Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM


Μια ακόμη απόφαση δήθεν «αντίθετη στα πιστεύω του» πήρε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος προχωρώντας σε τρεις νέες απολύσεις εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοσταθμό «Επικοινωνία 94 FM»!

Δεν πάει καιρός από την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που προκάλεσαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης με θέμα την ανάκληση των πέντε πρώτων πραξικοπηματικών απολύσεων στον «Επικοινωνία». Τότε, ο Δήμαρχος υποστήριξε πως «η απόφαση των απολύσεων ήταν αντίθετη σ’ αυτά που πιστεύει».. Το απέδειξε περίτρανα μετά από εικοσιοκτώ μέρες, προσθέτοντας στις πρώτες πέντε απολύσεις, άλλες τρείς!

Στη χτεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Επικοινωνία, με ψήφους πέντε υπέρ έναντι τριών κατά, στο όνομα πάντα του "εξορθολογισμού" της επιχείρησης, επικυρώθηκε η απόφαση του Δημάρχου και της παράταξης του για την απόλυση των ηχοληπτών Γκοτζίνα και Κυριακάκη και του δημοσιογράφου Ζυγογιώργου.

Παράλληλα μετακινήθηκε η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ρ/σ, σε άλλη υπηρεσία και ένας ακόμη δημοσιογράφος στο γραφείο Τύπου του Δήμου.

Η Δημοτική Κίνηση του « Δικτύου Πολιτών- Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» μέσω του εκπρόσωπού της στο Διοικητικό Συμβούλιο κατήγγειλε για μια ακόμη φορά την απαράδεκτη αντεργατική, πραξικοπηματική πολιτική της πλειοψηφίας και ζητά την ανάκληση των απολύσεων.

Τονίζουμε πως με την συνεχή απαξίωση και αποδυνάμωσή του, το δημοτικό ραδιόφωνο θα αποτελεί «στον επόμενο τόνο» παρελθόν. Και την ταφόπλακά του θα την βάλει, όχι «αντίθετα» όπως αποδεικνύεται πλέον περίτρανα, αλλά απόλυτα συνεπής στο σχέδιο και τα πιστεύω του ο Δήμαρχος της πόλης Ν. Μπάμπαλος.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

7 σχόλια:

 1. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε μια πιο προσεκτική προσέγγιση των απολύσεων, είναι ξεκάθαρο ότι (ως τώρα) αποχαιρέτησαν τη συχνότητα όλοι όσοι είχαν συνδεθεί στενά επαγγελματικά και κοινωνικά με τον πρώην Δήμαρχο (2010-14) Παντελή Βλασσόπουλο. Καθόλου περίεργο αυτό αφού είναι συνηθισμένο φαινόμενο στη δημόσια διοίκηση και είναι προσφιλής τακτική, όλων όσων νοσταλγούν τις πρακτικές της Ελλάδας του 1981 του ιδρυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Υποτίθεται ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι ακομμάτιστοι κι όχι να συνδέονται στενά επαγγελματικά και κοινωνικά με τον κάθε δήμαρχο. Αυτό ισχύει για όλους και να γίνει αξιολόγηση από τρίτους ώστε να απολυθούν όσοι πρέπει χωρίς την παρέμβαση κανενός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. το τι πιστεύει και τι υποστηρίζει ακόμα και ένας εργαζόμενος είναι δικαίωμα του, το να αξιολογείται σύμφωνα με το ποιον υποστήριξε αυτό δεν έχει να κάνει με κανόνα της δημοκρατίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το ποιόν υποστηρίζει να το κρατάει για τον εαυτό του αυτό είναι το σωστό κι όχι να το κάνει σημαία και μετά να κάνει τον έξυπνο ότι τάχα το κανε για τη δημοκρατία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. αυτό να το πεις σε εκείνους τους εργαζόμενους βρίσκονται ανοικτά στο πλάι του μπάμπαλου, και μάλιστα μία από αυτές είναι πλέον η τσαρίνα του δημαρχείου ή μήπως δεν ισχύει το ίδιο και για αυτούς? ή θα πρέπει ο επόμενος που θα εκλεγεί να τους πάρει το κεφάλι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή