ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ζωντάνια και λειτουργικότητα αποκτούν δημοτικοί χώροι τους οποίους η νέα δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής παρέλαβε σε εικόνα… εγκατάλειψης. Αυτό το διάστημα ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακατασκευής τόσο στον πολιτιστικό πολυχώρο Πικαντίλι, όσο και στο θεατράκι εντός του δημοτικού παιδικού σταθμού της Βορείου Ηπείρου, ενώ προχωρά η ανακαίνιση του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Στις σχετικές φωτογραφίες που έδωσε ο δήμος στη δημοσιότητα φαίνεται η σημαντική διαφορά του πριν - πως παρέλαβε δηλαδή η διοίκηση τους εν λόγω χώρους – αλλά και του μετά, πως έχουν διαμορφωθεί έπειτα και από τις εργασίες ανακαίνισης.

Να σημειωθεί ότι για τη διαμόρφωση των δημοτικών χώρων ο Δήμος στηρίχτηκε, κυρίως, στις δικές του δυνάμεις χρησιμοποιώντας τα συνεργεία της αρμόδιας δημοτικής Υπηρεσίας και μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος των εργασιών.

Επόμενος σταθμός, η ανακαίνιση του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου», οι εργασίες στο οποίο θα αρχίσουν το επόμενο διάστημα.

«Όλοι, ανεξαιρέτως, οι δημοτικοί χώροι πρέπει να είναι λειτουργικοί για την χρήση τους από τους Ηρακλειώτες, των οποίων, εν τέλει, αποτελούν και περιουσία. Είναι απαράδεκτο που τους βρήκαμε σε αυτή την κατάσταση. Για αυτό και, χωρίς καθυστερήσεις, ξεκινήσαμε άμεσα τις εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης για να παραδοθούν, όντας σε καλή κατάσταση, στους πολίτες», σχολιάζει ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.