Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΔΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ


Την διάνοιξη - διαπλάτυνση της οδού Πλαταιών ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, προκειμένου ο συγκεκριμένος δρόμος να πάρει τη μορφή οδού σύγχρονου προαστίου και να εξυπηρετεί τους περίοικους.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, από το πριν και το μετά της διαπλάτυνσης, η μάντρα, που εμπόδιζε την διέλευση πεζών και οχημάτων, γκρεμίστηκε και στη θέση της επεκτάθηκε ο υφιστάμενος δρόμος με την προσθήκη, βέβαια, του απαραίτητου πεζοδρομίου. Επίσης με τη διάνοιξη του δρόμου αποκαταστάθηκε και η επικοινωνία με τον παράπλευρο δρόμο της Αττικής Οδού.

Η διαπλάτυνση της οδού Πλαταιών έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά από ανάλογες παρεμβάσεις σε προβληματικούς δρόμους της πόλης, τις οποίες η νέα δημοτική αρχή είτε έχει βάλει μπροστά, είτε έχει ήδη ολοκληρώσει (π.χ. Σαρανταπόρου, Καλαβρύτων, Γ. Παπανδρέου κ.α.).


Από www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

1 σχόλιο:

  1. Να μας δείξει και μια φωτό από Χρυσανθέμων μεταξύ Μακεδονίας και Τζουμαγιάς που από τη μια έχει σιδερένια οδοφράγματα κι απο την άλλη έχει κλείσει τη γωνία και το πεζοδρόμιο με τσίγκια και παραπήγματα... έτσι είναι τα σύγχρονα προάστια στη μπαμπαλική εκδοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή