Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2015

ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΤΩΠΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Αναφορικά με την παραίτηση των Μελών του Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Ηρακλείου και προς απάντηση των έωλων κατηγοριών που εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση – από την «κωμική διαιτησία» που απειλεί μάλιστα δημοσιογράφους και ποδοσφαιριστές (!) - μέχρι τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου, η Δημοτική Αρχή αισθάνεται την ανάγκη να πει τα πράγματα με το όνομά τους για να ξέρουν οι δημότες Ηρακλείου ποιοι είναι εκείνοι που εκμεταλλεύονται το φίλαθλο κοινό και ποιοι με έργα και πράξεις προασπίζουν τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Είναι απαρέγκλιτη απόφαση της παρούσας δημοτικής αρχής να κινείται πάντα στο πλαίσιο των νόμιμων διαδικασιών που νοικοκυρεύουν και διασφαλίζουν το συμφέρον των δημοτών προς πάσα κατεύθυνση.

Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι ότι ξεκίνησε η διαδικασία για την οριστική αδειοδότηση του Ανοικτού Γηπέδου Ποδοσφαίρου επί της Πρασίνου Λόφου, αφού πρώτα εξασφαλίσαμε μόλις φέτος την προσωρινή άδεια λειτουργίας του, δηλαδή 15 ολόκληρα χρόνια μετά την κατασκευή του! Να σημειωθεί δε ότι για να παρθεί και αυτή η προσωρινή έγκριση απαιτήθηκαν εργασίες αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι για πρώτη φορά να απαιτηθεί φέτος από την Αθλητική Ένωση Ηρακλείου να αποδώσει τα μισθώματα του κυλικείου που βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γηπέδου και που από το 2008(!) εκμεταλλεύεται εμπορικά.

Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι ότι για πρώτη φορά προχωράμε στην διακήρυξη τον όρων δημοπρασίας για τη διαφημιστική εκμετάλλευση των χώρων του Γηπέδου.

Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι να έχει αναλάβει ο Δήμος εξολοκλήρου τα έξοδα συντήρησης, φύλαξης, λογαριασμών ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και πετρελαίου του Γηπέδου που ανέρχονται ετησίως σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι ότι για πρώτη φορά φέτος ψηφίστηκε Κανονισμός Λειτουργίας για το Γήπεδο και υπογράφτηκε ιδιωτικό συμφωνητικό με τους όρους παραχώρησης των εγκαταστάσεων από τον Δήμο προς τους αθλητικούς συλλόγους που τις χρησιμοποιούν.

Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι να απαιτήσει φέτος ο Δήμος το αυτονόητο, δηλαδή οι αθλητικές ενώσεις που χρησιμοποιούν το Γήπεδο να το αποδίδουν καθαρό μετά από κάθε χρήση που κάνουν, όπως ορίζεται ρητά στην παρ.9 του άρθρου 7 του Κανονισμού Λειτουργίας, προκειμένου ο χώρος να είναι καθαρός για τους μικρούς αθλητές. Απαίτηση που πράττει άλλωστε και προς τιμήν του ο Αθλητικός Σύλλογος Ερμής Ειρήνη που επίσης κάνει χρήση των εγκαταστάσεων του Γηπέδου.

Μετά τα παραπάνω, γίνεται προφανές σε όλους ότι πίσω από την παραίτηση του Δ.Σ της Ένωσης βρίσκονται λόγοι και αιτίες που δεν αφορούν ούτε την δημοτική αρχή, ούτε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για τον αθλητισμό στην πόλη μας.


Από το www.syneidisi.com


Σχόλιο του Blogger
Διαβάζοντας την ανακοίνωση του πρώην Δ.Σ. της Α.Ε. Ηρακλείου και την απάντηση του Δήμου, είναι λογικό να αναρωτιέται ο αναγνώστης ποιος από τους 2 έχει δίκιο.
Βέβαια η νυν διοίκηση του δήμου έχει αναπτύξει ένα φοβερό ταλέντο, μέσα από τις ανακοινώσεις της και τα δελτία τύπου, και να έχει δίκιο, να το χάνει εξαιτίας της αντιπαλότητας και του ηγεμονικού ύφους που εκφράζει μέσα από τα κείμενα της.

Η δημοτική αρχή αναφέρεται στην διαδικασία οριστικής αδειοδότησης του γηπέδου της πρασίνου λόφου, όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δε πρόκειται να συμβεί διότι οι διαστάσεις του δεν είναι οι προβλεπόμενες όπως ορίζει ο κανονισμός.

Σε ότι αφορά την προσωρινή αδειοδότηση για την οποία, όπως αναφέρει η ίδια η διοίκηση του δήμου, δαπανήθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στο πλαίσιο ποιας νομιμότητας έγινε?

15 ολόκληρα χρόνια χρειάζονταν αδειοδότηση το γήπεδο, ή κρίθηκε απαραίτητη λόγω της συμμετοχής της Α.Ε. Ηρακλείου στην Γ' Εθνική?

Σχετικά με το κυλικείο το οποίο σαφώς και η Α.Ε. Ηρακλείου θα πρέπει να πληρώσει ότι οφείλει στον δήμο.

Το γήπεδο ανήκει στον Δήμο Ηρακλείου, και έχει χρέος για τα έξοδα που απαιτούνται, δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρει η ανακοίνωση σαν επιχείρημα στήριξης στα αθλητικά σωματεία. Δηλαδή για τα σχολεία για τα οποία έχει την ίδια υποχρέωση ο δήμος, θα το χρεώσει σαν χάρη στους γονείς των μαθητών?

"Δε θεωρεί υποχρέωση του να το διατηρεί καθαρό και να τηρούνται οι όροι υγιεινής, παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις μας αλλά και τις διαμαρτυρίες αποστολών των φιλοξενουμένων ομάδων αλλά και των γονέων και μικρών αθλητών του Δήμου Ηρακλείου αφού οι Ακαδημίες του Συλλόγου φιλοξενούν καθημερινά πάνω από 280 μικρούς αθλητές." αναφέρει στην ανακοίνωση η Α.Ε. Ηρακλείου και στην ανακοίνωση του ο δήμος απαντά...

"...προκειμένου ο χώρος να είναι καθαρός για τους μικρούς αθλητές. Απαίτηση που πράττει άλλωστε και προς τιμήν του ο Αθλητικός Σύλλογος Ερμής Ειρήνη που επίσης κάνει χρήση των εγκαταστάσεων του Γηπέδου.¨

Στο άρθρο 7 παράγραφος 9 του κανονισμού αναφέρει
"Τα Αθλητικά Σωματεία είναι υπεύθυνα για την καθαριότητα των χώρων άθλησης που χρησιμοποιούν και οφείλουν να παραδίδουν τον χώρο στην κατάσταση που τον παρέλαβαν."
Προφανώς υπάρχει ένα θέμα εδώ, υπάρχει κάποιος από τον δήμο που να ελέγχει την παράδοση - παραλαβή το χώρου?
Στο πλαίσιο της συντήρησης των γηπέδων δεν συμπεριλαμβάνεται και η καθαριότητα των χώρων?

Άραγε πριν από την ολοκλήρωση του κανονισμού έγιναν επαφές με παράγοντες των αθλητικών σωματείων, που έχουν σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία, ή αγνοήθηκαν πανηγυρικά και κλίθηκα απλά να υπογράψουν έναν ιδιωτικό συμφωνητικό?
Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος είναι ο συντάκτης του κανονισμού, αν και να σας πω την αλήθεια για κοπτοραπτική το κόβω από διάφορους κανονισμούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο δήμος είχε παρόμοια αντιδικεία με την ΕΠΑΦΗ ΕΝΕΡΓΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε επίπεδο ανακοινώσεων, και σε αυτή την περίπτωση ο δήμος εμφανίζεται όχι μόνο να μην ενστερνίζεται τα παράπονα των συλλόγων αλλά να τους βγάζει και κατηγορούμενους.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

22 σχόλια:

 1. 'η Δημοτική Αρχή αισθάνεται την ανάγκη να πει τα πράγματα με το όνομά τους για να ξέρουν οι δημότες Ηρακλείου'

  ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

  ΑΜΑ Η ΑΡΧΙ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΗΣΥΧΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βεβαίως και ο δήμος έχει ανθρώπους για παράδοση παραλαβή . Αλλά μην τους ενοχλήσετε ..κοιμούνται !!!! Και ειδικά στην αλλαγή της βάρδιας τους ... μένουνε ομάδες εκτός αποδυτηρίων γιατί υπάρχει ένα χρονικό κενό στην αλλαγή . Όσο για την καθαριότητα των χώρων , όσο εσείς είδατε άνθρωπο από τον σύλλογο Ερμή Ειρήνη να καθαρίζει τόσο είδατε και μένα να περιφέρομαι γυμνός στην πλατεία του Δήμου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποιός Ερμής καθαρίζει το γήπεδο ? Οι ανθρωποι παλευουν να κρατήσουν την ομάδα ορθια , εχουν χρήματα να καθαρίσουν το γήπεδο που ο Δήμος νοικιάζει σε διαφορες Διοικησεις Σωματείων κιλπ. ? Αν το Ηρακλειο , η ομάδα , το ρυπαίνει είανι γιατί εμεις οι Ηρακλειώτες πηγαίνουμε να δούμε τους αγώνες του . Σε λίγο θα μας πούνε να μην περπατάμε και στο δρόμο για να μην σηκωνουμε σκόνη . Αλήθεια τα δημοτικά τέλη γιατί τα πληρώνουμε Δήμαρχε ? Δεν πληρώνουμε για την καθαριότηατ του Δήμου ? Το γήπεδο δεν είναι δημοτικό ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ Blogger Θα σταθώ στο σχόλιο σου "Σχετικά με το κυλικείο το οποίο σαφώς και η Α.Ε. Ηρακλείου θα πρέπει να πληρώσει ότι οφείλει στον δήμο." Ποιο κυλικείο αυτό που εχτισε η Ομάδα με δικά της χρήματα και την παρακαλεσαν να χτίσει και ενα γραφείο για τον Δήμο και θα τους επέστρεφαν τα χρήματα ? Και βέβαια δεν επεστράφησαν ποτέ . Το δε πιο ώραίο είναι οτι το καλοκαίρι νομιμοποιηθηκαν και τα δύο κτίσματα με χρήματα πάλι απο την ομάδα γιατί ο Δήμος δεν είχε ουτε το παραβολο να πληρώσει .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ρε Δήμαρχε , για το άλλο γήπεδο της Κύμης ούτε κουβέντα ? Ποιός το διαχειρίζετε και ποιός το κουμαντάρει ? Αυτό το στυλάκι του απόλυτου άρχοντα απο που το κληρονόμησες ? Αλλά εσύ φταίς . Εμεις σε ψηφίσαμε γιατί νομίζαμε οτι είσαι καλύτερος απο τους άλλους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Blogger, μια και ξέρεις για θέματα αδειοδοτήσεων όπως δείχνεις, για τον παιδικό σταθμό στη Τζουμαγιάς πιστεύεις ότι υπάρχει θέμα αδειοδότησης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 2:58 μ.μ. δυστυχώς ο κόσμος που τον ψήφισε έφαγε χοντρή κοροιδία ακούγαμε προεκλογικά ότι όλα θα γίνουν πράσινα και τελικά βγήκε ο δήμαρχος του τσιμεντώματος... δεν αποκλείεται το γήπεδο στην Κύμης επίτηδες να παραμένει έτσι ώστε κάποια στιγμή να τσιμεντωθεί κι αυτό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. προς 4 Δεκεμβρίου 2015 - 3:20 μ.μ.
  ο κανονισμός για τις διαστάσεις που πρέπει να έχει ένα γήπεδο είναι συγκεκριμένος και αφορά ΟΛΑ τα γήπεδα στην Ελλάδα, δεν είναι θέμα πολεοδομίας
  Αν γνωρίζεις κάτι που να αφορά την περίπτωση του σταθμού της Τζουμαγιάς
  περιμένω mail στο irakleioatt@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το γήπεδο της πρασίνου λόφου πως πήρε άδεια έστω και προσωρινή ; όποιος παίζει μπάλα και πλησιάζει τρέχοντας στις πλαϊνές γραμμές του γηπέδου πρέπει να κόβει ταχύτητα γιατί αλλιώς θα πέσει πάνω στους πλαϊνούς τοίχους του γηπέδου και θα σπάσει πόδια , κεφάλια κλπ. Αναγκάστηκαν και έβαλαν κάτι μαξιλάρια πάνω στους τοίχους . Πάλι μένουν ακάλυπτοι χώροι και μάλιστα τα σιδερένια κάγκελα των παραθύρων των υπογείων. Είναι αυτό σοβαρό γήπεδο για να γίνονται αγώνες με ασφάλεια και πήρε ο Μπάμπαλος προσωρινή άδεια ; Και να του την έδιναν με το ζόρι δεν έπρεπε να τη δεχτεί . Και το λειτουργούσαν και οι προηγούμενοι του Βλασσόπουλου χωρίς άδεια ; Πως τρέχουν με λυτούς και δεμένους αυτοί οι ειδικοί του ποδοσφαίρου που εκπροσωπούν το πλέον υγιές οικονομικά σωματείο στην Αττική στο "μέγιστο" επίπεδο της ιστορίας του , κάνουν κόλπα παραιτούμενοι κλπ. για να χρησιμοποιούν αυτό το επικίνδυνο γήπεδο ; Τους απασχολούν μόνον οι εισπράξεις ; Γιατί να βάλουν λεφτά για να κάνουν κυλικείο ; έκαναν επένδυση σε ξένη περιουσία ; Ας τα συμψηφίσουν με τα ενοίκια το λιγότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Έτσι όπως τα αναφέρει ο παραπάνω θα πρέπει ο δήμος να βάλει ταβάνι για τις ομάδες του Ηρακλείου μέχρι κάποια κατηγορία γιατί οι υποδομές δεν πληρούν τις προδιαγραφές από κάποια κατηγορία και πάνω, και όχι να εμφανίζεται στις φιέστες και να πανηγυρίζει την άνοδο θέλοντας έτσι να βουτήξει το δάκτυλο στο μέλι της επιτυχίας ενός συλλόγου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Στο γήπεδο της Κύμης που δεν έχει άδεια παίζουν μπάλα από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάνουν μάθημα κάποιοι της Δημοτικής Επιχείρησης που το διαχειρίζεται και στην οποία ο Μπάμπαλος διόρισε να την διοικεί κάποιο κολλητό του. Παρά το ότι γίνονταν τα ίδια και έγινε ατύχημα επί Βλασόπουλου και τρέχουν .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αληθεια κυριε Δημαρχε και λοιποι....Γιατι μιλατε μονο για το ενα γηπεδο? Τα μικρα γηπεδα της Κλεισθενους και της Ιωαννινων που ανηκουν???? Το γηπεδο της Κυμης ως τι ειναι χαρακτηρισμενο? Ειναι αληθεια πως χαρακτηριζεται ως παιδικη χαρα??? ΚΑι εφοσον χαρακτηριζεται ετσι γιατι οι δημοτες πληρωνουν συνδρομη στον ανθρωπο που το διαχειριζεται και κατ επεκταση στον Δημο???? Ειναι αληθεια οτι και τα δυο γηπεδα νοικιαζονται σε αλλες ομαδες εκτος απο τα σωματεια του Ηρακλειου???? Γκυζιακος....ΑΔΕΔΥ.....Πρωταθλημμα εταιρειων....τους υποχρεωνεται να καθαριζουν το γηπεδο???? Παντως το παιδι μου που εχει προπονηση συνηθως μετα απο αγωνα της ΑΔΕΔΥ η' αλλων σωματειων εκτος του Δημου βλεπει εναν αγωνιστικο χωρο γεματο με αδεια μπουκαλια νερου συν το θρασος που εχουν καποιοι κυριοι να γδυνονται και να αλλαζουν εντος αγωνιστικου χωρου χωρις να δινουν σημασια στα μικρα παιδια η' στις μητερες που τα συνοδευουν...Βεβαια οι ευθηνες δεν ειναι μονο δικες σας.....Και τα σωματεια φταινε.....Ακομα και εμεις οι γονεις που ανεχομαστε αυτες τις καταστασεις....και ξερω οτι στο τελος αυτος ο πολεμος ανακοινωσεων θα εξελιχθει εις βαρος των παιδιων μας....ΜΗπως λοιπον αντι να συμπεριφερεστε σαν ηγεμονας με ανακοινωσεις και απειλες...να καθησετε κατω και να τα βρειτε με τα σωματεια???? Μηπως να υλοποιησετε και καμια υποσχεση που τους δωσατε???? Αλλωστε προς ωφελος των δημοτων θα ειναι να βρεθει λυση....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ:

  ΑΔΑ: Ω360ΟΡ1Κ-Ε0Σ

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 04-11-2015
  ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 78057/42519
  Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
  ΤΜΗΜΑ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΝΠΔΔ

  Ταχ. Δ/νση : Κατεχάκη 56
  Ταχ. Κώδ. : 115 25-Αθήνα
  Πληροφορίες : Μ.Σταμπολίδου
  Τηλέφωνο : 213-2035688
  FAX : 213-2035746

  ΘΕΜΑ : «Χορήγηση προσωρινής Άδειας Λειτουργίας στο Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Πρασίνου Λόφου, του Δήμου Ν. Ηρακλείου Αττικής»

  ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

  Και επειδή :

  1. Στο από 24-9-2015 Πρακτικό, η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγων. Χώρων και
  Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε. Βορείου Τομέα, εισηγείται τη χορήγηση άδειας
  λειτουργίας στον προαναφερόμενο αθλητικό χώρο καθώς πληρούνται οι όροι και
  προϋποθέσεις σύμφωνα με την Υπ. Απόφαση με αριθμ.οικ.46596/2004 (ΦΕΚ
  1793/τ.Β/6-12-2004) .

  2. Σε εφαρμογή των διατάξεων της υπ’ αριθμ οικ.170078/7-10/2013 (ΦΕΚ/2507 Β’/2013)
  ΚΥΑ « Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις για τα έργα και δραστηριότητες της
  κατηγορίας Β της 6ης ομάδας» Τουριστικές εγκαταστάσεις και έργα αστικής ανάπτυξης
  και αναψυχής» με α/α 15,16,17,19,20,21,22,23,24 και 25 του παραρτήματος VI της υπ’
  αριθμ. 1958/2012 Υπουργικής Απόφασης ( Β’ 21 )» , το εν λόγω έργο θα πρέπει να
  υπαχθεί σε Π.Π.Δ. κατά την έκδοση της άδειας λειτουργίας του .

  3. Δεν έχουν προσκομισθεί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την
  δήλωση Υπαγωγής του έργου σε ΠΠΔ σύμφωνα με το άρθρο 4 της παραπάνω ΚΥΑ.
  Αποφασίζουμε
  Τη χορήγηση προσωρινής άδειας λειτουργίας έως 8-2-2016,στο Ανοικτό Γήπεδο
  Ποδοσφαίρου «Πρασίνου Λόφου» που βρίσκεται επί της οδού Πρασίνου Λόφου 98-100
  του Δήμου Ν.Ηρακλείου Αττικής, δυνάμει του από 24-9-2015 Πρακτικού της Επιτροπής
  Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων
  Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα και προκειμένου να προσκομισθούν τα
  απαιτούμενα δικαιολογητικά για την Υπαγωγή του έργου σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές
  Δεσμεύσεις.
  Το Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Πρασίνου Λόφου» του Δήμου Ηρακλείου
  Αττικής θα χρησιμοποιείται για αγώνες προπονήσεις ποδοσφαίρου (Γ’ Εθνική
  ερασιτεχνική Α’,Β’,Γ’, τοπικό ερασιτεχνικό, ακαδημίες)
  Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός καθήμενων θεατών είναι χίλια τετρακόσια (1400) άτομα .

  Η ΑΣΚΟΥΣΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ
  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ
  Δ/ΝΤΡΙΑ ΧΩΡ. & ΠΕΡ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ γιατί για μόνιμη μάλλον ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Για τον σταθμό στη Τζουμαγιάς:

  Υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ που πιστεύει ότι θα λειτουργήσει σα παιδικός σταθμός;;;;;;;;;;;

  Για τα γήπεδα:

  Τόσα χρόνια ο δήμος ΑΝ ΗΘΕΛΕ γιατί δεν έκανε γήπεδο σε καταλληλότερους χώρους;;;;;;;;;;;

  Τώρα που οι υπόλοιποι χώροι ΤΣΙΜΕΝΤΩΘΗΚΑΝ ΟΣΟ ΔΕ ΠΗΓΑΙΝΕ έμειναν τα γήπεδα που σιγά σιγά θα απαξιωθούν κι αυτά!!!!!!!!!

  Μια και πιάσαμε τον αθλητισμό τι λέει ο δήμος για το κολυμβητήριο;;;;;;;;;;;

  Τόσα χρόνια ο δήμος δε μπορούσε να φτιάξει ωραίο σύγχρονο κολυμβητήριο;;;;;;;;;;

  Αλλά πήγαν και το βάλαν ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΧΛΑ και στο τέλος βγήκαν και τα προβλήματα με την πολυκατοικία που μας λένε ότι έλυσαν!!!!!!!!!!

  Και κει τα ίδια γινόντουσαν με τα αποδυτήρια!!!!!!!!!! Θέλαν οι κυράτσες να μπαίνουν στα αποδυτήρια των αντρών να αλλάζουν τα παιδιά τους!!!!!!!!

  ΑΛΛΑ μην ανησυχείτε!!!!!!!!!!!

  ΑΜΑ ο δήμος πάρει το ΦΙΞ και το '''αξιοποιήσει''' μπορεί να χτίσει εκεί και κολυμβητήριο και γήπεδο και παιδικό σταθμό και ΚΑΠΗ και θέατρο και πολιτιστικό κέντρο και δημαρχείο!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τελικά τι λέει ο Μπάμπαλος για όλα αυτά ; Η Αρμοδία Αντιδήμαρχος ( λέμε τώρα άξιοι της τύχης τους ) Αϊβατζίδου που έκανε και δηλώσεις στην τηλεόραση για το πρόγραμμα ποδηλασίας στο Ηράκλειο ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ήθελα να ξερα όλοι αυτοί που γράφουν ότι τους κατέβει για τις άδειες ... σε αλάνα μικροί έχουν παίξει μπάλα ? ή δεν τους παίζανε και βγάζουν στα πλήκτρα το κόμπλεξ τους ?
  Εξωφυλαρούχες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Οταν λες αλάνα εννοείς σαν αυτή που έπαιζε ο Μαστοράκος και ανέφερε σε κείνη την ομιλία που έλεγε και για το βερμούτ; Ή σαν αυτή που παίζαν κάτι Βλα-Βλα που τώρα το παίζουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΠΡΟς
  7 Δεκεμβρίου 2015 - 10:49 μ.μ.

  δε μας λες που υπαρχει αλανα στο Ηρακλειο να παμε να παιξουμε;
  Παντος ποιο ευκολα θα βρουμε βερμουτ παρα αλανα.
  ολες εχουν γινει παιδικοι σταθμο, και αυτο εχει ξεκινησει απο την εποχη του μαστορακου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. κάτι έχει ξεμείνει ακόμα... αλλά αν είναι να ψάχνεις αν έχει άδεια άστο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Δεν χρειάζονται άδειες για γήπεδα , όπως βολεύει τον καθένα που ήταν…. μάγκας μικρός , και κανόνιζε με το νου του ποιος θα παίζει μπάλα στις αλάνες και συνεχίζει ( να είναι μικρός αν όχι ελάχιστος ) .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Το νέο δόγμα του δήμου είναι ότι τα παιδιά δε θα βλέπουν πράσινο καθόλου

  ούτε ανοιχτούς χώρους

  Οι παιδικές χαρές θα μπαζωθούν για την ασφάλεια των παιδιών

  Ότι έχει μείνει θα τσιμεντωθεί για να γίνει παιδικός σταθμός όπου τα παιδιά θα πηγαίνουν για 1-2 χρόνια και μετά θα βλέπουν τα τσιμέντα

  Μετά θα καταργηθούν και τα γήπεδα για να γίνουν ΚΑΠΗ ή κέντρα διαχείρισης απορριμάτων

  Τότε θα βρουν ευκαιρία οι παλαίμαχοι τύπου βλα-βλα και στεφ μαζί με το παιδί του βερμούτ να λένε τι ωραία που ταν τότε με τις αλάνες και να το παίζουν ήρωες

  Μπορεί να πάρουν και τον μπιμπι να κάνει τις δημόσιες σχέσεις σα ποδοσφαιρόφιλος να λέει και κείνος τι ωραία ήταν με τις αλάνες που βγάζαν άντρες παλαίμαχους

  ΑπάντησηΔιαγραφή