Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2015

ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


Γενναίες μειώσεις στις τιμές συμμετοχής στα προγράμματα αθλητισμού του Δήμου Ηράκλειου Αττικής υιοθετεί η νέα δημοτική αρχή της πόλης, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο το μαζικό αθλητισμό προσβάσιμο σε όλους. Η μείωση φτάνει για τους κάτοικους του Ηρακλείου έως και 50% ενώ προβλέπεται δωρεάν συμμετοχή για ανέργους και μέλη κοινωνικά ευπαθών ομάδων (πολύτεκνοι κτλ).

Σύμφωνα με τη νέα τιμολογιακή πολιτική, η οποία εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, πλέον θα ισχύει μια ενιαία τιμή για τα προγράμματα του Δήμου, η οποία διαμορφώνεται:

στα 10 ευρώ μηνιαίως για τους κατοίκους του Ηρακλείου,

στα 15 ευρώ, αντίστοιχα, για τους μη κατοίκους της πόλης.

Η εγγραφή στα προγράμματα στοιχίζει 10 ευρώ ενώ διαφορετικές τιμές ισχύουν μόνο για:

τα μαθήματα τένις 20 ευρώ για τους κατοίκους, 25 ευρώ για τους μη κατοίκους Ηρακλείου,

και τα προγράμματα ποδοσφαίρου με 13 ευρώ το μήνα ελέω της ύπαρξης γιατρού.

Θυμίζουμε, ότι μέχρι πρότινος η συμμετοχή στα προγράμματα είχε διαφορετική τιμή για κάθε άθλημα, τιμή που ξεκινούσε από 15 και έφτανε μέχρι και 25 ευρώ.

«Ο Δήμος είναι έτοιμος να απορροφήσει την όποια οικονομική ζημιά προκύψει από τις δραστικές αυτές μειώσεις, στο πλαίσιο του κοινωνικού προσώπου που οφείλει να επιδείξει», σχολίασε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

«Προχωράμε σε αυτή την πρωτοβουλία, κατανοώντας απόλυτα τα προβλήματα των πολιτών, αποτέλεσμα της βαθειάς οικονομικής κρίσης, που επιβάλλουν τη μείωση των τιμών στις προσφερόμενες προς τον πολίτη υπηρεσίες, αφετέρου γιατί πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας στα προγράμματα αθλητισμού του Δήμου», τόνισε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τον Αθλητισμό, Μαρία Παντερή.


Από το www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

2 σχόλια:

 1. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΕΝΝΙΣ!!!!!!!!!!!!

  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!

  ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ!!!!!

  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΩΣΗ;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ? ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΑΔΕΙΑ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή