Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2015

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ


Πανηγυρική ήταν η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής (Νίκος Μπάμπαλος) - επιτέλους ο θεσμός απέκτησε και πάλι ονοματεπώνυμο - για νέα εποχή στη διαχείριση απορριμάτων, κρύβοντας για ακόμα μία φορά κάτω από το χαλί τα προβλήματα της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου τόσο σε τεχνική υποδομή όσο και σε έμψυχο δυναμικό.

Φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μοναδικός που έχω την υποψία ότι αυτό το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμάτων, είναι η "τελευταία ευκαιρία" πριν την επιλογή της ιδιωτικοποίησης του τομέα. 

για να δούμε μερικές εικόνες από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε καθημερινά σε διάφορους δρόμους και γειτονιές της πόλης μας


 
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

6 σχόλια:

 1. Για τα κλαριά να πεις και για τον εργολάβο του παιδικού σταθμού που έκοψε δέντρα και πήρε τα ξύλα και τα χλωρά κλαριά τα άφησε στο δρόμο εκτός κι αν εκεί δε θες να πεις τίποτα γιατί έχει να κάνει με το τσιμέντωμα του χτήματος!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ φίλε, μπορείς να πεις και εσύ ότι θέλεις, γιατί περιμένεις από εμένα?
  μπορείς να στείλεις το κείμενο σου με e-mail: irakleioatt@gmail.com και να αναρτηθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το να πληρώνουν φόρους όλοι για τα διορισμένα ρουσφέτια , για τα δάνεια που πήραν κάποιοι ( αυτοί που δεν έχουν σπίτι για αυτούς που πήραν δάνειο επειδή ήθελαν να έχουν σπίτι ) μόνο στη χώρα αυτή γίνεται.

  Nicholas Yannacopoulos

  ΦΟΡΟΙ σε είδη
  Βάλλετε φόρο στο κρασί φόρο και στη ρετσίνα,
  εις τα χαρούπια ΦΠΑ ωσαύτως και στα σκίνα,
  γαύρος, σαρδέλα και κολιός πολυτελείας είδη,
  το ίδιο και τα όσπρια το ίδιο και το ξίδι.
  Με 23 ΦΠΑ φορτώστε και το χέσιμο,
  μα όταν είναι υδαρές να είναι εξαιρέσιμο
  κι' εκείνους που σας ψήφισαν με περισσή βλακεία,
  πρόστιμο επιβάλλετε γι' αυτή την μαλακία.
  ΝΓΣ 18/11/15

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 17 Νοεμβρίου 2015 - 11:26 μ.μ.

  Ο Κωστάκης δε πρόκειται ποτέ να γράψει κάτι εναντίον του εργολάβου ή του έργου γιατί οι αγράμματοι βλακέπες νομίζουν ότι αυτό θα είναι το μεγάλο έργο που θα δείξει τι σπουδαίοι εγκέφαλοι είναι

  Νομίζεις δηλαδή ότι όταν πέρναγε από κει και φωτογράφιζε αυτά δε τα έβλεπε; Ή ότι δεν έβλεπε ούτε τις αφίσες στο κέντρο που είχαν τις φωτό με τα κομμένα δέντρα; Απλά κάνει το κορόιδο γιατί εκεί είναι από τις περιοχές που έχουν αποφασίσει να 'κάψουν' ως προς την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ποιοι είναι οι αγράμματοι βλακέπες ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κανε την ερωτηση ποιοι ξερουν γραμματα, διοτι οι αλλοι ειναι παρα πολλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή