Κυριακή, Νοεμβρίου 01, 2015

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!


Όπως πιθανόν να έχετε διαπιστώσει όλα τα δελτία τύπου του δήμου κλείνουν με μία σύντομη δήλωση του δημάρχου.

Από όσα συμβαίνουν στον δήμο αλλά και από αυτό το χαρακτηριστικό είναι ξεκάθαρο ότι επανήλθε ο θεσμός στην δημαρχιακή καρέκλα.

Περισσότερο συγκεντρωτικός ο δήμαρχος στη διοίκηση, άκρως διακοσμητικοί οι συνεργάτες του ας είναι καλά τα 1500 ευρώ, ακόμα τσιμουδιά από τους εκλεγμένους που προσδοκούν έμμισθη θέση με την αλλαγή των αντιδημάρχων, οπότε τα κακώς κείμενα τουμπεκί μέχρι να την ώρα που θα μπουν μπροστά οι διαδικασίες για νέα ονόματα στις θέσεις αντιδημάρχων, προέδρων κτλ.

Ενώ συμβαίνουν πράγματα και θάματα στην διαχείριση του δήμου, ενώ η χαλαρή αντιπολίτευση τα αναφέρει στα δημοτικά συμβούλια, κανένας δεν τολμάει? να κάνει τις απαραίτητες καταγγελίες στην αρμόδια υπηρεσία στην περιφέρεια.
Δεν έχει νόημα η αντιπολίτευση να καταγγέλλει, εφόσον έχει διαπιστώσει ότι υπάρχουν παρατυπίες στις διαδικασίες θα πρέπει να παίξει πιο ενεργό ρόλο, πόσο μάλλον όταν διαπιστώνει ότι η διοίκηση επιμένει στην ίδια τακτική.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

3 σχόλια:

 1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ή ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ.
  Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ή ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ (ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ τους) ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ή ΑΜΙΣΘΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ) ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΓΗΚΑΝ

  ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ
  . ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ .

  ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ??????

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο μπλόκερ μας δουλεύει κανονικά με τα φούμαρα για αντιπολίτευση εγώ βλέπω σ όλες τις αποφάσεις μπάμπαλας και βλασκόπουλος πάνε μαζί οπότε αφού υπάρχει τέτοιο καλό κλίμα τι προσπαθεί να μας πει ο μπλόκερ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, (ΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ,Ο ΛΟΙΖΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ) ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΒ ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή