Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Ακόμα ένας δρόμος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η οδός Νεότητος, προστίθεται στην ολοένα και αυξανόμενη λίστα των παρεμβάσεων που εκτελούνται στα πεζοδρόμια της πόλης από τη νέα δημοτική αρχή.

Για την ακρίβεια, το πεζοδρόμιο – ή καλύτερα το ίχνος πεζοδρομίου – που υπήρχε στο ρεύμα της Νεότητος προς Κουντουριώτου ξηλώνεται, προκειμένου να δώσει τη θέση του σε ένα νέο, διευρυμένο πεζόδρομο, πλάτους 2 μέτρων, ο οποίος θα εξυπηρετεί την ασφαλή διάβαση των πεζών.

Η ανάγκη για την συγκεκριμένη ανακατασκευή ήταν διπλά αναγκαία, εάν αναλογιστεί κανείς ότι επί της οδού Νεότητος λειτουργεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, προς και από το οποίο μετακινούνται καθημερινά δεκάδες παιδιών.

«Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τις εργασίες ενεργειακής θωράκισης του 1ου Δημοτικού. Έπρεπε όμως να φροντίσουμε, παράλληλα, και την ασφάλεια των παιδιών. Το νέο πεζοδρόμιο, σε συνδυασμό με την εξαιρετική προσφορά των σχολικών τροχονόμων, θα βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση», σχολιάζει η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μαριάννα Ζούρου.


www.syneidisi.com

{ 1 comments... read them below or add one }

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΖΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ ΚΑΙ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ

    ΕΚΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΦΗΝΕΙ;

    ΕΚΕΙ ΔΕ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταία σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εφημερεύοντα

Σαν σήμερα

- Copyright © ΗΡΑΚΛΕΙΟ NEWS -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -