ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β' ΕΣΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Φ.Η ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΟΔΟΥ

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Η. Ηρακλείου συγχαίρει τους αθλητές του αντρικού τμήματος , το προπονητικό team των κ.κ. Κοσμίδη Κυριάκου & Τασσιόπουλου Φανούρη καθώς και τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Αρχηγό της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης κ. Λαμπρόπουλο Γίαννη για την μεγάλη επιτυχία ανόδου του στην Β’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ!!!

Πολλά συγχαρητήρια για κάτι που ήρθε με δουλειά και υπομονή μέσα σε βάθος χρόνου και που το αξίζατε με την παρουσία σας όλα αυτά τα χρόνια , μεγάλη δικαίωση και σε ανώτερα. Η άνοδος αυτή δικαιώνει όλους μας για την 'φιλοσοφία' που εφαρμόζουμε από την ημέρα ίδρυσης του ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ μας και είναι απλή: κάθε χρονιά που προστίθεται στην ιστορία μας, η οικογένειά μας να αυξάνει σε αθλητές και να προοδεύει σε επιτυχίες αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός είναι αγάπη για τον διπλανό σου, υγεία για τους νέους μας και φυσικά πολιτισμός!!!

Ο ΟΦΗ Ηρακλείου από την αρχή του πρωταθλήματος έδειξε ότι θα πρωταγωνιστούσε αφού ήταν σταθερά μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Τελικά κατετάγη με τριπλή ισοβαθμία στην δεύτερη θέση και κέρδισε το εισιτήριο της ανόδου για την Β΄Κατηγορία.

Στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του Συλλόγου μας μέχρι την... επόμενη, από που να αρχίσουμε; από τον οργανωτή μας πραγματικό υπολογιστή Δημήτρη Χασαπόπουλο, από το μπόμπερ – μαχαιριά Νίκο Δρακόπουλο, τον γκάρντ – βέλος Γρηγόρη Καλαποθαράκο, από τον φυσικό ηγέτη και αρχηγό Νίκο Δριμάλα, από τον ψηλό – τριποντάκια Αντώνη Καρακατσάνη, από τον πιλότο της ρακέτας και πρώτο σκόρερ Στέφανο Κουρή, από τον σουτέρ – φαρμάκι Τάσο Λημνιό, την αστραπή Παύλο Μανιό και τον βράχο Κώστα Μήλο, από τον έμπειρο και μπαρουτοκαπνισμένο Κώστα Χωριανόπουλο, από την ψυχή της ρακέτας Νίκο Ψυχογιό, τον άτυχο αλλά και ταυτόχρονα "αλύγιστο – δεν το βάζω κάτω" Χάρη Χωριανόπουλο και τον μικρό και μελλοντικό πρόεδρο Γιάννη Αθανασίου. Αυτά τα παιδιά με μόνα τους εφόδια την αγάπη για το άθλημα, το δέσιμο τους σαν παρέα, το πάθος τους για τη φανέλα και το σύλλογο που ανήκουν, πείσμωσαν, αγωνίστηκαν, “μάτωσαν” μέσα στο γήπεδο, έπαιξαν όλη τη χρονιά όμορφο μπάσκετ, δεν λύγισαν στις ήττες και πανάξια ανέβηκαν κατηγορία.

Μαέστρος της ορχήστρας ο προπονητής μας Κυριάκο Κοσμίδης με βοηθό τον all time classic Φανούρη Τασσιόπουλο. Βέβαια πίσω από όλα τα απαραίτητα διαδικαστικά ο ακούραστος Γενικός Αρχηγός και «φίλος για πάντα» Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Τέλος οφείλουμε τεράστια και δημόσια ευχαριστία προς το χορηγό του αντρικού τμήματος Γρηγόρη Καρύδη και την εταιρεία του "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑ - ΤΕΧΝΟΤΟΠΙΑ" για τη νέα πνοή που έφερε στο σύλλογο μας.

Πρόσκληση στην γιορτή ανόδουΗ οικογένεια του Ο.Φ.Η Ηρακλείου σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο «ΠΑΡΤΥ ΑΝΟΔΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ της Πλατείας Μακεδονίας την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 20.00 για την άνοδο του αντρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης στην Β΄ Κατηγορία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ώρα 20.00: επίδειξη μπάσκετ από το τμήμα των αθλητών γεννηθέντων 2008-2009

Ώρα 20.15: επίδειξη μπάσκετ από το τμήμα των αθλητών γεννηθέντων 2010-2011

Ώρα 20.30: βράβευση των προπονητών και βράβευση του εφηβικού τμήματος

Ώρα 21.00: βράβευση και απονομή πρωταθλήματος στο ανδρικό τμήμα

Θα ακολουθήσει ελληνική και ξένη μουσική για χορό από όλους.