ΤΑ ΔΕΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Οι παραχωρήσεις κοινόχρηστων χώρων και οι εγκρίσεις των προγραμμάτων λειτουργίας αθλητικών χώρων του δήμου θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, την ερχόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής.

Η νέα συνεδρίαση θα γίνει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, στις 17:15 και η ημερήσια διάταξή της έχει ως εξής:

1. Τροποποίηση της υπ’αριθμ. 257/2014 Κανονιστικής Απόφασης Δ.Σ. Παραχώρησης Κοινόχρηστων Χώρων. (ΕΙΣΗΓ: κ.Τσιμάρα -Αντ/χος κ. Ζούρου Μ.) (εξ’αναβολής από το 22ο Δ.Σ/2015).

2. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου με τίτλο: «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου» (Α.Μ. 34ΤΥ/2014-υποέργο α/α 1 του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ) (ΕΙΣΗΓ: κ. Τακλής Γ. - Αντ/χος κ. Ζούρου Μ.)

3. Έγκριση 2ης δόσης επισκευαστικών έτους 2014, επιχορήγησης σχολικών επιτροπών. (ΕΙΣΗΓ: Αντ/χος κ. ΑΙΒΑΤΖΙΔΟΥ )

4. Μείωση μηνιαίων τροφείων για τις οικογένειες με εισόδημα μεγαλύτερο των

36.000,00 € στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής

και Κοινωνικής Μέριμνας Ηρακλείου Αττικής Ν.Π.Δ.Δ.

(ΕΙΣΗΓ: κ. Δαμιανίδου- Πρόεδρος κ. Τσεκούρας)

5. Έγκριση διενέργειας και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας ιατροφαρμακευτικών-υγειονομικών υλικών για τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου (ΟΠΑΚΜ) και των υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. (ΕΙΣΗΓ: κ. Μπαξεβανάκη)

6. Λήψη απόφασης για την κατ’ εξαίρεση, δωρεάν συμμετοχή στα τμήματα οργάνων γυμναστικής του Γυμναστηρίου του Δήμου επί της οδού Πλαπούτα 78, των αθλητών του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου του Αθλητικού Συλλόγου Α.Ε. ΕΡΜΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. (ΕΙΣΗΓ: κ. Κούρλη Α. - κ. Παντερή)

7. Λήψη απόφασης για την υλοποίηση των μαζικών προγραμμάτων ποδοσφαίρου 2015-2016 από την Κ.Ε.Α.Ε.Δ.Η.Α A.E O.T.A. σε συνεργασία με το Δήμο. (ΕΙΣΗΓ: κ. Κούρλη Α. - κ. Παντερή)

8. Έγκριση προγράμματος λειτουργίας Γηπέδου Ποδοσφαίρου Πρ. Λόφου.

(ΕΙΣΗΓ: κ. Κούρλη Α. - κ. Παντερή)

9. Έγκριση προγράμματος λειτουργίας Κλειστού Γυμναστηρίου «Χαρά Καρυάμη».(ΕΙΣΗΓ: κ. Κούρλη Α. - κ. Παντερή)

10. Ανάθεση στον υπάλληλο του Δήμου Ξουρή Σταμάτη της εργασίας του βοηθού χειριστή μηχανημάτων έργου για τις ανάγκες της Δ/νσης Περ/ντος. (ΕΙΣΗΓ: Αντ/χος κ. Μοσχονάς).


Από το www.syneidisi.com