Τρίτη, Απριλίου 21, 2015

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΜΟΡΟΥ ΔΗΜΟΥ??


Η υπηρεσία καθαριότητας είναι το πιο κρίσιμο πόστο σε κάθε δήμο. Η εκάστοτε διοίκηση γνωρίζει ότι αν δε μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτή την κρίσιμη υποχρέωση της απέναντι στους δημότες δεν έχει ελπίδες για επανεκλογή.

Συνήθως οι «κούφιες» διοικήσεις αναλώνονται σε επικοινωνιακές μανούβρες ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουν πλασματική εικόνα που θα ξεγελάσει τους δημότες. Φυσικά αγνοούν ότι η καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, η εικόνα που αντικρίζουν στους δρόμους δε μπορεί καθόλου εύκολα να θολώσει από τις διάφορες επικοινωνιακές φανφάρες.

Υπάρχουν καταγγελίες από δημότες ότι η αποκομιδή σκουπιδιών στην περιοχή τους γίνεται κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες, το πιο ενδιαφέρον σε αυτές τις καταγγελίες είναι ότι τα οχήματα αποκομιδής είναι από γειτονικό δήμο.

Ισχύει αυτή η καταγγελία?
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα απορριμματοφόρα του δήμου μας?
Πόσα από τα οχήματα του στόλου είναι μάχιμα?


ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

5 σχόλια:

 1. ΗΡΑΚΛΕΙΟ NEWS
  Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ....όταν ο blogger δεν έχει σύμβαση στο δήμο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 'Συνήθως οι «κούφιες» διοικήσεις αναλώνονται σε επικοινωνιακές μανούβρες ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουν πλασματική εικόνα που θα ξεγελάσει τους δημότες. Φυσικά αγνοούν ότι η καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, η εικόνα που αντικρίζουν στους δρόμους δε μπορεί καθόλου εύκολα να θολώσει από τις διάφορες επικοινωνιακές φανφάρες.'

  ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. όταν ήταν αντιδήμαρχος καθαριότητας ο μοσχονάς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 21 Απριλίου 2015 - 2:17 μ.μ
  Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ)
  ΤΩΡΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
  ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΩΝΥΜΑ.....ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή