Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015

ΤΟ 11o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής Βραβείων του 7ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Πάμε Σινεμά; με τη συμμετοχή 31 ταινιών φτιαγμένες από μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Ταινίες άλλοτε «χωρίς στυλ» αλλά με ύφος, ταινίες που δεν χαρίζονται σε κανέναν, ταινίες που «άλλοτε δείχνουν τα δόντια τους» και άλλοτε «βγάζουν γλώσσα», χαμηλόφωνες και καυστικές, σε κάθε περίπτωση όμως ταινίες φτιαγμένες με ασέβεια και κέφι.

Την εκδήλωση στο κατάμεστο αμφιθέατρο του 9, 84 παρακολούθησαν μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και με την παρουσία τους, τα γέλια τους και τα σχόλια τους έδωσαν πνοή και υπόσταση στο αίτημα «Πάμε Σινεμά».

Η κριτική επιτροπή με συμμετέχοντες τους Φίλιππος Κουτσαφτής - σκηνοθέτης, Θεοδόσης Πελεγρίνης, π. πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Τσεμπερόπουλος - σκηνοθέτης, Κώστας Βουτσάς - ηθοποιός, Δημήτρης Παπαδημητρίου - συνθέτης, μουσικός, Δημήτρης Παναγιωτάτος - σκηνοθέτης, Ορέστης Ανδρεαδάκης - κριτικός κινηματογράφου, Κρατερός Κατσούλης- ηθοποιός και η Κατερίνα Γερονικολού - ηθοποιός, απένειμε τα παρακάτω βραβεία:

Καλύτερη ταινία Δημοτικών Σχολείων: Το Κούρεμα, 11ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής.

Καλύτερη ταινία Γυμνασίων Λυκείων: Il Mondo Reale, Ιταλική Σχολή Αθηνών Βραβεία Ανεξαρτήτου Βαθμίδας.

Α΄Βραβείο: Το Λεωφορείο, Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί.

Β΄βραβείο: Ο Καυγάς, ΓΕΛ Βουλιαγμένης.

Γ΄Βραβείο: Όταν Βλέπω τα Μάτια σου, Ειδικό Γυμνάσιο Ιλίου.

Βραβείο Κοινού: Πρώτα ο Μαθητής, 46ο Λύκειο Αθηνών, το οποίο ψήφισαν 250.000 θεατές.


Από το www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους του πρώην 11ου δημοτικού σχολείου γιατί το σχολείο όπως πολύ καλά θα ξέρουν κάποιοι παράγοντες που ασχολούνται με τα της παιδείας στο Ηράκλειο και αναπαράγουν το σχόλιο ,δεν υφίσταται πλέον έχει καταργηθεί από πέρυσι το καλοκαίρι και συγχωνευτούν οι μαθητές του στο 2ο δημοτικό ,Οπότε διερωτώμαι πως εγινε η βράβευση με την ταμπέλα του 11ου ποιοι εκπρόσωποι παραλάβαν το βραβείο ενος σχολείου που δεν υπάρχει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή