Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ


Ανακοίνωση Δήμου Ηρακλείου: "Στήριξη στα μουσικά σχολικά συγκροτήματα των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης παρέχει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με την υλοποίηση του σχετικού προγράμματος, το οποίο παρέχει βοήθεια στην εξάσκηση αλλά και τη στελέχωση των μουσικών συνόλων.

Για την ακρίβεια, το πρόγραμμα στήριξης προβλέπει:

- Για τα συγκροτήματα που έχουν απαρτία οργάνων, το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου θα προσφέρει βοήθεια στην μελέτη, στην ενορχήστρωση, στα φωνητικά και στις πρόβες, με προοπτική την διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων στον Δήμο. (Π.χ. Φεστιβάλ Σχολικών Μουσικών Συγκροτημάτων και όχι μόνο).

- Για τα συγκροτήματα που έχουν ελλείψεις σε μουσικούς, θα γίνει προσπάθεια αυτές να καλυφθούν. Όσο μεγαλύτερη συμμετοχή θα υπάρξει, τόσο αυξάνονται οι δυνατότητες να αλληλοσυμπληρωθούν τα κενά και να μπορέσουν να συμμετάσχουν και αυτά τα σύνολα στην παραπάνω δράση.

- Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται όσοι γνωρίζουν να παίζουν οποιοδήποτε μουσικό όργανο, ή τραγουδούν, για την δημιουργία νέων μουσικών συνόλων, ή για την ένταξή τους στα γκρουπ που έχουν ελλείψεις.

Η Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής καλεί τα μουσικά σχολικά συγκροτήματα Γυμνασίων και Λυκείων, αλλά και μεμονωμένους μουσικούς να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Βοήθεια και Ενίσχυση Σχολικών Μουσικών Συγκροτημάτων», δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα 2132000286 και 2132000287 και στο mail gr.politismos@iraklio.gr.".

Από www.zonews.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου