Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Tην Δευτέρα στις 18.30 στο ΠΑΚ ΔΑΙΣ των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ  θα γίνει η κοπή της πίτας της ΕΣΚΑ  όπου και θα βραβευτεί ο ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ   για την περσινή άνοδο στη Β' ΕΣΚΑ.


www.ofhh.gr

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

8 σχόλια:

 1. Την έκανε και παραιτήθηκε η αρμόδια για τα αθλητικά , γιατί δεν μπορούσε να καλύπτει τις παρανομίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Μπάμπαλος έχει 16 μήνες στο Δήμο αλλά δεν πίστεψε ότι έγινε Δήμαρχος ( κακώς γιατί δεν υπήρχε κάποιος άλλος ) και ακόμη ασχολείται με το να κάνει αντιπολίτευση στον Βλασσόπουλο ( και με …..άλλα που όλοι ψιθυρίζουν ) . Χρησιμοποιεί το Δήμο για να βγάλει σκάρτα..τα δένδρα του Βλασσόπουλου βάζοντας παγκάκια μπροστά. Καιρός να κάνει και κάτι και να λύσει και κάποιο πρόβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να πεις για τον έναν που έβαλε αυτό το έκτρωμα για να δείξει πόσο του κόβει ή για τον άλλον που έτρεξε να χώσει μπροστά το παγκάκι μη του κλέψουν τη δημοσιότητα τελικά να γιατί καταντήσαμε Κάτω Πατήσια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. O μόνος λαός στον κόσμο που ψήφισε αριστερά πιστεύοντας ότι θα μειώσει τους φόρους, θα διοριστούν όλοι στο Δημόσιο, και η Ραχήλ θα δώσει από 500.000 Ευρώ σε κάθε Έλληνα, αρκεί να γραφεί στο κατάλληλο κόμμα και να έχει τους σωστούς κολλητούς, ή τον κατάλληλο γκόμενο ή γκόμενα. Ή να έχει το κατάλληλο σύμφωνο συμβίωσης ως προοδευτικός και σύγχρονος διανοούμενος. Το κόστος θα το πληρώσουν οι κουτόφραγκοι, με τους οποίους θα διαπραγματευτούμε σκληρά, και θα τα καταφέρουμε επειδή είμαστε γκομενιάρηδες , όταν καταλαμβάνουμε πεινασμένοι την εξουσία (αλλιώς δεν μπορούν να έχουν γκόμενα ). Αλλά και οι απελευθερωμένες έχουν προτιμήσεις στην εξουσία έστω και με βαμμένα μαλλιά, με γελοία «περουκίνο», ή ακόμα και με φαλάκρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και μετά την αριστερά βλέπω οι ΜΑΛΑΚΕΣ να βγάλουν τον Λουλη της ΝΕΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ μπας και τους σώσει KAI ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ.
  ΣΩΖΕΤΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ;;;;;;;
  ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ;;;;

  Προφανώς όχι
  ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ (ή ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΙΑΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΛΑΚΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Για να μην είναι κανείς μαλάκας πρέπει να δεχθεί δεδομένους τους απατεώνες και να προσπαθήσει και να παίξει σε συνεργασία με τους απατεώνες. Ούτως ή άλλως τα διάφορα κατρούγκαλα έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια "σκέψης".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Και οι γέροι που το παίζουν νέοι όπως ο Μπάμπαλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή