ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεδρίασε εκτάκτως στις 25/11/2015, λαμβάνοντας υπόψη του τα κάτωθι:

Α) Η ομάδα μας στην κορυφαία ποδοσφαιρική περίοδό της ιστορίας της, με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας βρέθηκε σε ένα περιβάλλον πολύ μακρινό από αυτό που είχαμε ονειρευτεί ως Διοίκηση όταν τον περασμένο Ιούνιο επιτυγχάναμε την άνοδό της σε αυτή. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε προγενέστερες ανακοινώσεις μας, η αντιμετώπιση που έχουμε τύχει μέχρι τώρα από τη διαιτησία είναι το λιγότερο που μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε «κωμική». Αλλοίωση αποτελεσμάτων σε σειρά αγώνων, προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας και στην τεχνική ηγεσία. Τώρα πλέον ξεκίνησαν απειλές σε ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους για την αποσιώπηση ενεργειών και γεγονότων και ταυτόχρονα χλευαστικές ανακοινώσεις από αντίπαλες ομάδες και φυσικά καμία συμμετοχή των ποδοσφαιρικών αρχών.

Αυτό το περιβάλλον εμείς οι «νεοφώτιστοι» της κατηγορίας δεν μπορούμε να το ανεχτούμε. Χαρίζουμε την φαρσοκωμωδία στους υπευθύνους, αφήνουμε τους αφερέγγυους στην τύχη του δικού τους αδιαφανούς πολιτισμού και επιφυλασσόμαστε για περισσότερες πληροφορίες για το έργο τους.

Β) Η Αθλητική Ένωση Ηρακλείου, από τις πιο οικονομικά υγιείς αθλητικές ομάδες στην Αττική, ουδέποτε ζήτησε ή αξίωσε οικονομική βοήθεια από τον Δήμο ή άλλο Δημόσιο φορέα.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηρακλείου αφού «απόλαυσε», φιλοξενούμενη, τις μεγαλοπρεπείς πανηγυρικές εκδηλώσεις του Συλλόγου για την επιτυχημένη του οργάνωση και πορεία αποφάσισε να επιδείξει με περίσσιο θράσος το ρόλο του ηγεμόνα και με πρωτοφανείς οργανωμένες ενέργειες σχεδιάζει να πλήξει την Ομάδα της Πόλης.

Η τοποθέτηση προσώπων στη Διοίκηση του Δήμου με άγνοια περί των αθλητικών δρώμενων, δημιούργησε πρωτοφανή προβλήματα στην λειτουργία των αθλητικών χώρων ακόμη και για τις προπονήσεις της ομάδας μας.

Ο Δήμος διαθέτει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου , τα οποία στερούνται άδεια χρήσης .

Θεωρεί ότι η έκδοση προσωρινής άδειας λειτουργίας του γηπέδου της Πρασίνου Λόφου αποτελεί “χάρη” στην ομάδα μας και όχι υποχρέωση του Δήμου να αδειοδοτήσει ένα γήπεδο, όπως ρητά προβλέπεται από τη νομοθεσία. Δε θεωρεί υποχρέωση του να το διατηρεί καθαρό και να τηρούνται οι όροι υγιεινής, παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις μας αλλά και τις διαμαρτυρίες αποστολών των φιλοξενουμένων ομάδων αλλά και των γονέων και μικρών αθλητών του Δήμου Ηρακλείου αφού οι Ακαδημίες του Συλλόγου φιλοξενούν καθημερινά πάνω από 280 μικρούς αθλητές .

Το δε έτερο γήπεδο της Κύμης αποτελεί το μεγάλο «μυστικό του Δήμου».

Προτιμά δε τα δύο γήπεδα 5Χ5 που υπάρχουν στο Δήμο μας να παραμένουν κατεστραμμένα και ανεκμετάλλευτα παρά να επισκευαστούν και να δοθούν προς χρήση των παιδιών του Δήμου μας όπως είχαμε προτείνει χωρίςκαμία απολύτως οικονομική επιβάρυνσή του Δήμου και με επένδυση του Συλλόγου.

Δεν τήρησε καμία από τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις που είχε δώσει σχετικά με τα χρόνια θέματα που απασχολούν το σύλλογο (κυλικείο, διαφημίσεις, διαμόρφωση χώρων νέων γραφείων κλπ) και το μόνο που έχουμε εισπράξει είναι αλαζονεία και εγωισμός.

Για όλα τα παραπάνω και για περισσότερα που θα αναλύσουμε παρουσία δημοσιογράφων και επειδή εμείς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, δεν είμαστε «επαγγελματίες παράγοντες του ποδοσφαίρου» αλλά οικογενειάρχες και ενεργοί πολίτες, με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, που μόνο κίνητρο για τη συμμετοχή μας στη Διοίκηση της ομάδας της πόλης μας είναι η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προβαίνουμε σήμερα στην ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Δ.Σ.