ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής στηρίζει το μέχρι τώρα νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, καθώς κινείται στo πλαίσιo υλοποίησης του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και των προγραμματικών δηλώσεων.

Τονίζουμε ότι οι εκλογές της 25ης Γενάρη ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα ως τη δύναμη που εγγυήθηκε το τέλος της λιτότητας, τη σύγκρουση με τους δανειστές και το ντόπιο κατεστημένο, το ξήλωμα όλων των μνημονιακών νόμων.

Μετά την συμφωνία της 20ης Φλεβάρη οι "κόκκινες γραμμές" της κυβέρνησης που τέθηκαν για να ανατραπούν τα υφεσιακά μέτρα, δέχονται ισχυρές πιέσεις με στόχο την οπισθοχώρηση και τη συνέχιση των μνημονίων. Πιο πρόσφατα παραδείγματα αποτελούν αυτά του ΕΝΦΙΑ, της αύξησης του ΦΠΑ, τα εργασιακά, το ασφαλιστικό, η συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων.

Καλούμε το κόμμα και την κυβέρνηση να μην υποχωρήσουν στους εκβιασμούς των δανειστών. Οποιαδήποτε συμφωνία να γίνει με γνώμονα το συνεδριακό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης και τις προγραμματικές δηλώσεις.

Για αυτό το λόγο, απευθύνουμε κάλεσμα να κινητοποιηθεί όλο το κόμμα και να ενημερώσει τον λαό για τις επιπτώσεις που θα έχουν στη ζωή μας η υλοποίηση του προγράμματος της Κυβέρνησης, άλλα και η τυχόν μη συμφωνία με τους δανειστές.

Τέλος, θεωρούμε αυτονόητο ότι η συμφωνία με τους εταίρους θα έρθει πρώτα στο κόμμα, θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή και η κοινοβουλευτική ομάδα ώστε να αποφασίσουν, πριν αυτή πάει προς επικύρωση από την βουλή.


Από το www.syneidisi.com