Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014

ΑΚΕΠ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ‘’ΚΑΡΦΩΜΑ’’ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


Την ώρα που το σύνολο σχεδόν των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσπαθεί να επιβιώσει από τις κυβερνητικές αποφάσεις για μείωση της χρηματοδότησης των Δήμων και δίνει αγώνα να διατηρήσει το επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους πολίτες, χωρίς να απωλέσει το κοινωνικό του πρόσωπο, ο κ. Μπάμπαλος αποφάσισε την απόλυση 5 εργαζόμενων του Ρ/Σ “940 Επικοινωνία FM “, με διαδικασίες που θα ζήλευε και ο πλέον ανάλγητος εργοδότης του περασμένου αιώνα.

Παρά την πρόσφατη δέσμευσή του ότι το θέμα του Ρ/Σ θα συζητιόνταν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εντελώς αιφνιδιαστικά τέθηκε το στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ρ/Σ, όπου με οριακή πλειοψηφία (5 υπέρ 4 κατά) αποφασίσθηκε η απόλυση των 5 εργαζόμενων.
Έτσι απλά χωρίς καμιά οικονομοτεχνική μελέτη, χωρίς κάποιο επιχειρηματικό πλάνο, χωρίς καν εισήγηση αποφάσισαν να καταδικάσουν σε ανεργία 5 εργαζόμενους με πολυετή προϋπηρεσία. Και μάλιστα με απλή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Πόσο υποκριτικές αποδεικνύονται οι κορώνες συμπαράστασης του κ. Μπάμπαλου στους απολυμένους Δημοτικούς Αστυνομικούς και τους Σχολικούς Φύλακες. Μάλλον διαφωνούσε με τις απολύσεις από την κεντρική εξουσία επειδή ήθελε να έχει αυτός τη χαρά της απόλυσης τους.
Πόσο υποκριτικό ακούγεται το προεκλογικό υπερασπιστικό επιχείρημα του κ. Μπάμπαλου σε αγωγή που εκκρεμεί σε βάρος του, ότι η υπόθεση κακοδιαχείρισης για την οποία είναι υπόλογος, οφείλεται στην μέριμνά του να πληρωθούν μισθοί των εργαζόμενων. Τότε ‘’αμάρτησε’’ για τους εργαζόμενους, σήμερα τους απολύει με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν εκτίμησε καν το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι αυτοί, όπως και οι υπόλοιποι απασχολούμενοι στο Ρ/Σ, παρέχουν τις υπηρεσίες τους παρότι τους οφείλονται 10 και πλέον μισθοί.
Εξετάσατε αλήθεια κ. Μπάμπαλε το ενδεχόμενο αυτοί οι εργαζόμενοι να είναι χρήσιμοι σε κάποια άλλη υπηρεσία του Δήμου; Εσείς δεν απορρίψατε αιτήσεις εργαζόμενων να μετατεθούν σε άλλες δημόσιες επιχειρήσεις (για να γλυτώσουν από τη ‘’διοίκησή’’ σας), με το αιτιολογικό ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού;
Σας ζητάμε έστω και την ύστατη στιγμή να ανακαλέσετε την απόφαση αυτή του Δ.Σ. του Σταθμού και να εξεταστεί εμπεριστατωμένα το θέμα της βιωσιμότητας του στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στο κάτω κάτω εκεί θα πάρουν θέση και οι αιρετοί, που σήμερα κρύβονται πίσω από την απόφαση του Δ.Σ.
Εμείς είμαστε στη διάθεσή σας να συμβάλλουμε με σκέψεις και προτάσεις σε μια δημιουργική για το Ρ/Σ διαδικασία. Και φυσικά είμαστε απέναντί σας σε οποιαδήποτε διαδικασία ξεκαθαρίσματος λογαριασμών αλλά και απαξίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Κ.Ε.Π.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

34 σχόλια:

 1. «Την ώρα που το σύνολο σχεδόν των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσπαθεί να επιβιώσει από τις κυβερνητικές αποφάσεις για μείωση της χρηματοδότησης των Δήμων και δίνει αγώνα να διατηρήσει το επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους πολίτες,»
  ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;;;
  Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ.
  ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ; ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ;; ΘΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ;;
  ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΡΩΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ;;
  ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;
  ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΣΤΡΑΡΙΖΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;
  Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;

  ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 2060 και ΑΝ ΕΧΕΙ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕ (ή ΑΛΛΙΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ),ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. «Έτσι απλά χωρίς καμιά οικονομοτεχνική μελέτη, χωρίς κάποιο επιχειρηματικό πλάνο, χωρίς καν εισήγηση αποφάσισαν να καταδικάσουν σε ανεργία 5 εργαζόμενους με πολυετή προϋπηρεσία. Και μάλιστα με απλή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.»
  ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;;
  Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
  ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΡΕ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΑΦΟΤΟΥ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

  ΔΑΣΚΑΛΕ (τρόπος του λέγειν δηλαδή) ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ .

  ΒΛΑΚΕΠΙΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ((μπυρες) ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ
  ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.
  ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. «Έτσι απλά χωρίς καμιά οικονομοτεχνική μελέτη, χωρίς κάποιο επιχειρηματικό πλάνο, χωρίς καν εισήγηση αποφάσισαν να καταδικάσουν σε ανεργία 5 εργαζόμενους με πολυετή προϋπηρεσία. Και μάλιστα με απλή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.»

  Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης


  Καταγγέλουμε ότι δεν υπήρξε καμία διαβούλευση με τους κατοίκους ή έστω ενημέρωσή τους για το έργο στο κτήμα Δανιγγέλη.

  Καταγγέλουμε τον τρόπο έναρξης των έργων βεβιασμένα σε θερινή περίοδο (Αύγουστο) που έλειπε ο κόσμος.

  Καταγγέλουμε ότι το έργο δεν έχει Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για τις τρομερές συνέπειες στην καθημερινότητα των κατοίκων σε θέματα όπως κυκλοφοριακό, στάθμευση, καθαριότητα.

  Καταγγέλουμε την συστηματική καταστροφή και αποψίλωση μεγάλων και παλαιών δέντρων χωρίς τεκμηριωμένη μελέτη για την αποκατάστασή τους.

  Απαιτούμε την άμεση παύση των εργασιών και έναρξη διαβούλευσης με τους κατοίκους χωρίς την επιβολή τετελεσμένων που δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατική κοινωνία.

  Απαιτούμε να γίνει Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, να γίνει σύνταξη κυκλοφοριακής μελέτης για τη δημιουργία πεζόδρομων και δρόμων ήπιας κυκλοφορίας με σκοπό την απομείωση των όποιων αρνητικών επιπτώσεων από τη λειτουργία του έργου, να εξασφαλιστούν θέσεις στάθμευσης στους μόνιμους κατοίκους καθώς και χώροι πράσινου, και να διασφαλιστεί η αποκομιδή των αποβλήτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. To ραδιόφωνο είναι η "μαύρη τρύπα" του Δήμου, τα 900.000Ε το χρόνο (..με μηδεν έσοδα) ΔΕΝ καλύπτονται με λόγια, θέλει δραστικές αποφάσεις,τί φταίει ο δημότης να πληρώνει για τα (ραδιοφωνικά) ρουσφέτια των πρώην Δημάρχων.?.? Αυτά τα λεφτά πρέπει να πάνε σε κοινωνική πολιτική.,.στους φτωχούς,στους πολύτεκνους,στην τρίτη ηλικία και στους νέους!!!

  Δεν περίμενα κάτι καλύτερο απο την αντιπολίτευση..είναι πολύ εύκολο να λές σε ΌΛΑ όχι, αλλά κατα βάθος ακόμα και τα σωματεία,ακόμα και ο τελευταίος δημότης βλέπει θετικά τις λειτουργικές αλλαγές που γίνονται! "ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΟΜΕΛΕΤΑ".-

  ..Όλα δείχνουν οτι ο Μπάμπαλος χτύπαει τα συμφέροντα (συλλόγους - ραδιόφωνο - ΚΑΠΗ - πλατεία(ήδη έχει στείλει επιτροπή κ έχουν οριοθετήσει τα τραπεζοκαθίσματα με μόνιμες κίτρινες γραμμές για να μη κλέβει κανείς μέτρα...κ έρχεται κ άλλο φυστίκι στους ιδιοκτήτες καφετεριών που "έχτισαν" κατασκευές παράνομα).!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΚΕΠ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΠΑΜΠΑΛΕ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ :
  ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ (περι τα 3.500.000) ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ.

  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ;;;;;;;;;
  Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;

  ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ :
  ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
  1… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ
  2… ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΟ ΧΩΡΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ.
  3…. ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
  4…. ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ…………ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ
  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ .

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ .. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ,ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ,ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ .ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ,(ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ), ΠΟΥ ΕΠΙΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ,ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΩΝΤΑΙ ΣΕ ΛΕΚΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ , ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΠΙ 25 ΛΕΠΤΑ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ..ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ . ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ Η ΕΡΓΑΤΟΜΑΝΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΩΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩ.. (Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΑΚΟΜΗ) . Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ ,ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ,(ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ) ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ, ΕΝΑΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΜΙΣΟΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ..Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.. ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΑΕΡΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΩΡΘΩΤΑ .ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ,
  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ,, ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ . Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ , ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
  ΕΔΩ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ? Η ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ Α........ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΚΕΠ ...?
  ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ,ΑΠΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥ ΣΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΖΕΥΩΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ (ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ) Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γ&Δ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

  Ο ΑΠΟ ΜΕΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δεν εκτίμησε καν το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι αυτοί, όπως και οι υπόλοιποι απασχολούμενοι στο Ρ/Σ, παρέχουν τις υπηρεσίες τους παρότι τους οφείλονται 10 και πλέον μισθοί.
  ........................................................................................................................................
  για ποιους μισθους μιλανε οι εργαζωμενοι ? αυτοι που πρεπει να επιστρεψουν στον δημο ??
  για τις ψευτικες υπερωριες απο το σπιτι ? για το υποτιθεμενο 8 ωρο εργασιας ? στις 2 ωρες ειχαν ηδη εξαφανισθει .. τα σαββατοκυριακα εξου και ο σταθμος ειναι σαν εγκατελειμενο βαγονι τραινου ? η για μετα τις 14.00 δεν υπαρχει κανεις εκτος ενός ηχοληπτου ?.όλα στον αυτοματο πιλοτο. και αυτος χαλασμένος ? μαθανε ότι θα τα κονομήσουνε απολυομενοι και πανε παρακαλώντας να τους απολυσει..ολοι οι τεμπέληδες ,οι αχρηστοι ,αποκτησαν αξια , που στον ιδιωτικο τομεα θα ηταν παντελως αποτυχημένοι. σαν καποια που απειλουσε παλια ότι θα εφευγε να παει σε άλλο σταθμο γιατι ελεγε ότι δεν αναγνωριζαν την αξια της..το αποτέλεσμα να γυριση σαν δαρμενη αρκουδα ,και να παρακαλα να την ξαναπαρουν ,για τοση αξια μιλαμε,για ηχολήπτες που αντι 7 ωρου ,εργαζωνται 3ωρες. και την κοπανάνε η το άλλο να αρχιζει η βαρδια τους 07.30 και να ερχωνται για δουλεια στις 09.00 .άλλος στις 10 ,ότι ωρα τους καπνισει ,γιατι την εχουν δει το μαγαζακι τους ..και τον ηχοληπτη που αργει μονίμως και τον εκανε τσακωτο ο νεος δήμαρχος γιατι δεν τον απελυσε ? ..το κανει χρονια αυτο, η φευγει 2 ωρες πριν το τελος της βαρδιας του..γιατι δεν τον καταγγελουν οι τιμιοι εργαζωμενοι ? γιατι κανουν το ιδιο ? καποτε λοιπον θα πρεπει να ξεβρωμισει αυτο το ραδιοφωνο από τα παρασιτα που εχουν κυριολεκτικα εισβαλει από πλαγιες πορτες . αδερφος του αδερφου, κολητος του κολητου ,κλπ παει συννεφο ,,εργαζωνται λεει .ναι σιγουρα μονο που δουλευουν τον κοσμο ,η μονη εργασια που ξερους αριστα. κυριε δημαρχε καλα κανατε ,συνεχιστε το ξυλωμα . κρατήστε μονο οσους πραγματικα ιδρωσαν για αυτό το μαγαζι ,και όχι αυτους που εξυναν τζιτζίκια.ολημερις και με υπερωρια μαλιστα.
  .............................................................................................................................................
  (Εξετάσατε αλήθεια κ. Μπάμπαλε το ενδεχόμενο αυτοί οι εργαζόμενοι να είναι χρήσιμοι σε κάποια άλλη υπηρεσία του Δήμου;)
  βεβαιως, τα τζιτζικια της πλατειας χρειαζωνται περα απο ξυσιμο ,και αερα ,να τους δωσετε απο ενα πτερο να τους κανουνε αερα ,διοτι ως γνωστον τα τζιτζικια με την ζεστη κελαιδανε και ενοχλουν τους υπολοιπους στον σταθμο που κοιμουνται..υπερωριακως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΠΡΟΣ
  Ο ΑΠΟ ΜΕΣΑ

  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕΝ ΝΑ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ.
  ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙ/ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ
  ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ (ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ) ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ..ΑΡΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΚΑΟΥΜΠΟΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ...ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΞΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ...ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΥΡΙΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??! ..ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΔΑΧ ΗΣΑΣΤΑΝ..ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ?? ΕΜΕΙΣ (ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΗ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ??!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΑΕΔ!! ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Επειδή λοιπόν είσαι ένας χαιρέκακος κομπλεξικός έχε υπόψη σου οτι οι υπάλληλοι που απολύθηκαν έβγαζαν τις βάρδιες των ειδήσεων και δεν είχαν λείψει ούτε μέρα από τη δουλειά τους και τηρούσαν το ωράριο τους στο ακέραιο. Τώρα ο σταθμός δεν έχει ούτε πρωινή βάρδια ειδήσεων, ούτε απογευματινή, ούτε Σαββατοκύριακο. Τόσο δίκαια αξιολογήθηκαν και τόσο βύσμα είχαν, αλλά δεν κρίθηκαν για τις ικανότητες τους ή για το πόσο συνεπείς ήταν στη δουλειά τους. Αντιθέτως τα κομματοποιημένα κοπρόσκυλά όπως τα αποκαλείς είναι στη θεσούλα τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ta kομματοποιημενα κοπροσκυλα 1/12 θα ειναι στην ουρά στον ΟΑΕΔ.-

  ..εκτος και αμα τους προσλάβει με Voucher ο Παντελης ή ο Γιάννης στα ΑΚΕΠιτομαγαζα τους...εκει οπου μετατρέπονται σε γνήσιοι ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΙ και γλύφουν κωλοτρυπίδες για σταυρούς(...ικετεύοντας για μια καλημέρα)!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ο Μπάμπαλος πρέπει να δημοσιοποιήσει στο δίκτυο σχέδιο για τον ραδιοφωνικό σταθμό. Να δικαιολογήσει τις απολύσεις που κάνει , αν θα κλείσει τον ραδιοφωνικό σταθμό κλπ. Υποτίθεται ότι ήταν παλιά σοσιαλιστής και προσελάμβαναν "αβέρτα κουβέρτα". Και συμμετείχε και αυτός. Και φυσικά δεν μπορεί οι δημότες να πληρώνουν αργόμισθους ρουσφέτια. Δεν μπορεί όμως ο κάθε Μπάμπαλος να φοράει το ανάλογο καπέλο των καιρών για να επιπλέει. Ας κάνουν οι σοσιαλιστές αν είναι σωστές τις απολύσεις που δεν έκαναν οι δεξιοί επειδή φοβόντουσαν να εφαρμόσουν τα αυτονόητα που υποτίθεται ότι υποστήριζαν . Βέβαια το πρόβλημά των υποτιθέμεν σοσιαλιστών θα είναι ότι θα διαψεύσουν τους παλιούς εαυτούς τους. Αλλά τη συνέπεια την έχουν ξεπεράσει προ πολλού , στην εξουσία να είμαστε, έστω και καραγκιόζηδες.
  Χθες παρουσίασε ο Μπάμπαλος και μια μελέτη ενός καθηγητή για το κυκλοφοριακό , χωρίς να προτείνει θέση. Κάτι σαν λαγός, να δούμε αν συμφωνεί ο κόσμος και η αντιπολίτευση , αυτός δεν έχει θέση. Τη μελέτη κάποιος πολίτης την χαρακτήρισε έκθεση ιδεών που πληρώθηκε αρκετές χιλιάδες από το Δήμο δηλαδή από τους πολίτες . Οι διάφοροι καθηγητές βρήκαν ευκαιρία την αρχετοσύνη στο Δήμο και πασάρουν για μελέτη το οτιδήποτε. Πως κατέληξε στις προτάσεις του ο καθηγητής ( που φαίνεται να τον κληρονόμησε ο Μπάμπαλος από τους προηγούμενους ) ; Να βγει η μελέτη στο διαδίκτυο να δούμε τι είδους μελέτη , υπάρχουν αρκετοί σχετικοί στο Ηράκλειο , να μην νομίζουν δηλαδή και οι διαφοροι υποτίθεται καθηγητές ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς που τους πασάρουν γιαλί για διαμάντια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. 27 Νοεμβρίου 2014 - 12:29
  “Χθες παρουσίασε ο Μπάμπαλος και μια μελέτη ενός καθηγητή για το κυκλοφοριακό , χωρίς να προτείνει θέση. Κάτι σαν λαγός, να δούμε αν συμφωνεί ο κόσμος και η αντιπολίτευση , αυτός δεν έχει θέση. Τη μελέτη κάποιος πολίτης την χαρακτήρισε έκθεση ιδεών που πληρώθηκε αρκετές χιλιάδες από το Δήμο δηλαδή από τους πολίτες . Οι διάφοροι καθηγητές βρήκαν ευκαιρία την αρχετοσύνη στο Δήμο και πασάρουν για μελέτη το οτιδήποτε. Πως κατέληξε στις προτάσεις του ο καθηγητής ( που φαίνεται να τον κληρονόμησε ο Μπάμπαλος από τους προηγούμενους ) ; Να βγει η μελέτη στο διαδίκτυο να δούμε τι είδους μελέτη , υπάρχουν αρκετοί σχετικοί στο Ηράκλειο , να μην νομίζουν δηλαδή και οι διαφοροι υποτίθεται καθηγητές ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς που τους πασάρουν γιαλί για διαμάντια.”

  Από ότι άκουσα Μπάμπαλος δεν παρουσίασε τίποτα. ο μελετητής την παρουσίασε
  Από ότι ξέρω στο πρόγραμμα του έγραφε «Επίλυση του κυκλοφοριακού στο Κέντρο της πόλης»
  ΚΑΙ αυτό το ψηφίσαν οι δημότες Ηρακλείου και αυτό ετοιμάζεται να εφαρμόσει.
  Αυτό δείχνει ότι λέει το κάνει και έχει και το τσαγανό να συγκρουσθεί με όλα τα συμφέροντα που λυμαίνονται για χρόνια τον Δήμο.
  Έχεις κάποια αντίρρηση;
  Δυστυχώς ο Μπάμπαλο έχει κληρονομήσει από τους προηγούμενους δήμαρχους μόνο κακά: ένα διαλυμένο δήμο, διαλυμένες υπηρεσίες, διαλυμένα και κλεμμένα αυτοκίνητα, κατασκευή παιδικού σταθμού ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ κάτοικος της περιοχής κλπ.
  Δεν θα κάνει τίποτα;
  Θα ακούει και αυτός τα συμφέροντα και δεν θα κοιτάξει το καλό της πόλης;
  Θα σκάβει λάκκους και θα τους ονομάζει θεατράκι; Για να κονομήσουν κάποιοι;
  Θα πληρώνει τεμπελχανάδες δυο και τις μισθούς
  Αυτά θέλεις να κάνει;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ναι και μεσα σε ολες τις παπαρες που μας ειπε ο καθηγητης ειπε οτι θα βγαλει το ρολοι που αυτος με το Γεωργοπουλο εβαλε και θα βαλη στη θεση του το αγαλμα του ΗΡΑΚΛΗ!!!!!Ο Γεωργοπουλος που μας τον εφερε εκανε τον κινεζο και ο Βλασοπουλος που συνεχισε την συμαβαση δεν συμφωνησε ενω ο Μπαμπαλος εκανε τον Ποντιο Πυλατο εγω δεν ξερω τιποτα!!Λαμογια παλι ε να μην φανε και οι καινουργοι!! Ανοιξτε ρε το δρομο παλι που αποκλεισατε το Ηρακλειο απο τον εξω κοσμο και θελεται να το αποτελειωσεται!!!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΗΔΙΟ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΑΓΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΤΟ ΤΡΕΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ "ΟΛΑ 1 ΕΥΡΩ" ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. 27 Νοεμβρίου 2014 - 8:26 μ.μ.
  “Ανοιξτε ρε το δρομο παλι που αποκλεισατε το Ηρακλειο απο τον εξω κοσμο και θελεται να το αποτελειωσεται!!!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΗΔΙΟ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ???”

  ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΡΟΜΟ ΓΡΑΦΕΙΣ;
  ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ;
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. 27 Νοεμβρίου 2014 - 8:26 μ.μ.
  “Ανοιξτε ρε το δρομο παλι που αποκλεισατε το Ηρακλειο απο τον εξω κοσμο και θελεται να το αποτελειωσεται!!!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΗΔΙΟ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ???”

  ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΡΟΜΟ ΓΡΑΦΕΙΣ;
  ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ;
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;
  ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. 27 Νοεμβρίου 2014 - 9:40 μ.μ
  το χαζο μας κανεις ρε φιλε το δρόμο μπροστά στο σταθμό φετος ηρθες στο Ηράκλειο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. 28 Νοεμβρίου 2014 - 11:26 μ.μ
  Δηλαδή εννοείς να κλείσει την τρυπά (και κατά τους καραγκιόζηδες της πόλης-θεατράκι), γιατί αλλιώς δεν ανοίγει δρόμος.
  αν εννοείς κάτι τέτοιο συμφωνώ και επαυξάνω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΑΥΤΗ Η ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΠΙΘΑΜΗ; ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΘΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝΕ; ΤΙ ΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΕΝΤΡΑ (που θέλουν μόνο βάψιμο, ούτε πότισμα, ούτε κλάδεμα ούτε κάποια άλλη περιποίηση)
  ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ , (ΛΑΘΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ) ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ήδη έξω από το εργοτάξιο του παιδικού σταθμού αρχίσαν να ξηλώνουν τα δέντρα... αλλού κλαριά αλλού ολόκληρα... περίεργο που κανένας δε μιλάει για όλα αυτά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. 28 Νοεμβρίου 2014 - 11:26 μ.μ
  ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΚΙΝΗΣΗ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ....ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΙΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!ΝΑ ΚΛΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΚΤΛ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΨΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ( ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ) ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ Η ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΥΖΕΡΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. 1 Δεκεμβρίου 2014 - 2:49 μ.μ
  “ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ”

  τι να κλείσει;;;;;
  και όταν λες να ανοίξει τι εννοείς;; να μπαζώσουνε την τρυπά που έφτιαξε ο μαστορακος έξω από τον σταθμό;;;
  Δεν πρόκειται να το κάνουν γιατί υπάρχουν συμφέροντα ΚΑΠΟΙΕΣ και ΚΑΠΟΙΟΙ φάγανε πολλά από αυτόν το λάκκο

  Όσο για τα σαμαρακια δεν πρόκειται να τα βγάλουνε γιατί σε λίγο καιρό θα γίνεται της πόλης λίγο παραπάνω από τον σταθμό που φτιάχνουν και οι άρχοντες ίσως χάσουν την ησυχία τους εκεί στην κηφισιας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΑΣ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙ ΣΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ο Μπαμπαλος τα περί σταθμού και τα είχε πει και τα είχε γράψει στο πρόγραμμα του, και γι αυτό βγήκε ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
  Εκτός και αν θεωρείς ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ όποτε αλλάζει το πράμα..

  Όσο για την Κηφισιάς που έγινε έτσι, ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΥ δεν τολμά να ξανακατέβει που και ΑΥΤΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Οι κάτοικοι της Κηφισίας θέλουν να γίνει παιδικός σταθμός στη Χρυσανθέμων αλλά όχι σταθμός ΗΣΑΠ στο σπίτι τους, η Πολυτεχνείου έχει γίνει Αχαρνών πνιγμένη στο καυσαέριο ενώ η Κηφισίας απολαμβάνει τα σαμαράκια και τις άλλες παρεμβάσεις. Τελικά στο τέλος θα βάλουν και μπάρες να περνάνε από τη Κηφισίας μόνο όσοι είναι από σόι.

  Τώρα για το Μπάμπαλο όταν έλεγε για το σταθμό ΗΣΑΠ μάλλον εννοούσε παιδικό σταθμό και δε κατάλαβαν καλά οι ηρακλειώτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΠΡΟΣ
  Ανώνυμος
  2 Δεκεμβρίου 2014 - 8:35 μ.μ

  Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ
  ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΩΣΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ)
  Η ΠΟΙΟ ΑΝΕΞΟΔΗ (ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

  ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ (=ο ανέντιμος άνθρωπος)
  ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ

  ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΙΣ ΜΟΥΝΤΖΕΣ..

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΔ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ........ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΟΤΗΛΙΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ????? ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή