Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ


Τι και αν έγινε η προηγούμενη ανάρτηση στην οποία αναφέραμε τους καλοθελητές – αυλοκόλακες, τι και αν καθημερινά παρουσιάζουμε με φωτογραφίες την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους του Ηρακλείου, κάποιοι αφελείς? θρασείς? βλάκες? συνεχίζουν να γράφουν τα σχόλια τους και μάλιστα σε ένα από αυτά έγραφε ότι ζούμε σε άλλο δήμο!!!!

Η εικόνα που ακολουθεί είναι από τον λογαριασμό στο facebook του προϊσταμένου καθαριότητας στον δήμο μας.

Αφενός τον τιμά η συγνώμη του, αλλά αυτό είναι κάτι που φαντάζομαι πρέπει να το κάνει ο πολιτικός του προϊστάμενος ίσως και ο ίδιος ο δήμαρχος, εκτός και αν έχουν διαφορετική άποψη για την κατάσταση της καθαριότητας.


ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

21 σχόλια:

 1. «Τι και αν έγινε η προηγούμενη ανάρτηση στην οποία αναφέραμε τους καλοθελητές – αυλοκόλακες, τι και αν καθημερινά παρουσιάζουμε με φωτογραφίες την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους του Ηρακλείου, κάποιοι αφελείς? θρασείς? βλάκες? συνεχίζουν να γράφουν τα σχόλια τους και μάλιστα σε ένα από αυτά έγραφε ότι ζούμε σε άλλο δήμο!!!!»

  ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ κλπ.
  ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΟΥΡΑΣΗ (ΙΣΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ.

  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ «καλοθελητές – αυλοκόλακες» BLOGER ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΔΙΟΤΙ
  - ΕΠΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ «καλοθελητές – αυλοκόλακες»
  - ΕΠΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΜΑ ΤΟΥ ΟΤ 216, ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ «καλοθελητές – αυλοκόλακες» ΟΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
  - ΕΠΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ «καλοθελητές – αυλοκόλακες» ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΠΥΡΕΣ.
  - ΕΠΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ «ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ «καλοθελητές – αυλοκόλακες»

  ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ BLOGER ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ (τα χω γράψει αυτά ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG) ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.
  ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ «βεβαρημένο παρελθόν» ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

  Γ&Δ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΕΤΣΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 1/2

  Γ&Δ
  δεν θα απολογηθώ εγώ για τις επιλογές καμίας διοίκησης, ακόμα και αν κάποια από αυτές ήταν επιλογή μου να την στηρίξω. Όταν υποστηρίζεις κάτι, εφόσον δεν είσαι πωρωμένος ή δεν έχεις προσωπικό συμφέρον, το κάνεις γιατί μπορεί να έχεις διακρίνει ποιοτικές διαφορές, να θεωρείς ότι αυτό είναι καλύτερο από το άλλο κ.α.

  Δεν υπάρχει διοίκηση που να μην κάνει λάθος επιλογές εκτός από εκείνη που δε κάνει τίποτα.
  Αυτό δε μπορεί να το χρεωθεί κανένας άλλος εκτός από εκείνους που ανάμεσα σε άλλες επιλογές επέλεξαν το λάθος, που και πάλι κάποιους λόγους θα είχαν.

  Την προηγούμενη διοίκηση την έκρινε για τα 4 χρόνια θητείας της στην διαχείριση του δήμου οι δημότες. Ότι και να λέμε για το χθες αυτό κρίθηκε.

  Σε ότι αφορά τα συμφέροντα και τα διάφορα που διαβάζω στα σχόλια και με αφορούν.
  Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι εργαζόμουν στον δήμο από το 1991, σε μία ανέκαθεν προβληματική επιχείρηση. Πιθανόν από αυτούς που γράφουν διάφορα λες και με ξέρουν, να μην είχαν γεννηθεί τότε, ή να μην είχαν καμία σχέση με τον δήμο Ηρακλείου.

  Παρόλο που το ραδιόφωνο ήταν και είναι μια αποκομμένη πραγματικότητα από τον υπόλοιπο δήμο, κάποιος μπορούσε να μαθαίνει τι γίνεται στον δήμο και να ενημερώνεται κυρίως για τα στραβά και τα παράδοξα κάθε διοίκησης.

  Αυτό το γράφω να κάνω γνωστό ότι έχω μεγάλη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια τα πεπραγμένα όλων των διοικήσεων που πέρασαν στον δήμο Ηρακλείου από το 1991 μέχρι σήμερα. Η πρώτη φορά που στήριξα υποψήφιο ήταν ο πρώην δήμαρχος και φυσικά ποτέ δε ζήτησα κάτι για αντάλλαγμα. Αυτό που μου έχει χρεωθεί όσο αντάλλαγμα η σύμβαση δηλαδή στην ΚΕΑΗΔΗΑ ήταν διότι υπήρχε ένα σχέδιο του οποίου μέρος του ήταν ορατό
  καθώς αφορούσε την ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης αιτημάτων, η οποία για να γνωρίζεις και εσύ, σχεδιάστηκε από το μηδέν με σκοπό και με δυνατότητα να λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες του δήμου ηλεκτρονικά, ο τότε γενικός και μακαρίτης πλέον Ηλίας Θεοδώρου, αποφάσισε να λειτουργήσει αυτή η πλατφόρμα μόνο για την διαχείριση αιτημάτων για τους δημότες, και είχε ένα δίκιο γιατί ήθελε πολύ χρόνο μέχρι να εκπαιδευτούν όλοι οι εργαζόμενοι του δήμου και να περάσει αρμονικά από το γραφειοκρατικό στο ηλεκτρονικό πλαίσιο η λειτουργία των υπηρεσιών.

  μετά από αυτό και ενώ είχαμε πρόβλημα με την εταιρία που είχε δημιουργήσει την ιστοσελίδα του δήμου και είχε την δωρεάν υποστήριξη της!, αποφασίσαμε ότι είναι ευκαιρία να δημιουργηθεί μία νέα πιο σύγχρονη ιστοσελίδα που θα μπορούσε να υποστηρίξει ηλεκτρονικά την εφαρμογή μέσω διαδικτύου. Μετά από πάρα πολλά εμπόδια καταφέραμε να λειτουργεί παράλληλα με την παλιά σαν προσφορά της ΚΕΑΗΔΗΑ στον δήμο, και με διαφορετικό domain name.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 2/2

  Έγιναν τιτάνιες προσπάθειες για να αξιοποιήσουμε πληρωμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως το GIS και το WIFI αλλά τα εμπόδια ήταν ανυπέρβλητα, ας το δοκιμάσει τώρα ο δήμαρχος να δει την γλύκα. το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό καθώς υπήρχαν επιρροές προς στελέχη της διοίκησης από εκείνους που ευθύνονταν για το ότι δεν λειτουργούν ακόμα, και βλέποντας αυτή την κατάσταση αποχωρήσαμε από κάθε προσπάθεια.

  Για να γίνουν όλα αυτά (περιέγραψα μερικά) αν κάποιος θέλει μπορώ να του αναφέρω όσα έγιναν συνολικά και όσα δεν έγιναν που μπορούσαν να γίνουν, χρειάζονταν πολλές ώρες εργασίας και εργασίας που να πληρώνεσαι.

  Επειδή στο ραδιόφωνο δεν πληρωνόμασταν, για να συμμετάσχω σε αυτό σήμαινε περισσότερες ώρες εργασίας και όχι μόνο στο γραφείο, αλλά και ευθύνη καθώς υπήρχε ένα χρονοδιάγραμμα εκεί λοιπόν ήρθε η σύμβαση με την ΚΕΑΗΔΗΑ των 600 ευρώ που ήταν η επιπλέον πληρωμή για όσα έγιναν από την άνοιξη του 2011 μέχρι τον Μάιο του 2014

  Δεν πληρώθηκα για να κάθομαι, αυτή η σύμβαση δεν ήταν κανένα προιόν προεκλογικής συμφωνίας, και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά για τους δημότες που μπορούσαν να κρίνουν οι ίδιοι την ποιότητα και την χρησιμότητα των νέων εργαλείων.

  Παρόλο που είχα σημαντικό ρόλο σε αυτές τις δημιουργίες όχι μόνο δεν αξιοποιήθηκα από την νέα διοίκηση αλλά επειδή είχα υποστηρίξει την προηγούμενη διοίκηση απολύθηκα μετά από 24 χρόνια από τον δήμο χωρίς αιτία απόλυσης.

  Όσο ήμουν εργαζόμενος σε επιχείριση του δήμου αυτό δε μου στερούσε το δικαίωμα να είμαι δημότης και να έχω γνώμη και άποψη για τα δημοτικά.

  Το μπλοκ έγινε το 2007 όταν για πρώτη φορά ο δήμος μας γνώριζε καινούργια ήθη και έθιμα από τον τότε δήμαρχο και ενώ γίνονταν το έλα να δεις, ο τοπικός τύπος όπως γίνεται ΠΑΝΤΑ δεν ασχολούνταν με τα παράδοξα της τότε διοίκησης, οπότε ως δημότης τότε θεώρησα ότι πρέπει να γίνει ένα "κανάλι" που να ενημερώνει και για αυτά τους δημότες.

  Από όλους αυτούς που γράφουν για μένα, κανένας από αυτούς δε με γνωρίζει, με κανέναν δεν έχω ανταλλάξει κουβέντα, που σημαίνει ότι δε με γνωρίζουν και απλά γράφουν ότι γράφουν για να απαξιώσουν το μπλοκ επειδή εμφανίζει την άλλη εικόνα από αυτή που θέλουν να φαίνεται για τον δήμαρχο τους.

  Αυτά προς το παρόν, φυσικά δεν ελπίζω ότι οι καλοθελητές θα σταματήσουν να κράζουν έτσι και αλλιώς ότι έγραψα δεν αφορά εκείνους αλλά τους πιο ψύχραιμους και σκεπτόμενους αναγνώστες του μπλοκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΤΟ ΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΦΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΚΟΡ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑΤΑ

  Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑΤΑ

  ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;;;

  ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 'εφόσον δεν είσαι πωρωμένος ή δεν έχεις προσωπικό συμφέρον'

  XAXAXAXAXAXAXA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 'Από όλους αυτούς που γράφουν για μένα, κανένας από αυτούς δε με γνωρίζει, με κανέναν δεν έχω ανταλλάξει κουβέντα, που σημαίνει ότι δε με γνωρίζουν και απλά γράφουν ότι γράφουν για να απαξιώσουν'

  ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;;;;;;

  ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ $$$$$$ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΣΙΓΑ ΠΕΤΣΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ........ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΔΟΥΣ ....ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Να σε ρωτήσω κάτι blogger ?
  Γιατί αποφάσισες να αποκαλύψεις μετά από 8 χρόνια ανωνυμίας την ταυτότητά σου ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. και να συμπληρώσω την ερώτηση μου: "... και ενώ πλέον όλοι γνωρίζαμε ποιος είναι ο blogger...? "

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Δεν είμαι ο blogger αλλά ο ίδιος σε ανάρτηση χτες έγραφε και πιστεύω πρέπει να μας το αναλύσει κι άλλο:


  'υπογράφουν ως ανώνυμοι και φυσικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά πως θα πουλήσουν την στήριξη τους όταν δεν εμφανίζεται κάποιο στοιχείο τους, μήπως λοιπόν αυτοί είναι συγκεκριμένα πρόσωπα οι οποίοι εργάζονται πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, δηλαδή να σχολιάζουν στα blog είτε υπέρ της διοίκησης, είτε προσπαθώντας να υποβαθμίσουν κείμενα και αναρτήσεις που εκθέτουν την διοίκηση'

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Δεν ξέρω ποιος είσαι συ που απαντάς... εγώ αναφέρομαι στον Ενεργό Πολίτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΕΝΕΡΓE ΠΟΛΙΤΗ

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ BLOG (και σαν ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ έβγαινα τότε και όχι μόνο ) ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ BLOG ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΛΟ (ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ)
  ΑΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΣΕ ΠΟΥ πιστεύω ότι Ο Ν.Σ ΕΠΕΙΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ας πούμε).

  2. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ. ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ (στην καθημερινότητα του πολίτη ) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ. ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,
  ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.

  3. ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ; ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ. Απ ότι φαίνεται έτσι θα γίνει κάτι καλό στο Ηράκλειο ΜΟΝΟ.

  4. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 2010 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟ (ΚΑΙ ΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ κλπ όπως έλεγε, αν χρειαζόταν ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΘΩ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΣΟΥ) ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟ. ΕΣΦΑΛΑ και χάθηκε μια ευκαιρία ΑΚΟΜΑ

  5. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ή ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ,
  ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,

  Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :
  ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝΤΡΑ κλπ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ)
  ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ
  ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ και όχι να εθελοτυφλείς (ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ και άρα εσύ να κερδίσεις ……) ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. 4:33 μ.μ.

  ρε παιδί μου ο Ενεργός Πολίτης (εδώ γελάμε...) έχει ήδη τοποθετηθεί στο θέμα, ότι οι ανώνυμοι είναι έμμισθοι και η δουλειά τους είναι να σχολιάζουν και οι επώνυμοι πουλάνε την υποστήριξή τους!!!!

  Γιαυτό καλό είναι να μας το αναλύσει περισσότερο να το καταλάβουμε καλύτερα!!!!

  Γ&Δ

  ο χρόνος έδειξε ότι όσοι είμασταν τότε υπέρ του blogger ήταν σφάλμα μας το θέμα είναι ότι σε μια θητεία καταστροφική σα του Βλασσόπουλου έρχεται μια άλλη θητεία που μας λένε 'εντάξει είπαμε για πράσινο και κήπους και άλλα αλλά τι να κάνουμε αφού δεν έμεινε και τίποτα ατσιμέντωτο μη μιλάτε' και μας δουλεύουν κανονικά η μόνη λύση είναι από τώρα να γίνουν κινήσεις με νέα πρόσωπα ώστε να φύγουν όλοι οι παλιοί και να πηγαίνουν στο ουζερί να τα πίνουν ή να πάνε να μείνουν στο γηροκομείο!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :
  ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝΤΡΑ

  Tην ευαισθησία την έχει επιλεκτικά και δε περιλαμβάνει ας πούμε τα δέντρα που κόβουν οι εργολάβοι :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. προς 29 Απριλίου 2015 - 3:10 μ.μ.

  Θα ξεκινήσω από την 2η ερώτηση σου, δεν γνώριζαν ποιος διαχειρίζονταν το blog υπέθεταν μόνο, όσο για την 1η ερώτηση, πλέον δεν είμαι εργαζόμενος στον δήμο οπότε δεν υπάρχει λόγος ανωνυμίας.

  Σε ότι αφορά την εύστοχη ένσταση του Γ&Δ, πριν από τις δημοτικές εκλογές είχα γράψει ένα κείμενο σχετικά με την υπηρεσία καθαριότητας, για τον μικρό αριθμό εργαζομένων, για τον προβληματικό στόλο, για το ότι ο αριθμός των υπαλλήλων υπολογίζεται ανα δημότη, σύμφωνα με τους εκλογικούς καταλόγους και όχι σύμφωνα με το πόσοι κατοικούν στον δήμο, με αποτέλεσμα ο υπολογισμός αυτός να γίνεται κατά το 1/3.

  Μάλιστα στο ίδιο κείμενο ανέφερα ότι με αυτά τα δεδομένα και εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουν πως θα εκπληρώσει τις υποσχέσεις του ο μπάμπαλος σχετικά με την καθαριότητα...

  Επίσης ο αντιδήμαρχος καθαριότητας είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήταν και επί βλασσόπουλου, τότε ήταν κακός και σήμερα καλός για τα στελέχη της δημοτικής παράταξης?

  Κλείνοντας να σου πω ότι δεν με έπιασε ξαφνικά ευαισθησία για την καθαριότητα, το blog είναι ανοικτό όποιος θέλει μπορεί να ανεβάσει φωτογραφίες ή να γράψει τις ενστάσεις του για όποια διοίκηση θέλει, το ίδιο μπορούσε να το κάνει και στο παρελθόν, σε ότι αφορά το κοινό συμφέρον φυσικά και για μένα είναι πάνω από το προσωπικό με την λεπτομέρεια ότι η οπτική του καθενός για το κοινό συμφέρον δεν είναι απαραίτητο ότι συμβαδίζει ή για κάποιον μπορεί να έχει βάθος χρόνου ενώ κάποιους να σταματάει στο τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Και κάτι για τον φίλο μου τον Γ&Δ που λογικά θα το είχε διαβάσει αλλά έχουν περάσει περίπου 2 χρόνια

  http://irakleionews.blogspot.gr/2013/08/blog.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΕΙΣ

  'υπογράφουν ως ανώνυμοι και φυσικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά πως θα πουλήσουν την στήριξη τους όταν δεν εμφανίζεται κάποιο στοιχείο τους, μήπως λοιπόν αυτοί είναι συγκεκριμένα πρόσωπα οι οποίοι εργάζονται πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, δηλαδή να σχολιάζουν στα blog είτε υπέρ της διοίκησης, είτε προσπαθώντας να υποβαθμίσουν κείμενα και αναρτήσεις που εκθέτουν την διοίκηση'

  KAI META ΛΕΣ

  'Θα ξεκινήσω από την 2η ερώτηση σου, δεν γνώριζαν ποιος διαχειρίζονταν το blog υπέθεταν μόνο, όσο για την 1η ερώτηση, πλέον δεν είμαι εργαζόμενος στον δήμο οπότε δεν υπάρχει λόγος ανωνυμίας.'

  ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΠΛΕΞΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΧΑΛΑΡΟΥΗΤΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ 3ΗΜΕΡΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΜΙΑ ΠΑΧΥΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η "ΦΕΤΑ" Κ ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. 30 Απριλίου 2015 - 4:08 μ.μ

  Πες μου τι καταλάβες γιατί δε κατάλαβα τι υπονοείς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ENAS KONTOΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΔΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕΤΑΛ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: "ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΑΕΔΗΑ"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή