ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαιρικού παρελθόντος συγκεντρώνονται τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου στις 18.00 το απόγευμα στο γήπεδο της οδού Πρασίνου Λόφου στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, σε έναν αγώνα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού αναμετρόνται, σε μια σειρά αγώνων, με τους παλαίμαχους του Ηρακλείου Αττικής και την ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων από ποδοσφαιρικά σωματεία της Αθήνας.

Αντί εισιτηρίου προσφέρει το κοινό τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης – ό,τι μπορεί ο καθένας – προκειμένου να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και από εκεί στους οικονομικά αδύναμους πολίτες του Ηρακλείου.

Σαραβάκος, Βαζέχα, Ρότσα, Μάρκος, Παπαβασιλείου, Πατσιαβούρας, Καλλιτζάκης, Φρατζέσκος, Μάρκος, Μαραγκός, Αστράς, Λαγωνικάκης αλλά και η χρυσή γενιά του Γουέμπλεϊ: ο «στρατηγός» Δομάζος, Φυλακούρης, Γονιός, Κωνσταντίνου, Αθανασόπουλος, κάποια από τα ονόματα που ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν γκολ στην φτώχεια και την κρίση.

Στην ανακοίνωση του δήμου τονίζεται: “Μεγάλη Δευτέρα, 6 Απριλίου στις 18.00 στο γήπεδο επί της οδού Πρασίνου Λόφου. Να είμαστε όλοι εκεί. Θα προηγηθούν αγώνες ανάμεσα στα παιδιά των ακαδημιών των ποδοσφαιρικών σωματείων του Ηρακλείου Αττικής.”


Από το www.syneidisi.com