ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/12

Η έγκριση μελέτης και χρηματοδότησης του έργου «Κατασκευή Νέου Παιδικού – Βρεφονηπιακού Σταθμού» επί των οδών Πλαπούτα και Κωστή Παλαμά θα τεθεί στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στις 17:15 στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στον τρίτο όροφο του δημαρχείου με τα παρακάτω 14 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

1. Ανάθεση στη δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» του εξώδικου και δικαστικού χειρισμού των υποθέσεων που έχουν σχέση με τον καταλογισμό δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού, του δημοτικού φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων, του Τ.Α.Π., των τελών χρήσης υπεδάφους κοινοχρήστων χώρων και προστίμων εις βάρος των φυσικών και νομικών προσώπων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα από τα οποία, μέχρι σήμερα, δεν εισπράττει ο δήμος μας. (εξ’αναβολής από το 30ο Δ.Σ/2015 ) (ΕΙΣΗΓ. κ. Μάγγα– Αντ/χος κ. Μπαρμπούνης)

2. Έγκριση προσλήψεων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Δήμο μας, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, μέσω Α.Σ.Ε.Π., για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών των υπηρεσιών της Δ/νσης Περιβάλλοντος, ανταποδοτικού χαρακτήρα για το έτος 2016. (ΕΙΣΗΓ. κ. Παντελάκης)

3. Διεκδίκηση Παράτασης Συμβάσεων Κοινωφελούς Εργασίας διάρκειας 5 μηνών. (Γραφείο Δημάρχου)

4. Κατανομή 5ης - 6ης - 7ης Δόσης της ΣΑΤΑ έτους 2015, και υπολοίπου ποσού από προηγούμενες κατανομές. (Γραφείο Δημάρχου)

5. Έγκριση μελέτης και χρηματοδότησης του έργου «Κατασκευή Νέου Παιδικού – Βρεφονηπιακού Σταθμού» επί των οδών Πλαπούτα και Κωστή Παλαμά στο Ο.Τ. 238Γ. (ΕΙΣΗΓ: κ. Ε. ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ- Αντ/χος κ. Ζούρου)

6. Παράταση του χρόνου περαίωσης του έργου «Κατασκευή Νέου Παιδικού Βρεφονηπιακού Σταθμού επί των Οδών Χρυσανθέμων και Τζουμαγιάς στο Ο.Τ. 279» με ΑΜ 16/2013.(ΕΙΣΗΓ: κ. Ε. Χρηστάκος- Αντ/χος κ. Ζούρου)

7. Μονοδρόμηση οδού Κυρηνείας. (ΕΙΣΗΓ: κ. Ι.Γουλής- Αντ/χος κ. Ζούρου)

8. Τοποθέτηση οδικής σήμανσης Ρ-2 (Υποχρεωτική διακοπή πορείας , STOP) στην συμβολή των οδών Γράμμου και Διομήδη Κομνηνού. (ΕΙΣΗΓ: κ. Ι.Γουλής- Αντ/χος κ. Ζούρου)

9. Εγκατάσταση φωτεινού σηματοδότη στην συμβολή της οδού Δρυάδων με την Λεωφ. Ηρακλείου. (ΕΙΣΗΓ: κ. Ι.Γουλής- Αντ/χος κ. Ζούρου)

10. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης οχήματος του κ. Κάτσαρη Ηλία με αριθμό κυκλοφορίας ΙΡΗ8255 επί της οδού Πλαπούτα 76, λόγω προβλήματος υγείας του. (ΕΙΣΗΓ: κ. Χ.Παπαλάμπρος- Αντ/χος κ. Ζούρου)

11. Λήψη απόφασης αντικατάστασης τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της A΄/θμιας Σχολικής Επιτροπής. (ΕΙΣΗΓ: κ. Δ.Κωστοπούλου- Αντ/χος κ. Αϊβατζίδου)

12. Λήψη απόφασης αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής. (ΕΙΣΗΓ: κ. Δ.Κωστοπούλου- Αντ/χος κ. Αϊβατζίδου)

13. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας για την συντήρηση και επισκευή λοιπών μηχανημάτων (φωτοτυπικών-εκτυπωτών-φαξ) των Υπηρεσιών του Δήμου και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσής της. (ΕΙΣΗΓ. κ. Ματσούκας– Αντ/χος κ. Μπαρμπούνης)

14. Έγκριση μίσθωσης παρακειμένου οικοπέδου για την επέκταση του αμαξοστασίου του Δήμου με σκοπό την δημιουργία και λειτουργία Πράσινου Σημείου.

Σχετ.: 1) Η με αριθμ. 277/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων.

2) Το με αρ. πρωτ. 21868/7-12-2015 έγγραφο του ιδιοκτήτη του οικοπέδου επί της

οδού Ναυπλίου. (ΕΙΣΗΓ. κ. Καρώνης– Αντ/χος κ. Μοσχονάς).