Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 24-6 ΣΤΙΣ 17:15


1.«Μεταβολές στους οριστικούς βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου σύμφωνα με το άρθρο 174 παρ. 1δ & 2 του Ν. 3463/2006 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα».(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Π.ΛΑΜΠΡΟΥ- Αντ/χος κ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ)

2.«Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων.»

Σχετικά: 1) Αίτηση της κ. MERTKOLA SHEQERE, με αριθ. πρωτ. 7839/28-04-2015 & Διπλότυπο είσπραξης υπ΄αρ. 100681/12-11-2013.

2) Αίτηση του κ. HAMZALLARI XHEVDET, με αριθ. πρωτ. 2672/05-02-2015 & Διπλότυπο είσπραξης υπ΄αρ. 101119/13-12-2013.

3) Αίτηση του κ. ΚΑΚΚΑΒΑ ΙΩΑΝΝΗ, με αριθ. πρωτ.:270/8-1-2015.

4) Αίτηση του κ. ΒΩΒΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, με αριθ. πρωτ.:8647/12-5-2015

5) Αίτηση του κ. ΠΕΡΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, με αριθ. πρωτ.:21233/16-12-2014

6) Αίτηση της κ. ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, με αριθ. πρωτ.:9657/22-5-2015

(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Π.ΛΑΜΠΡΟΥ- Αντ/χος κ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ)

3.Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Ασφάλιστρα μεταφορικών μέσων» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΦΩΚΑ)

4.Λήψη απόφασης για την α) Έγκριση απόδοσης του υπ’ αριθμόν Χ.Ε. Α448/15 Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής, για την κάλυψη δαπανών συμμετοχής στο συνέδριο της ΚΕΔΕ (7-9/5/2015),ποσού 1.500,00 € , σε βάρος του Κ.Α. 00-6421.001 του πρ/σμού του Δήμου οικ. έτους 2015, και β) Την απαλλαγή της υπολόγου Περάκη Μαρίας του Ιωάννη .

5. «Έγκριση μελέτης για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΟΔΩΝ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ» με AM 46ΤΥ/2015». (ΕΙΣΗΓ: ΠAΠΑΛΑΜΠΡΟΣ- Αντ/χος κ. ΖΟΎΡΟΥ)

6.Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Νικολάου Μπάμπαλου για την υπογραφή σύμβασης στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων για την χρηματοδότηση του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ». ». (ΕΙΣΗΓ: ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ- Αντ/χος κ. ΖΟΎΡΟΥ)

7.Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ» με ΑΜ 16/2013. (ΕΙΣΗΓ: ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ- Αντ/χος κ. ΖΟΎΡΟΥ)

8.«Άρση και μερική επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στην ιδιοκτησία Φραγκίσκου Γουλιέλμου στα Ο.Τ. 406, 406α & 407 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου μας, σε συμμόρφωση προς την υπ’ αριθμ. 5419/2009 απόφαση Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.-Εξέταση της δυνατότητας απευθείας αγοράς του οικοπέδου ιδιοκτησίας Φ. Γουλιέλμου»

(ΕΙΣΗΓ: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ- Αντ/χος κ. ΖΟΎΡΟΥ)

9.Διοργάνωση συναυλίας στις 28/06/2015, στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου. (ΕΙΣΗΓ: ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ- Αντ/χος κ. ΑΪΒΑΤΖΙΔΟΥ)

10.Χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης για λόγους ένδειας (Πρωτόκολλο 10880)(ΕΙΣΗΓ: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Τ.- Αντ/χος κ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ)

11.Χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης για λόγους ένδειας (Πρωτόκολλο 10879)(ΕΙΣΗΓ: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Τ.- Αντ/χος κ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ)

12.Παράταση λειτουργίας των « Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στους Δήμους Μεταμόρφωσης,¨Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Ηρακλείου Αττικής και Λυκόβρυσης –Πεύκης έως την 30/09/2015. (ΕΙΣΗΓ: ΚΟΥΡΕΛΕΣΗ- Αντ/χος κ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ)

13.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος κ. Μανάφα Νικολάου περί χρήσης του Γηπέδου Ποδοσφαίρου επί της Πρ. Λόφου, για την διεξαγωγή αθλητικού, προπονητικού, ποδοσφαιρικού Camp. (ΕΙΣΗΓ: Τ.ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ.- κ. ΠΑΝΤΕΡΗ)

14.Έγκριση χορήγησης άδειας λειτουργίας δημοτικής κολυμβητικής δεξαμενής, επί της συμβολής των οδών Ν. Καζαντζάκη 28 & Λογοθετίδη. (ΕΙΣΗΓ: ΒΡΕΤΤΗ – κ.ΠΑΝΤΕΡΗ- κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

15.Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την αναγκαιότητα αναφορικά με την διαπλάτυνση και τον εξωραϊσμό της Λ. Ηρακλείου.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

35 σχόλια:

 1. ΑΣΕ ΡΕ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ.

  ΕΣΥ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΠΥΡΕΣ ΦΙΞ .. ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο δήμος λέει ότι κάνει καινούριο χτίριο για ειδικό γυμνάσιο και δε το στεγάζει στο άδειο χτίριο που έχει ήδη κάνει στο Ψαλίδι και τώρα έχει βάλει κάτι διευθυντές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Μπάμπαλος θέλει να εκχωρήσει χώρο στην Κύμης που είναι κοινόχρηστος χώρος πρασίνου, ως χώρο ποδοσφαίρου σε φίλους του και φίλους του κολλητού του , του Φίλανδρου , όπως και οι προηγούμενοι, που δεν είναι σύμφωνα με το νόμο γήπεδο, για να διδάσκουν ποδόσφαιρο …….κάποιοι …..χοντροί που δουλεύουν στην Δημοτική εταιρεία του Φίλανδρου. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ας μου εξηγήσει και μένα κάποιος:

  Για το πάρκο που κάνει ο δήμος Μακεδονίας και Σαρανταπόρου και έτρεξε να απαλλωτριώσει το χώρο πλήρωσαν οι εκεί περίοικοι;

  Γιατί εγώ ξέρω ότι ο δήμος όταν κάτοικοι ζητάνε πάρκα και ελεύθερους χώρους τους λέει ξέρετε οι περίοικοι πρέπει να πληρώσετε το τίμημα της απαλλωτρίωσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φίλε μου αν κάποιος αντιδήμαρχος μένει εκεί κοντά και ξέρει κι από τα οικονομικά θέματα τότε θα ξέρει να σου απαντήσει με λεπτομέρειες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μήπως μένει κοντά και κανένας από τη τεχνική υπηρεσία και ξέρει κι αυτός να ενημερώσει :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο Μπάμπαλος θέλει να εκχωρήσει χώρο στην Κύμης που είναι κοινόχρηστος χώρος πρασίνου, ως χώρο ποδοσφαίρου σε φίλους του και φίλους του κολλητού του , του Φίλανδρου , όπως και οι προηγούμενοι, που δεν είναι σύμφωνα με το νόμο γήπεδο, για να διδάσκουν ποδόσφαιρο …….κάποιοι …..χοντροί που δουλεύουν στην Δημοτική εταιρεία του Φίλανδρου. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δηλαδή αφού ρίξαμε τσιμέντα όπου προλάβαμε και μετατρέψαμε και το κάποτε καταπράσινο χτήμα Δανιγγέλη σε τσιμεντένιο μεγαθήριο τώρα ότι έμεινε βρήκαμε δικαιολογία να το μετατρέπουμε σε γήπεδα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μεγάλος έρωτας του Μπάμπαλου για προφανείς λόγους παλαιοπολιτικούς με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο του Ηρακλείου που ανέβηκε κατηγορία. Πέταξε έξω από τα γραφεία τους, τους υπαλλήλους του Δήμου στην είσοδο του γηπέδου στην Αττική οδό, για να τα διαθέσει στο σύλλογο ( τζάμπα; Ή με ενοίκιο όπως προβλέπεται από το νόμο , και πόσο ενοίκιο ; Μήπως ο Δήμος θα πληρώνει και το τηλέφωνο του συλλόγου ; Που θα έχουν γραφεία οι φύλακες κλπ. ή θα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε ; Να γίνει και κανένα ατύχημα όπως παλιά επί Βλασσόπουλου;
  Η ΑΕΚ ( ομάδα μπάσκετ ) μετακομίζει τα γραφεία στο Ηράκλειο για να χρησιμοποιεί τζάμπα το κλειστό γήπεδο . Και αυτό φαίνεται να το κανόνισε ο Μπάμπαλος.
  Νοικιάζεται από το Δήμο ιδιωτικός χώρος / κτίριο για γυμναστήριο για τους δημότες που λέγεται ότι δύσκολα ικανοποιεί τις προδιαγραφές. Οι μηχανικοί του Δήμου τι λένε ;
  Γενικά παρατηρείται μια έκρηξη στα αθλητικά, ενώ οι αρμόδιοι υπάλληλοι «τραβάνε τα μαλλιά τους , και δεν υπογράφουν τις αποφάσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Οτι και να κανει στις επομενες εκλογες ΘΑ ΠΑΡΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. 9.Διοργάνωση συναυλίας στις 28/06/2015, στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου. (ΕΙΣΗΓ: ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ- Αντ/χος κ. ΑΪΒΑΤΖΙΔΟΥ)

  ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ? ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ? ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙ ΤΗΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ? ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ...ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΔΗ ....ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 13.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος κ. Μανάφα Νικολάου περί χρήσης του Γηπέδου Ποδοσφαίρου επί της Πρ. Λόφου, για την διεξαγωγή αθλητικού, προπονητικού, ποδοσφαιρικού Camp. (ΕΙΣΗΓ: Τ.ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ.- κ. ΠΑΝΤΕΡΗ)


  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΜΠ ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΦΑς ΔΩΣΤΕ ΑΔΕΙΑ ΔΩΣΤΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΚΑΜΠ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ρε ζουρου ποτε θα φτιαξεις επιτελουσ τις παιδικες χαρες ? εχει τρελαθει στην πιστοποιηση ο λειβαδας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. αυτη η αχρηστη στο δευτερο με τα μεγαλα μπαλκονια τι κανει ? ποτε θα μπει επιτελους φυλακη με αυτα που υπογραφει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. To 13ο Θέμα, ο Μπάμπαλος το απέσυρε ( αναγκάστηκε ; )

  13.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος κ. Μανάφα Νικολάου περί χρήσης του Γηπέδου Ποδοσφαίρου επί της Πρ. Λόφου, για την διεξαγωγή αθλητικού, προπονητικού, ποδοσφαιρικού Camp. (ΕΙΣΗΓ: Τ.ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ.- κ. ΠΑΝΤΕΡΗ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Για τη Ζούρου και τις παιδικές χαρές:

  όταν ανέλαβε έτρεξαν να βγάλουν ανακοίνωση ότι θα φτιάξουν τις παιδικές χαρές και ότι αρχίσαν από αυτή στη Παναγίτσα, που έτσι κι αλλιώς ήταν η καλύτερα διατηρημένη αν όχι μοναδική παιδική χαρά σε όλο το Ηράκλειο. Βγάλαν και φωτογραφία για να δείξουν τάχα το έργο τους. Τελικά τι έγινε με τις υπόλοιπες παιδικές χαρές; Και με το πράσινο που μας λέγαν προεκλογικά τι θα γίνει; Θα βγάλουν καμιά φωτογραφία το πράσινο στην Παναγίτσα που επίσης είναι από τους ελάχιστους διατηρημένους πράσινους χώρους και θα πουν βλέπετε πως φτιάξαμε το πράσινο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. 7.Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ» με ΑΜ 16/2013. (ΕΙΣΗΓ: ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ- Αντ/χος κ. ΖΟΎΡΟΥ)

  Τελικά πόσους παιδικούς σταθμούς θα φτιάξουν; Και γιατί ο εισηγητής είναι ο Χρηστάκος κι όχι μόνη της η αρμόδια αντιδήμαρχος με το δήμαρχο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. 14.Έγκριση χορήγησης άδειας λειτουργίας δημοτικής κολυμβητικής δεξαμενής

  Κι αυτό σε κανένα υπόγειο θα το κάνουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Πάντως στον τωρινό παιδικό σταθμό που κτίζουν για να καταστρέψουν άλλη μια γειτονιά έχουν κάνει ειδική μέριμνα για να βγαίνει το προσωπικό να καπνίζει. Για την κολυμβητική δεξαμενή πλάκα έχει να έχουν βρει κάνα καινούριο υπόγειο να γεμίσουν μούχλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΠΑΜΠΑΛΕ;;;;;;;;;;
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ;;;;;
  ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ;;;;;;;;;;;;
  ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Παραδοσιακές παλαιοκομματικές πρακτικές του ανεξάρτητου ( παλαιοσοσιαλιστή )Μπάμπαλου, καταλαμβάνουμε το Δημόσιο και κάνουμε τους μεσίτες με τη Δημόσια περιουσία και τους προσωπικούς μας πελάτες που μας στηρίζουν, σε βάρος των υπολοίπων. Η εξουσία λάφυρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Δεν είναι και κακή ιδέα να γίνουν όλα ιδιωτικά να μην μπορούν να διορίζουν τις γκόμενες οι Μπάμπαλοι και οι ΣΙΡΙΖΑΟΙ με κόστος των υπολοίπων , που θα μένουν και χωρίς γκόμενες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Όταν λες κόστος των υπολοίπων εννοείς γενικά τους δημότες ή τις υπόλοιπες παρατάξεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΄΄΄΄ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ΄΄΄΄ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ Θα παρακαλούσα τα μέλη αυτού του γκρουπ να βάζουν μόνο αναρτήσεις με χιουμοριστικό θέμα αλλιώς θα σβήνονται ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΝΕΙΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ? ΜΕΓΑΛΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. άσε ρε μεγάλε άργησες τον μάζεψε ο μπάμπαλος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑ ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΛΟΙΖΟΣ?, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ.....ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ...Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΟς ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΛΟΙΖΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ηλίας Μοσχονάς
  19 hrs ·
  Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους για της εύχεσας και την αγάπη σας......................................................ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ..... ΔΙΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ της αντί τις ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ευχεσας αντί ευχές σας...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΟΣΧΟΝΑ ΜΠΡΑΒΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ρεεε σκουτζη με το παπόρι στο αυτί σαν γιατρός είσαι ....και πολύ μούρη μιλάμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Καλά μιλάμε στο facebook δίνουν ρέστα οι γνωστοί μετά τα σέλφι τώρα το ριξαν και στα social media τρομάρα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΤΙ ΕΝΝΟΩ? ΠΕΤΣΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΦΩΚΑ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ,ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η ΣΙΟΥΛΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΓΓΑ ,ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΟΛΕς ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ? Η ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ο ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚA ΤEΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛAΔΑΣ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

  ΟΤΑΝ EΡΧΕΤΑΙ EΝΑΣ ΚΑΙ ΛEΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙAΞΕΙ ΠΡAΣΙΝΟ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΛEΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚAΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠAΝΤΑ ΒΡΩΜAΝΕ, ΛEΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚAΝΕΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜEΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΣΑΠ, ΛEΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚAΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚEΡΑΤA ΜΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚA ΤEΛΗ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ EΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΚAΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΒAΖΕΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡAΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤA ΛEΕΙ ΘΑ ΔΙΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,

  ΚΑΙ ΜEΣΑ Σ'ΟΛΑ ΑΥΤA ΒΓAΖΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΤAΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛAΒΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,

  ΤΌΤΕ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠAΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚA ΤΕΛΗ ΚΙ EΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡAΣΙΝΟ;

  Μ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή