Η ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Στόλος ακινητοποιημένος, αποκομιδή απορριμμάτων δύο φορές την εβδομάδα, κλαδιά στους δρόμους περισσότερο από ένα μήνα είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα.

Μήπως ο Δήμαρχος θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές αρμοδιοτήτων όπως έπραξε στην περίπτωση της Αντιδημάρχου Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού σε όσους συνεργάτες του δεν μπορούν να τα καταφέρουν;



Ίσως αυτή η λύση να είναι λιγότερό επώδυνη σε σχέση με τυχόν προεκλογικές δεσμεύσεις από το να αλλάξει τελείως τα «πρωτοκλασάτα» στελέχη.

Να θυμίσουμε ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος (περιβάλλοντος) είχε στοχοποιήθει με ανακοινώσεις και τοποθετήσεις στα Δημοτικά Συμβούλια ως υπεύθυνος για την κακή εικόνα που παρουσιάζε η πόλη σε θέματα καθαριότητας την περίοδο που η παράταξη του δημάρχου ήταν αντιπολίτευση και ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος κατείχε την ίδια θέση με σήμερα.

Πόσο χρόνο ακόμα σκοπεύει ο δήμαρχος να του παραχωρήσει έτσι ώστε να αποδειχθεί αν ευθυνόταν ο τότε δήμαρχος που τον απάλλαξε από την αντιδημαρχία ή τελικά ο ίδιος.

Πάντως ο χρόνος για τους πολίτες φαίνεται να έχει τελειώσει αφού η καθαριότητα στην πόλη είναι στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών.



Το παράδοξο βέβαια είναι ότι αντί να αντιδρούν οι υπεύθυνη στην κριτική, αντιδρούν εργαζόμενοι λες και εκπροσωπούν την διοίκηση. Κανένας δε μιλάει ότι είναι ευθύνη των εργαζομένων η κακή κατάσταση στην Διεύθυνση περιβάλλοντος, γιατί άραγε κάποιοι εργαζόμενοι αντιδρούν σα να θέλουν να προστατεύσουν τους υπεύθυνους, δε τους ενδιαφέρει άραγε η αναποτελεσματικότητα της διοίκησης στον τομέα της καθαριότητας;