ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Από την ημέρα που ξεκινήσαμε να παρουσιάζουμε μέσα από φωτορεπορτάζ την δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί σε δρόμους της πόλης, ξαφνικά διάφοροι καλοθελητές της διοίκησης επιτίθενται στο blog με σχόλια και σε πολλές των περιπτώσεων με ελεεινό τρόπο.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όσοι σχολιάζουν και αποδίδουν δόλο για τις αναρτήσεις στο blog, την άποψη για την εικόνα που παρουσιάζει η δημοτική αρχή την είχαμε προβλέψει πολύ πριν από τις δημοτικές εκλογές, διαβάζοντας και ακούγαμε τους τρόπους επίλυσης προβλημάτων που παρουσίαζε τότε ο νυν δήμαρχος.

Επίσης κάτι που πρέπει να υπολογίσουν η διοίκηση και οι καλοθελητές της, δημότες επικοινωνούν με το blog και στέλνουν φωτογραφίες από δρόμους της γειτονιάς τους.

Φυσικά και δεν είναι ιδέα μας η κατάσταση που παρουσιάζεται μέσα από τις φωτογραφίες που καταγράφουν την κακή κατάσταση με την καθαριότητα στον δήμο μας. Φυσικά και υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, και ενδέχεται να έχει επιδεινωθεί σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε παλαιότερα.

Η απορία μας είναι για εκείνους που σχολιάζουν βρίζοντας επειδή χαλάμε την πλασματική εικόνα της διοίκησης, οι οποίοι υπογράφουν ως ανώνυμοι και φυσικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά πως θα πουλήσουν την στήριξη τους όταν δεν εμφανίζεται κάποιο στοιχείο τους, μήπως λοιπόν αυτοί είναι συγκεκριμένα πρόσωπα οι οποίοι εργάζονται πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, δηλαδή να σχολιάζουν στα blog είτε υπέρ της διοίκησης, είτε προσπαθώντας να υποβαθμίσουν κείμενα και αναρτήσεις που εκθέτουν την διοίκηση…