ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...


Κάποτε ως αντιπολίτευση ο δήμαρχος Ν. Μπάμπαλος φωτογραφίζονταν συμπαραστεκόμενος στους απλήρωτους εργαζομένους του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού, ως διοίκηση οι διαθέσεις άλλαξαν και χωρίς δισταγμό απέλυσε ήδη 5 εργαζομένους και έπεται.. συνέχεια


Διαβάστε το δελτίο τύπου πριν από 4 χρόνια που εξέδωσε τότε η παράταξη του Ν. Μπάμπαλου
"Tην αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον «Επικοινωνία 94FM», που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες από τη Διοίκηση του Δήμου, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος.

Σε συνάντηση που είχε ο κ. Μπάμπαλος με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων, ξεκαθάρισε πως τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ των εργαζομένων και δεσμεύτηκε πως εφόσον στις επικείμενες δημοτικές εκλογές οι Ηρακλειώτες του εμπιστευτούν τις τύχες της πόλης τους τότε:

1.Κανένας εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει την εργασία του.
2.Θα διατηρήσει και θα επιδιώξει την αναβάθμιση του Δημοτικού Ραδιόφωνου.
3.Ο Επικοινωνία 94FM θα αποκτήσει τη δική του αυτοδιοικητική ταυτότητα.
4.Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε υπηρεσίες του δήμου, αλλά συνεχίζουν να πληρώνονται από τη Δημοτική Ραδιοφωνία, θα περάσουν στο δήμο, προκειμένου να αποτυπώνεται στον προϋπολογισμό η πραγματική εικόνα της Επιχείρησης.
5.Θα καταβληθεί προσπάθεια ενίσχυσης των εσόδων του Δημοτικού Ραδιοφώνου μέσω κρατικής και ιδιωτικής διαφήμισης.

«Δική μας βούληση είναι να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης μας. Κανείς εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει την εργασία του. Όσοι εργαζόμενοι πληρώνονται από τη Δημοτική Ραδιοφωνία και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δήμο, θα μεταφερθούν στο δήμο, προκειμένου να ανακουφιστεί ο προϋπολογισμός και να φανούν τα πραγματικά έξοδα.

Τίποτα εκτός από τις ανάγκες του Ραδιοφώνου δεν θα πληρώνεται από το ταμείο της Δημοτικής Επιχείρησης. Ταυτόχρονα, θα καταβάλλουμε σε συνεργασία με τους εργαζόμενους κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση των εσόδων. Τέλος, θα δώσουμε επιτέλους στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ταυτότητα. Δεν νοείται ραδιοφωνικός σταθμός δίχως ταυτότητα.

Εμείς θέλουμε ένα ραδιόφωνο με αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, που θα προβάλει και θα παρουσιάζει τις δραστηριότητες των φορέων-συλλόγων του Ηρακλείου και των όμορων δήμων», δήλωσε μεταξύ άλλων στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Επικοινωνία 94FM, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος."

http://irakleionews.blogspot.gr/2010/10/94fm.html