Τρίτη, Μαρτίου 24, 2015

Στον καθαρισμό του οικοπέδου που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Ηρακλείου με την οδό Ζεφύρου προχώρησαν πριν από λίγες ημέρες τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος ανήκει σε ιδιώτη, είχε καταντήσει τεράστια εστία μόλυνσης σε ένα νευραλγικό σημείο της πόλης (δίπλα σε σχολεία, κατοικίες και επιχειρήσεις) από όπου, συν τοις άλλοις, περνάνε καθημερινά εκατοντάδες οχήματα και πεζοί.

Έχοντας γνώση του θέματος αλλά χωρίς να μπορεί να παρέμβει αυτεπάγγελτα (θυμίζουμε το οικόπεδο είναι ιδιωτικό), ο Δήμος κίνησε όλες τις απαιτούμενες νομικές διαδικασίες για να του επιτραπεί να καθαρίσει το ακίνητο.

Έτσι και έγινε αφού τα συνεργεία του Δήμου κατάφεραν τελικά να μπουν μέσα στο οικόπεδο και, παρουσία Αστυνομίας, να απομακρύνουν τα επικίνδυνα υλικά και να καθαρίσουν τον χώρο.

Παρόμοιες ενέργειες ο Δήμος θα κάνει και σε άλλα τέτοια ακίνητα που θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία και μέχρι όλοι να καταλάβουμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και την πόλη μας.

Από το www.syneidisi.com

Leave a Reply

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Τελευταία σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εφημερεύοντα

Σαν σήμερα

- Copyright © ΗΡΑΚΛΕΙΟ NEWS -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -