Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με οχτώ θέματα στην ημερήσια διάταξή του.

Η πρόσκληση αναφέρει σχετικά: «Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 10-2-2016 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 17:15 στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1.Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 437β ως προς τον αποχαρακτηρισμό του Βορειοδυτικού τμήματος αυτού, από χώρο αθλοπαιδιών σε χώρο ανέγερσης Ιερού Ναού. (ΕΙΣΗΓ: κ. Α. Παπαθανασίου - Αντ/χος κ. Ζούρου Μ.).

2. Λήψη απόφασης, σύμφωνα με την υπ΄αρίθ.πρωτ.:8424/6-5-2015 έκθεση εκκαθάρισης του Ορκωτού Λογιστή, ανάληψης υποχρέωσης της λυθείσας Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Ηρακλείου Αττικής «ΘΕΟΓΕΝΗΣ» από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής σύμφωνα με το άρθρο 43 παρ.5 του Ν.3979/2011 και την εγγραφή στον ΚΑ 00-8117.004 σχετικής πίστωσης στο σκέλος δαπανών οικ. έτους 2016, ποσού 7.176,63 €.

3. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

(ΕΙΣΗΓ: κ. Παντελάκης).

4. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου, στο Πρωτοβάθμιο και Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων-Κινηματογράφων και παρεμφερών επιχειρήσεων για το έτος 2016. (ΕΙΣΗΓ: κ. Βρέττη).

5. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου με τίτλο «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου», (Α.Μ. 34ΤΥ/2014- ΥΠΟΕΡΓΟ 1 του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ. (ΕΙΣΗΓ: κ. Τακλής - Αντ/χος κ. Ζούρου).

6. Έγκριση παραλαβής της μελέτης, «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ». (ΕΙΣΗΓ: κ. Σπυροπούλου - Αντ/χος κ. Ζούρου).

7. Μεταβολές στους οριστικούς βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου, σύμφωνα με το άρθρο 174 του Ν. 3463/2006, «περί κυρώσεως Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα» (ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ο.Κ.), (Υπόθεση Μαθιουδάκη Πολυτίμη). (ΕΙΣΗΓ.κ. Φιλιππούση -Αντ/χος κ. Μπαρμπούνης).

8. Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρηματικών ποσών (Υπόθεση Αθλητικός Σύλλογος Ίωνες) (ΕΙΣΗΓ.κ. Φιλιππούση -Αντ/χος κ. Μπαρμπούνης).»
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

11 σχόλια:

 1. Τι προσλήψεις θα κάνει πάλι ο δήμος και για ποιό λόγο και ποιά κριτίρια;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λίγο πράσινο έμεινε σε αυτόν τον τόπο, τσιμεντώστε τον κι αυτόν...
  Ξεριζώστε και τα ελάχιστα δέντρα που υπάρχουν...Να ξέρετε πως οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να ανοίγουν το παράθυρό τους και να χαζεύουν την ομορφιά της φύσης...Διαμορφώστε το χώρο όμορφα...να μπορεί κάποιος να αφήσει το παιδί του να παίξει...ο παππούς να κάτσει στο παγκάκι...ο αθλούμενος να τρέξει κάνοντας το γύρο του πάρκου...
  Αφήστε μας λίγο χώρο να πάρουμε μια ανάσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Mην ανησυχείτε, θα τον διαμορφώσουν το χώρο όπως έγινε με το ειδικό σχολείο και το χτήμα Δανιγγέλη:

  http://i.imgur.com/bjlSJlW.jpg

  http://irakleionews.blogspot.gr/2014/05/blog-post_16.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπαμπαλίνο μη πάρουν είδηση τη σημερινή συνεδρίαση οι κάτοικοι του Δανηγκέλη κι έρθουν κι αυτοί στο δημαρχείο :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. “Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 437β ως προς τον αποχαρακτηρισμό του Βορειοδυτικού τμήματος αυτού, από χώρο αθλοπαιδιών σε χώρο ανέγερσης Ιερού Ναού.”
  ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ (ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΤΡΙΜ (ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ) ΧΤΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλέ φυλακές υπάρχουν ήδη...έχετε δει τα γυμνάσια- λύκεια μεταξύ Π.Λόφου και Πευκων πως είναι;

   Διαγραφή
  2. Και που να δεις τον 'παιδικό σταθμό' στη Τζουμαγιάς

   Διαγραφή
 6. Έκαναν γαργάρα το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία στην χθεσινή συνεδρίαση , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ , ζωή και αυτή αν είσαι δημοτικός σύμβουλος του ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ !
  Οι επιφυλάξεις των κατοίκων για το γήπεδο …πριν και την λήξη της προσωρινής αδείας ..κάθε έννομο μέσω …. Κύριε Μπάμπαλε ούτε στα σχολεία δεν θα επιτρέπουν σε λίγο να πηγαίνουν στο γήπεδο … πως τα καταφέρατε πάλι , άξιος ο μισθός σας !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τελικά ξέρουμε τι αποφασίσθηκε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλός ο ναός βρε παιδιά, αλλά μήπως τα χρήματα να τα χρησιμοποιούσε η εκκλησία μας με άλλο τρόπο...να βοηθούσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οικογένειες που έχουν ανάγκη; Παρεπιπτόντως 100 μέτρα από το Δημαρχείο στην οδό Στ. Καραγιώργη (έξω από σούπερ μάρκετ) ζει στο δρόμο ένας άνθρωπος (παρέα με ένα σκύλο)...Άραγε τον έχει σκεφτεί κανείς από τους πολιτικούς του τόπου μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πριν φτάσεις εκεί, τα λεφτά που πήγαν στο ειδικό σχολείο γιατί ξοδεύτηκαν αφού τελικά το κάναν γραφεία της πρωτοβάθμιας;

   Διαγραφή