Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015

Το Σάββατο στις 25 Απριλίου στις 5:30 το απόγευμα, στην αίθουσα Τελετών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής (Σοφίας & Νεότητας, πάνω πλευρά του τετραγώνου που εδρεύει το Πολύκεντρο του Δήμου) θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη διάλεξη του Κύκλου Επιμορφωτικών Διαλέξεων που διοργανώνει ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου υπό την επιστημονική επιμέλεια του προέδρου του συλλόγου Δρος, Δαρεμά Γεωργίου.
Προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η κ. Αλίκη Γρηγοριάδου, παιδοψυχίατρος, Δρ. Παν/μιου Αθηνών, Διευθύντρια Μονάδας Εφήβων Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής και Ερευνών. Το καίριο θέμα που θα αναπτύξει στην ομιλία της είναι «Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός: Ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις, πρόληψη και αντιμετώπιση».
Ευελπιστούμε ότι θα μας τιμήσετε με τη παρουσία σας. Μετά το πέρας της διάλεξης θα ακολουθήσει διεξοδική συζήτηση πάνω σε αυτό το ‘καυτό’ πρόβλημα της εποχής μας. Επισημαίνουμε ότι ο σύλλογος Γονέων, με πρωτοβουλία του προέδρου του ΔΣ έχει θεσμοθετήσει την παράλληλη στήριξη των εκδηλώσεων του με δημιουργική απασχόληση των παιδιών με τη φροντίδα εξειδικευμένων παιδαγωγών. Συνεπώς όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να φέρουν μαζί και τα παιδί/παιδιά τους στην εκδήλωση.

Leave a Reply

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Τελευταία σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εφημερεύοντα

Σαν σήμερα

- Copyright © ΗΡΑΚΛΕΙΟ NEWS -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -