισαν" κατασκευές παράνομα).!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. παλικαρια μου μου θυμηζεται την λαικη ρηση ,των 2 γάιδαρων στον ξενο αχυρωνα ..
  το ραδιο εγινε το 1989 επι Γρηγοριαδη ,ΟΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ,,(ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ).. συνεχεια με δημαρχο μαστορακο .οπου ηταν 8 ατομα 1991 - 94 ..και επινοικιασεως από την τοπικη εφημεριδα Πληροφορια του κου Μαγκαναδελη 1995 - 98 εβαλε μεσα τον δημο ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΕΚ ΔΡΧ...και αφησε προικα ολο το πρωσοπικο του στον 940 ..(πανω από 25 ατομα) και δεν τον εστειλαν στην φυλακη...μετα ανελαβε ξανα ο δημος το ραδιο το 1998 και προσελαβε 2 δημοσιογράφους καλογρανη και δημακοπουλο ,οι οποιοι εφεραν πανω από 20 Ατομα μαθητευομενους δημοσιογράφους .και αυτοι είναι μεχρι σημερα,με παρανομες συμβασεις αοριστου επι κουτρουλη και μετα γεωργοπουλου (Μαραγκος προεδρος) οπου ανεβασε τους μισθους πανω από 1000 ευρω... εκει ανοιξε η τρυπα .και να ξεκαθαρίσουμε κατι ,οι μισθοι των εργαζωμενων είναι γυρω στα 370 χιλ τον χρονο ...τα 900χιλ και 1,3 εκ που ακουγωνται να τα αναζητήσετε από Βλασσοπουλο και Παπαδατο οπου το λειτουργησαν σαν πληντηριο για διαφορες άλλες (δραστηριότητες) ,,,βαρεθηκα να διαβαζω τις ασχετες αναφορες του Γ&Δ .. που μια τα λεει ετσι και την άλλη αλλιως..για να μην του πω το σχετικο με τον νταλαρα... φτανει , και η ασχετοσυνη εχει και αυτή ορια. ξερολα επι παντος επιστητου .. ελεος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. «το ραδιο εγινε το 1989 επι Γρηγοριαδη ,ΟΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ,,(ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ)….»

  ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ¨
  ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ.
  ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;;
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΟΧΙ
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΟΧΙ
  ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΟΥ, ίσως και τους κολλητούς του ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (τις οποίες έχασε κιόλας).


  «και να ξεκαθαρίσουμε κατι ,οι μισθοι των εργαζωμενων είναι γυρω στα 370 χιλ τον χρονο»
  ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ 500.000 ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 800.000 ή 1,3 ΕΚΑΤΟΜ


  «και αυτοι είναι μεχρι σημερα,με παρανομες συμβασεις αοριστου επι κουτρουλη και μετα γεωργοπουλου….οπου ανεβασε τους μισθους πανω από 1000 ευρω... εκει ανοιξε η τρυπα»
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ «παρανομες συμβασεις αοριστου» ΚΑΙ «ανεβασε τους μισθους πανω από 1000 ευρω... εκει ανοιξε η τρυπα»
  ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο ΓΔ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΧ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ; ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΙ ΌΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γλιτώσαμε απτον Μεταλλά με τα τατουαζ και το μαλλάκι περμαναντ!!! Μεσα σε ΜΟΝΟ 3 χρόνια γέμισε ο Δήμος με Αμόρφωτους ΑΚΕΠίτες ΔΙΠΛΩΘΕΣΙΤΕΣ με Υπέρογκους μισθούς, τη στιγμή που απλοί υπάλληλοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με ένα παλιομισθό.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Με τόσους άνεργους εδώ στο Ηράκλειο που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα και να δώσουν ένα πιάτο φαί στα παιδάκια τους είναι πρόκληση να βλέπουν τους μόνιμους του δήμου να παίρνουν ένα σωρό λεφτά και να κυκλοφορούν με τις αμαξάρες τους και να πηγαίνουν στις καφετέριες και να πηγαίνει ο δημότης να εξυπηρετηθεί και να τον γράφουν και να ταλαιπωρείται και να πρέπει να πληρώνει ΕΝΦΙΑ και φόρους όταν δεν έχει ούτε για φαγητό και από δίπλα να βρωμάνε τα σκουπίδια κ αυτοί μέσα στα γραφεία τους να στρογγυλοκάθονται και να καπνίζουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. δεν μας ειπες όμως τι καπνο φουμαρουν ,, ξανθης ?.πυργου? ,καλαματας ?? γιατι εχει και ακριβα γουστα το παλικαρι..το κρητικο το χαρμανι το χαλασαν ...αντι για λιπασμα εριξαν μπαρουτι οι αφορισμένοι ...ασε που είναι παρελθον πλεον ...μετραει τα πακετακια για να ασχοληθεί με την παλια του τεχνη κοσκινο ...τριζονια ολου του ηρακλειου ενωθείτε ,στηριξη στον εργαζομενο τεμπελη ,,,βοηθα τον να μην σου μοιαση

  ΑπάντησηΔιαγραφή