MΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΧΩΡΙΟ

Είναι πλέον προφανές ότι η νέα διοίκηση του δήμου Ηρακλείου Αττικής βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να παραλάβει έναν δήμο με χρήματα στο ταμείο αλλά και με έτοιμες αποφάσεις για την ολοκλήρωση κάποιων έργων που όσο και να προσπαθεί ο κύριος Μπάμπαλος να καρπωθεί δεν μπορεί να πείσει τους δημότες.

Αφενός για να δοθεί το πράσινο φως για όποια εργασία χρειάζεται χρόνος από τις αρμόδιες υπηρεσίες, περιφέρεια κτλ. Αφετέρου χρειάζονται και τα απαραίτητα ποσά που θα καλύψουν αυτές τις δαπάνες.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 έχουν μεσολαβήσει σχεδόν 4 μήνες, άραγε σε αυτό το διάστημα το οικονομικό επιτελείο του Κου Μπάμπαλου έκανε θαύματα και κατάφερε από έναν δήμο χρεωμένο όπως έλεγε να εξασφαλίσει πλεόνασμα διαθέτοντας σε έργα?
Άραγε σε αυτό το διάστημα των 4 μηνών κατάφερε να προσπελάσει τις όποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να λάβει σε χρόνο ρεκόρ! την έγκρισή για την έναρξη εργασιών.

Επιπλέον η νέα δημοτική αρχή ανακοίνωσε την μείωση στα τροφεία των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Είναι λοιπόν φανερό ότι η διοίκηση του δήμου μας έχει την αγωνία να δείξει ότι κάνει έργο με την ανάληψη των καθηκόντων της. Αυτή η τακτική μου θυμίζει τους πρώτους μήνες δημαρχίας του Στ. Γεωργόπουλου ο οποίος στην συνέχεια (1 χρόνο μετά) εμφάνισε το παραποιημένο δημοσίευμα της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ που εμφάνιζε δήθεν τον δήμο Ηρακλείου στους 10 πιο χρεωμένους δήμους της χώρας, και παραδόξως το βρήκαμε μπροστά μας. (http://irakleionews.blogspot.gr/2010/01/blog-post_3851.html)