Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΕΟΤΗΤΟΣ – ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ


Ακόμα ένας δρόμος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η οδός Νεότητος, προστίθεται στην ολοένα και αυξανόμενη λίστα των παρεμβάσεων που εκτελούνται στα πεζοδρόμια της πόλης από τη νέα δημοτική αρχή.

Για την ακρίβεια, το πεζοδρόμιο – ή καλύτερα το ίχνος πεζοδρομίου – που υπήρχε στο ρεύμα της Νεότητος προς Κουντουριώτου ξηλώνεται, προκειμένου να δώσει τη θέση του σε ένα νέο, διευρυμένο πεζόδρομο, πλάτους 2 μέτρων, ο οποίος θα εξυπηρετεί την ασφαλή διάβαση των πεζών.

Η ανάγκη για την συγκεκριμένη ανακατασκευή ήταν διπλά αναγκαία, εάν αναλογιστεί κανείς ότι επί της οδού Νεότητος λειτουργεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, προς και από το οποίο μετακινούνται καθημερινά δεκάδες παιδιών.

«Πρόσφατα ολοκληρώσαμε τις εργασίες ενεργειακής θωράκισης του 1ου Δημοτικού. Έπρεπε όμως να φροντίσουμε, παράλληλα, και την ασφάλεια των παιδιών. Το νέο πεζοδρόμιο, σε συνδυασμό με την εξαιρετική προσφορά των σχολικών τροχονόμων, θα βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση», σχολιάζει η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μαριάννα Ζούρου.


www.syneidisi.com
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΖΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ ΚΑΙ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ

    ΕΚΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΦΗΝΕΙ;

    ΕΚΕΙ ΔΕ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή