Δευτέρα, Νοεμβρίου 17, 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 94FM


Η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Αττικής καταδικάζει την προκλητική και πραξικοματική απόλυση 5 εργαζομένων από την δημοτική ραδιοφωνία του Ηρακλείου Αττικής (Επικοινωνία 940 fm) και ζητάει την άμεση ακύρωση της απόφασης.

Οι εργαζόμενοι στον 940 παραμένουν απλήρωτοι για 13 μήνες από την προηγούμενη και την τωρινή διοίκηση του δήμου και αντί για μισθούς εισπράτουν απολύσεις!

Η μνημονιακή "νέα" δημοτική αρχή, χωρίς να κρατήσει καν τα προσχήματα και χωρίς να έχει γίνει ούτε συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισε να ξεκινήσει τις απολύσεις από το δημοτικό ραδιόφωνο και στη συνέχεια να πάρουν σειρά και οι υπόλοιπες δημοτικές υπηρεσίες.

Και αυτή η δημοτική αρχή προσαρμόζεται στη κυβερνητική - τροϊκανή μνημονιακή γραμμή των απολύσεων στους δήμους και σε όλο το δημόσιο.

Να μην τους αφήσουμε!

- ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ 940 ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

- ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ

- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ 940 και στις ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Κλιμάκωση - συντονισμός - αλληλεγγύη των αγώνων μέχρι τη νίκη!
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

3 σχόλια:

 1. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ

  ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ..

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ..ΤΟΣΟ ΔΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ..? ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΕΛΑ ΝΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ..ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΜΕ 0 ΚΟΣΤΟΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΛΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΛΠΙΖΩ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ??ΑΝ ΟΧΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΣΚΙΝΙΔΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ.ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή