ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM

Μια ακόμη απόφαση δήθεν «αντίθετη στα πιστεύω του» πήρε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος προχωρώντας σε τρεις νέες απολύσεις εργαζομένων στο δημοτικό ραδιοσταθμό «Επικοινωνία 94 FM»!

Δεν πάει καιρός από την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που προκάλεσαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης με θέμα την ανάκληση των πέντε πρώτων πραξικοπηματικών απολύσεων στον «Επικοινωνία». Τότε, ο Δήμαρχος υποστήριξε πως «η απόφαση των απολύσεων ήταν αντίθετη σ’ αυτά που πιστεύει».. Το απέδειξε περίτρανα μετά από εικοσιοκτώ μέρες, προσθέτοντας στις πρώτες πέντε απολύσεις, άλλες τρείς!

Στη χτεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Επικοινωνία, με ψήφους πέντε υπέρ έναντι τριών κατά, στο όνομα πάντα του "εξορθολογισμού" της επιχείρησης, επικυρώθηκε η απόφαση του Δημάρχου και της παράταξης του για την απόλυση των ηχοληπτών Γκοτζίνα και Κυριακάκη και του δημοσιογράφου Ζυγογιώργου.

Παράλληλα μετακινήθηκε η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ρ/σ, σε άλλη υπηρεσία και ένας ακόμη δημοσιογράφος στο γραφείο Τύπου του Δήμου.

Η Δημοτική Κίνηση του « Δικτύου Πολιτών- Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» μέσω του εκπρόσωπού της στο Διοικητικό Συμβούλιο κατήγγειλε για μια ακόμη φορά την απαράδεκτη αντεργατική, πραξικοπηματική πολιτική της πλειοψηφίας και ζητά την ανάκληση των απολύσεων.

Τονίζουμε πως με την συνεχή απαξίωση και αποδυνάμωσή του, το δημοτικό ραδιόφωνο θα αποτελεί «στον επόμενο τόνο» παρελθόν. Και την ταφόπλακά του θα την βάλει, όχι «αντίθετα» όπως αποδεικνύεται πλέον περίτρανα, αλλά απόλυτα συνεπής στο σχέδιο και τα πιστεύω του ο Δήμαρχος της πόλης Ν. Μπάμπαλος.