Τρίτη, Μαΐου 19, 2015

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ


Στην προμήθεια 200 κάδων απορριμμάτων, που θα τοποθετηθούν σε καίρια σημεία της πόλης προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση. Σύμφωνα με τη δέσμευση της δημοτικής αρχής, η προμήθεια και, ακολούθως, η κατανομή των κάδων θα γίνει όσο το δυνατό συντομότερο για να καλυφθούν οι ανάγκες της Καθαριότητας.

«Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σε κάδους είναι για περισσότερο αριθμό. Εντούτοις τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε άμεσα και συνολικά σε μια μαζικότερη προμήθεια. Χτίζουμε μια σταθερή οικονομική βάση στο δημοτικό ταμείο που την επόμενη περίοδο θα μας επιτρέψει να έχουμε καλύτερο προγραμματισμό και αποτελεσματικότερη υλοποίηση δράσεων στον τομέα Καθαριότητας. Μέχρι τότε, όμως, η πόλη δεν μπορεί να μείνει χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Για αυτό το λόγο προχωράμε σε αυτή τη μερική προμήθεια κάδων, για να εξυπηρετηθούν σημεία της πόλης που παρουσιάζουν ανάγκες», σχολίασε σχετικώς στην εισήγησή του στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.


Από το www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

5 σχόλια:

 1. ΠΟΙΑ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΡΕ ΜΠΑΜΠΑΛΕ;;;;;;;


  ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΌΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΔΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΔΟΥ ?>>>>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καίρια σημεία;;;;;;;;;;

  Γύρω από το έκτρωμα του παιδικού σταθμού είναι γεμάτο διαλυμένους κάδους και οι καινούριοι κάδοι που είχε παραγγείλει ο Βλασσόπουλος όπως λέει ο Γ&Δ φτάσαν λίγο μετά το σπίτι του Βλασσόπουλου!!!!!!

  Κατά τα άλλα οι περίοικοι είχαν την εντύπωση πως λόγω του παιδικού σταθμού τουλάχιστο θα γινόταν κάτι για την καθαριότητα. Προβλέπω να τους τρώει η βρώμα από τα πάμπερς!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς διαλυμένοι κάδοι και σκουπιδαριό μετά το πέρασμα του απορριματοφόρου εδώ υποτίθεται θα προστεθούν και τα σκουπίδια από τον τεράστιο παιδικό σταθμό που χτίζουν:

  http://tinypic.com/r/fbyuio/8

  Πάλι Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς διαλυμένος κάδος οι καινούριοι κάδοι πήγαν μέχρι Θράκης και Τζουμαγιάς κοντά στο σπίτι του Βλασσόπουλου και πιο πάνω έμεινε αυτή η κατάσταση:

  http://tinypic.com/r/2mci0ow/8

  Πιο πάνω στη Τζουμαγιάς αμέτρητοι μικροί κάδοι και κάδος για μπάζα! παρατημένος στο δρόμο

  http://tinypic.com/r/xm5x7p/8

  Μεταξύ Ματρώζου και Χρυσανθέμων η Τζουμαγιάς έχει τουλάχιστο 20 μικρούς κάδους κι άλλους τόσους το αντίστοιχο τμήμα της Ματρώζου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή