Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ...


Μαθητές του δημοτικού του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Saint Joseph υποδέχθηκε στο δημαρχείο της πόλης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ηλίας Μοσχονάς, προκειμένου να συζητήσουν με τα παιδιά για την Ανακύκλωση, την σχετική προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και πώς τα παιδιά μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την εκστρατεία.

«Η ανακύκλωση είναι μια προσπάθεια που για να πετύχει χρειάζεται η συμμαχία όλων. Προ πάντων χρειάζεται οι νέες γενιές να σκεφτούν διαφορετικά, να ξεφύγουν από τη λογική των παλιών «ό,τι πετιέται θάβεται». Για αυτό έχουμε ονομάσει το σχολικό έτος 2015 – 2016, έτος Ανακύκλωσης στα σχολεία της πόλης», το μήνυμα του Ηλία Μοσχονά.

Ο αντιδήμαρχος εξήγησε στα παιδιά πώς λειτουργεί η Ανακύκλωση, πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και πώς μπορούν να βοηθήσουν. Οι μαθητές, με τη σειρά τους, έκαναν εύστοχες ερωτήσεις στον κ. Μοσχονά, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις συνεργασίας.

Από www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

4 σχόλια:

 1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΜΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ Η ΓΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Η ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μάθετε πρώτα να καθαρίζετε το Ηράκλειο και μετά να ασχοληθείτε και με την ανακύκλωση. Άντε βρομύλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΕΠΙΔΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ,ΠΑΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βασικά την ευθύνη πρέπει μάλλον να τη ρίξουμε στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή