ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Την ικανοποίησή τους για στο στάδιο στο οποίο βρίσκονται τα έργα αποπεράτωσης του νέου δημοτικού παιδικού σταθμού, που κατασκευάζεται επί των οδών Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς, εξέφρασαν τα μέλη του κλιμακίου της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία επισκέφθηκαν το εργοτάξιο προκειμένου να ελέγξουν την πορεία των εργασιών.

Συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο, και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, οι ελεγκτές της Περιφέρειας – η οποία μέσω ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί το έργο – ξεναγήθηκαν σε όλους στους χώρους ανέγερσης του νέου παιδικού σταθμού, διαπιστώνοντας την τήρηση των απαιτούμενων χρονοδιαγραμμάτων.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο Νίκος Μπάμπαλος, ο παιδικός σταθμός θα είναι έτοιμος στις αρχές του νέου έτους, με ορίζοντα να μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά από τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του κλιμακίου έδωσαν συγχαρητήρια στον Δήμο για την ομαλή πορεία του έργου, ζητώντας όμως διαρκή εγρήγορση και παρόμοιες ταχύτητες μέχρι τέλους.

Παράλληλα, οι δύο πλευρές εξέτασαν το ενδεχόμενο να επεκταθεί η χρηματοδότηση, προκειμένου να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος από το κόστος του εξοπλισμού του νέου παιδικού σταθμού.

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε εντατικά με την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να ολοκληρώσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά τα έργα που έχουμε ξεκινήσει στην πόλη. Ταυτόχρονα, μελετάμε και διεκδικούμε νέες χρηματοδοτήσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Ενώνουμε δυνάμεις και πάμε μπροστά», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.


Από το www.syneidisi.com